SELAM !! Ben oldum yaklaşık 2 hafta önce. çok tedirgindim olsam mı olmasam mı diye ama ilerde keşke olsaydım demek istemedim. Öncelikle söylemeliyim ki çok basit bir işlemmiş boşuna çok stres yapmışım. Sabah 7.30 da hastanedeydik , damar yolu açtılar. 9a doğru aldılar. Ufak bir sedasyon yaptılar ameliyathaneye inmeden. Ameliyathaneye indim günaydın kolay gelsin derken iğneyi yaptılar. En son hatırladığım "ah başım acıdı" sonra oda da uyandım
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
hatta eve taksiyle dönmem gerektiği için hastaneden çıkınca biraz yürüdüm bi yerde kahve içtim sonra geldim. Gerçekten ben OPUdan sonra daha rahatsız olmuştum. Velev ki , çekilen çile kutsaldır kız kardeşler , birlik olun , dua edelim birbirimize :) Geçen bi yerde okudum , tüp bebek tedavisi gören bir kadının yaşadığı stres , en ağır depresyon hastasından ve kanser hastasından daha fazlaymış. Bu uğurda dünya üzerinde benim gibi nice kardeşlerim var. Tek değiliz, son da değiliz , hayırlısı :)