Tüp Bebek Mutlu Sonlu İns.

Tebrik ederim bende simdi Yücel beye gidiyorum cuma günü transferim olacak ilk denememiz cok korkuyorum ama Yücel bey sakin olmamı söylüyor. İlk 3 gün istirahat sonra normal hayatına dönebilirsin diyor. Transferin 5.günü tatile gideceğiz Yücel bey denize bile girebilirsin stres yapma dedi

İnşallah sağsalım kucağinızada alırsınız bızım için dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş derler..

Bizim için dua edin

İyi akşamlar arkadaşlar bugün transferim oldu, doktorum 10.gün kan testi yaparsın dedi ama daha önce yapsam olur mu siz kaçıncı günde yaptınız ?

Kuzum çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hepimiz bu yolda emek veriyoruz.malasef benimde ilk denemem negatif hiç bi sorun olmamasına rağmen kışa doğru ikinci denemeyi düşünüyorum inşallah bu defa yüzümüz güler birde bende miyom çıktı öncesinde ameliyat olacam dualarını eksik etme bizlerden kuzum

Allahım bebeklerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çok çekmişsin ama inşallah karsılıgını alıcaksın canım benim. Okurken neler hissettim bilemezsin. Bende ilk denemedeyim 24 temmuzda 5.gün 2 embriyo transferi yapıldı testim 7 agustosda.ama ben dayanamadım 5.gün test yaptım ve negatif çıktı çok korkuyorum erken biliorum ama sabredemiyorum bebişlerim tutunamazsa sil baştan bütün tedavi çünkü ve buda beni ayrı bir huzursuz ediyor sanki herşey üstüme geliomuş gibi

Ne güzel yazmışsın ne güzel desteksin sen 12. Günüm transferde ve değerim yavaş yükseliyor 10.gün 121 çıktı 12. Gün 175 çıktı şaştım kaldım rabbim inşallah nasip eder

Pozitif sonu iple çektim şükür ki hamişmişsiniz. İnşallah kalan haftalarınız da sağlıkla ilerler, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Şu bilinçaltında anne olmaktan korkma, bebek sahibi olmak istememe meselesini doktorum da bana bahsetmişti. Ne gibi meditasyonlar denediniz acaba? Benimde transfere hazırlanırken çok ihtiyacım olacak.

Öncelikle hayırlı olsun Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi bnm sorum neden geçici menopaza sokuyorlarmis bunun faydası nedir bende 4 aydır yumurtam olmuyor beklemedeyim

Selam canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Geçici menepoza adenomyozis olduğu için soktu. Hem de rahim dinlendirme amaçlı yapıldı . Umarım yumurtan olur en kısa sürede bitkisel kürler yapmanı öneririm. Bir de ben yumurta kalitesi için Gonomax diye bir vitamin kullanmıştım. Doktoruna danışıp alabilsin. Mutlu sonlara ulaşman dileğiyle.

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm melek olmuşlar. Rabbim tekrar nasip etsin inşallah. Dualarım seninle. Bana o dikişi söyledi doktor ama herkese atılmıyormuş. Rahim ağzına yakınlığa göre atıyorlarmış şuan gerek görmedi her gittiğimde ölçüyor.

Duydu dolu hikayenizi gözlerim dolarak okudum Rabbim yavrularını sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese olsun

Canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim bu yolda uğraşan emek veren herkese yardımcı olsun. Dualarım hep sizinle en kısa sürede güzel haberler almanız dileğiyle.

Selam canım daha yolun başındasın umarım çok uğraşmadan kavuşursun bebeğine ya da bebeklerine. PCO olup hamile kalan çok fazla onun evreleri var kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Güzel hikayeni ve mutlu sonunu bekliyor olacağız. Dualarımdasınız.

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İkinci denemen dua ettim. Tedaviye başlamadan önce güzel bir hazırlık yap ruhunu beynini stresten uzak tut. Meditasyonlar çok işe yarıyor. Bir de tam kan sayımı yaptırmanı öneririm. Eğer düşük bir vitaminin varsa şansın azalıyor doktorlar bunu çok önemsemiyor sen herhangi bir yerde yaptır düşük olanları depola demirse demir b vitamini ise B kullan ideal seviyeye getir. O yüzden tadaviye başlamadan bir iki ay önce hazırlığa başlanmalı maddi manevi.

Hayırlı olsun hamileliğiniz rabbim tamamına erdirsin embriyo kaliteniz neydi acaba?
Teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun hamileliğiniz rabbim tamamına erdirsin embriyo kaliteniz neydi acaba?
Teşekkür ederim yanlış hatırlamıyorsan embriyo kalitesi 5aa ve 4bb idi ama emin değilim aradım o değerleri yazan kağdı bulamadım malesef.

Evet canım çok sağol tavsiyelerin için meditasyon duydum rahatlamak için iyi diye kullandığım ilaçta kaç çeşit vitamin desteği var 3 aydır içiyoruz inşallah bu defa rabbim yüzümüze baksın ister istemez stres oluyor canım ya insanın elinde olan birşey değilki

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim senin için dua ettim. Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum negatiflerin insanı ne kadar etkilediğini çok iyi biliyorum. Toparlanıp tekrar ayağa kalkmak sonra tekrar tedavi döngü hep aynı. Son denemenizde inş çok güzel sonuçlar alırsınız sevgiyle kalın.

Selam canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Benim durumum şöyleydi aslında bebek istiyordum ama bilinç altımda korkularım vardı çevremde de hep bebeği çocuğu olanlar hep yakınıyordu çok zor şöyle böyle söyleniyorlardı iyi yanlarını anlatan yoktu açıkcası . Ben de beynime bebek bakmak zor ben başaramayabilirim gibi kodlamışım. Bunun gibi bir kaç korkum daha vardı.

Dinlediğim ve bence faydasını gördüğüm meditastonların linkini bırakıcam güzel sonuçlarını bekliyorum dualarım seninle.

Çok teşekkürler ederim deniyorum hemen

Maşallah, hikayeniz güç verdi umarım hersey yolunda gider darısı başımıza dielim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…