Tüp Bebek Mutlu Sonlu İns.

gerçekten çok duygulandım yaşadıklarınıza sabrın sonu selamet sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh bebişlerinizi Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim de ay sonu olacak transferim hayırlısı ile güzel haberler alırım

Selam canım transferin şimdiden hayırlı olsun inş güzel sonuçlar alırsın

Ayy özür dilerim belirtileriniz var mı? Yani stres yapmayın aslında evde idrar testi yapıyoruz ama idrara beta HCG geç geçiyor o yüzden kanda baktırmak en doğrusu.tek embriyo mu konuldu iki mi?
Önemli değil:) tek5.gün embriyosu ama çıkanlsr var idrarda once kana sonra idrara karışıyor deniyor ozaman çıkanların nasıl çıkıyır diye umutsuzluğa düşüyorum.yarın 9.gün benim yarında bi idrar testi yapcam yazarım somucu ama dediğim gibi umudum yok cuma test günüm zaten

Süreç çok yorucu benimde ilk denemem hatta iğneleri yaparken bir daha asla denemem diyordum ama sanırım bir kez daha deneyeceğim gerekirse şimdilik dondurulmuş embriyom var inşallah onlar tutar ama olmazsa da tekrar deneyeceğim. Hemen vazgeçmeyin lütfen zaten ilk denemede tutma oranı düşük oluyor. Üzmeyin kendinizi umarım güzel sonuçlar alırsınız

Bnşm amh düşük iki yumrtam oluştu onca iğne olduk düşünün biri döllendi onu transfer ettiler dondurulmuşum yok oyüzden sil bsştan hersey bide çalışıyorum izin alıp gidiyorum hep işten hep stres herseybstres

Haklısın çok stresli bir süreç umarım bu bebiş tutar ve başka hiç bir şeye gerek kalmaz ama tutmazsa da belki bir süre dinlenip tekrar kararını gözden geçirirsin. Yumurta biriktirme havuz işlemi de yapabiliyorlar belki onu değerlendirirsin. Tabi o da sürekli iğne kullanmana neden oluyor sanırım yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir. Biraz zaman ver kendine. Herşeyden önce şu an hamile olabilirsin üzülerek kendini ve bebişini yorma bence

Evet İstanbul, transfer öncesi anestezi talebimiz olabiliyormuş aslında, ben de sonradan öğrendim. İkinci denemede muhakkak söyleyeceğim, aynı doktorla değil tabiki. Ben de sizin gibi önce idrar testi yaptım negatifti, kan testi dr maalesef negatif çıktı. Doktordaki rahatlık benim doğal yolla hamile kalmam oldu ilkinde ama o da zaten kimyasal gebelikle sonlandı, ikinci için eylül ayını düşünüyorum; inşallah o zamana kadar kendiliğinden olur hiç o süreçlere girmem diye dua ediyorum

Bende kesınlıkle anestezi isticem 2.de ama uzun bi süre yumurta toplanırcsanırım benden havuz yöntemiyle yapar bu sefer sanırım eğer aynı yerde devam edersembende eylül gibi baslarım eğer toparlanabilirsem

Bende kesınlıkle anestezi isticem 2.de ama uzun bi süre yumurta toplanırcsanırım benden havuz yöntemiyle yapar bu sefer sanırım eğer aynı yerde devam edersembende eylül gibi baslarım eğer toparlanabilirs
hiç sanmıyorım ama allhtanda ümit kesilmez .bugun ilk kez idrar testi yapmadım vazgectim artık napalım cesaret ve moral toplayıp eylülde sil bastan baslarım belkıde .ya ondada olmassa

Ben de impryl diye bir ilaç varmış vitamin galiba onu araştırıyorum, kullanan varsa yazarsa bizim için de çok faydalı olur Yumurta kalitesi için çok iyi diyorlar ama doktor kontrolünde mi kendimiz mi kullanıyoruz tam anlayamadım

Bana prowomen demıstı de birsürü para verdim aldım işe yaramadı bunu bende arastırayum bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…