• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek öncesi histereskopi yaptıran var mı ?

Ayy ne güzel 🤩 5. Seneyi doldurdum yazmışsınız 5. Ye hamileyim okudum yok artık diyorum 😂
🤣🤣🤣 Aman Allah korusun . İknciye hamileyim yeter bana Rabbim hepinize versin inşallah umudunuzu kaybetmeyin . Bende çok aradım çok hastane doktor gezdim . Çok sıkıntı yaşadım çok gözyaşı döktüm . Bu kulaklar neler işitti kısır lafı bile duydum . Eşimle birbirimize destek olup kenetlendik . Ama Rabbim sesimi duydu banada nasip etti çok şükür . Bana kısır diyenler bugün çocuğumu seviyorlar

🤣🤣🤣 Aman Allah korusun . İknciye hamileyim yeter bana Rabbim hepinize versin inşallah umudunuzu kaybetmeyin . Bende çok aradım çok hastane doktor gezdim . Çok sıkıntı yaşadım çok gözyaşı döktüm . Bu kulaklar neler işitti kısır lafı bile duydum . Eşimle birbirimize destek olup kenetlendik . Ama Rabbim sesimi duydu banada nasip etti çok şükür . Bana kısır diyenler bugün çocuğumu seviyorlar
Hiç olmayakmış hissi çok zor.

Hiç olmayakmış hissi çok zor.
Aynen o duyguya kapılmak yıpratıyor zaten bide insan çevresinden destek görmedimi bu süreç çıkmaza giriyor . Acıyan gözle bakanımı dersin ,güzüne gülüp arkadan konuşanımı dersin çok zor yaa . O 3 sene varya bana asır gibi geldi o kadar yıpranmıştım ki çok şükür Rabbim tattırdı o duyguyu 🥰

İnsanlar der ya , boşverin Allah mutluluktan ağlatsın sadece kalan hayatınızda hayırlı evlatlarınız olsun inşaallah 🥰🙏🏼

İnsanlar der ya , boşverin Allah mutluluktan ağlatsın sadece kalan hayatınızda hayırlı evlatlarınız olsun inşaallah 🥰🙏🏼
Amin inşallah hepiniz adına çok dua ediyorum 🥰 ilk hamileliğimde kime dua ettiysem sabah ezanlarında inanın hepsinin şuan bebeği oldu . İnşallah Rabbim hepinize tek tek tattırsın bu duyguyu 😘😘

Geçen ay transfer hazırlığı için gittiğimde rahimin çok kalın olduğunu, bir sorun olup olmadığından emin olmak için histereskopi yapmak istediğini söyledi doktorum. Yaptırdım her şey temiz çıktı çok şükür. Adet olunca tekrar gittim. Bu sefer transfer hazırlığı başlayacak diye.. Rahim hala kalın olduğu için bir aylık menapoza sokan lıcrin Depot iğnelerden yaptırdı. İki hafta sonra gel dedi. Pazartesiye randevu aldım ama iğneye rağmen kanamalarım arttığı için yarın çağırdı. Kontrol edip hazırlığa başlayacağını söyledi. Bakalım yarın ne diyecek.
Rahim hazır olmadan transfer yapmak istemiyorlar. Umarım hemen tutunur bebişlerimiz🤲

Geçen ay transfer hazırlığı için gittiğimde rahimin çok kalın olduğunu, bir sorun olup olmadığından emin olmak için histereskopi yapmak istediğini söyledi doktorum. Yaptırdım her şey temiz çıktı çok şükür. Adet olunca tekrar gittim. Bu sefer transfer hazırlığı başlayacak diye.. Rahim hala kalın olduğu için bir aylık menapoza sokan lıcrin Depot iğnelerden yaptırdı. İki hafta sonra gel dedi. Pazartesiye randevu aldım ama iğneye rağmen kanamalarım arttığı için yarın çağırdı. Kontrol edip hazırlığa başlayacağını söyledi. Bakalım yarın ne diyecek.
Rahim hazır olmadan transfer yapmak istemiyorlar. Umarım hemen tutunur bebişlerimiz🤲
inşaallah inşaallah çok dua ediyorum gerçekten. bayramın ikinci ve üçüncü günü bu duruma kafamı takmaktan modum o kadar düştü ki ağlamaktan içim dışıma çıktı.
ama yine işte size bir sebep söylenmiş , rahim kalınlığı diye bana o söylenmedi o noktada kafam çok karışık. bana yalnızca çizik atalım ve tutunmayı kolaylaştıralım. yüzde yüz tutacak diyemem, tutmayacak da diyemem diye bana bırakılınca ne yapacağımı bilemedim :)

inşaallah inşaallah çok dua ediyorum gerçekten. bayramın ikinci ve üçüncü günü bu duruma kafamı takmaktan modum o kadar düştü ki ağlamaktan içim dışıma çıktı.
ama yine işte size bir sebep söylenmiş , rahim kalınlığı diye bana o söylenmedi o noktada kafam çok karışık. bana yalnızca çizik atalım ve tutunmayı kolaylaştıralım. yüzde yüz tutacak diyemem, tutmayacak da diyemem diye bana bırakılınca ne yapacağımı bilemedim :)
Ben histereskopi oldum . Hatta doktorlardan çok ben olmak istiyordum. Birşey var mı yok mu diye . Eğer doktora güveniyorsanız yaptırın . Zaten zor bir işlem değil aynı günde taburcu oluyorsunuz. Sonuç olarak birşey kaybetmezsiniz.

Ben histereskopi oldum . Hatta doktorlardan çok ben olmak istiyordum. Birşey var mı yok mu diye . Eğer doktora güveniyorsanız yaptırın . Zaten zor bir işlem değil aynı günde taburcu oluyorsunuz. Sonuç olarak birşey kaybetmezsiniz.
Sanırım ben de olacağım... sizin histeroskopi sonrası mı oldu transferiniz? tutundu mu bebiş?

Sanırım ben de olacağım... sizin histeroskopi sonrası mı oldu transferiniz? tutundu mu bebiş?
Benim düşük öyküm vardı hem doğal yoldan hem de tüp bebek . Buna sebep olabilecek birşey var mı diye bakıldı aslında histereskopide. Birşey göremeyince de çizik atıp bıraktığını soyledi.

Tutunma konusunda evet tutundu . Henüz 10 haftalık hamileyim . Umarım herkes için sağlıkli devam eder bu süreçler.

Genel olarak bilim ne oneriyorsa denemekten yanayım ben 🤷

Benim düşük öyküm vardı hem doğal yoldan hem de tüp bebek . Buna sebep olabilecek birşey var mı diye bakıldı aslında histereskopide. Birşey göremeyince de çizik atıp bıraktığını soyledi.

Tutunma konusunda evet tutundu . Henüz 10 haftalık hamileyim . Umarım herkes için sağlıkli devam eder bu süreçler.

Genel olarak bilim ne oneriyorsa denemekten yanayım ben 🤷
çok sevindim sizin adınıza çok Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah , teşekkür ederim fikrinize

Kız kardeşlerim merhaba, fikrinize ihtiyacım var. Dört senelik evliyim,sürekli adet düzensizliği,ya çok ve yoğun kanamalar ya da hiç adet olamama sebebiyle defalarca doktora gittim. Defalarca kist oluştuğu geçeceği ya da farklı sebepler olduğu söylenerek adet oldum. Mart ayında en son vajinal ağrı ve yoğun kanamayla tüp bebek konusundada iyi isim yapmış bir hastaneye gitmeye karar verdim. Bana bazı testler yapıldı , muayeneler falan derken AMH düşüklüğü olduğu ve doğal yollardan hamile kalamayacağımı söyledi doktorum. O kadar üzüldüm ki… annemin erken yaş menopoz hikayesi var 28 yaşındayım bundan da korkarak açıkçası ne olacağını bilemedim. Her neyse tedaviye başladık. Önce iki ay önce kistim boşaltıldı. Geçen ay yumurtalarım toplandı. Bugün kontrol ve 11-12’sinde transferim vardı normalde. Fakat doktorum histeroskopi önerdi. Tutunmayı kolaylaştıracağı içinmiş. İçimde gelip giden umutsuzluk var. Tekrar deneyemeyecek kadar yorgunum. O yüzden bi yandan diyorumki zaten tekrar denemeyeceksin ne kaybedersin. Bi yandan da korkuyorum işte bilmiyorum , anlatamıyorum. Yeteri kadar bilgi bulamadım o yüzden buradayım. Değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen 🙏🏼
Bende tüp bebek tedavisinde transferden önce histeroskopi oldum. Çikolata kistim vardı ilk transferim tutmadı 2. transferde rahime histeroskopi yaptıktan sonra tekrar oldu tutmadı. Son embriyo şansım kalmıştı ve sadece bitkisel takviye aldım bilemiyorum ama beni hem psikolojik olarak rahatlattı hem de Kist rahimi gebeliğe hazırlamada yardımcı oldu .Öncelikle olumlu düşünün gerçekten çok etkiliyormuş süreci.

Bende histeroskopi olcam.surec nasıl kızlar ? Rahimde küçük bı yapışıklık var bende

Bende histeroskopi oldum transfer öncesi ama tutmadı bebisler😔
Histeroskopi de çok doktor öneriyor sizin yaş kaç neden tutmuyor sorun ne insan ne yapacağını şaşırıyor ya 😪 bendede 7 yılda hiç gebelk olmadı yumurta tembel büyümüyor zar zor 3 tane donduruldu

İlk tüp bebek denemem tutmadı ikincisi 8 haftalık düşük oldu 3. Kes kimyasal gebelik oldu sebeb olarak hiç birsey demedi yok bir sorun dedi embriyo kaliteside 5AA yaş 31 artık umudum kalmadı 😔

Back