Tüp Bebek Mutlu Sonlu İns.

Canim Allah saglicakla kucagina almayi nasib etsin. Ben de senin gibi uzun sureçden geçtim ama seninki daha uzun ve daha yorucu. Sonucu cok guzel ama MasaAllah. Ben tup bebekle değil de ilaçla olumsuz sonuçlar aliyordum en son tup bebek karari verdiyim ay ikizlere hamile kaldim. Malesef rahim agzi yetmezliyim varmis. Ama biz 16ci haftaya kadar bilmedik o yuzden dikiş attirmadik. 17 haftada kaybettim meleklerimi. Sana tavsiye olsun diye yaziyorum her halde doktorun demişdir ama benim hatami yapma. Serklaj denilen dikişi muhakkak yaptir. Devami da çok guzel gelicekdir. Sagsaglim kucagina alirsin ikisini de InsaAllah

Öncelikle tebrik ederim.allahim kucağınıza Almayı nasip etsin.ben 3 haziranda transfer oldum ilk kan testi 258 ikinci test sonucum 1354 2 temmuza ultrason verdiler. Ama şuan belim ve kasiklarim inanılmaz ağrıyor ve çok korkuyorumkoyu sarı akintim geldi bisey olmaz demi

Selam canım hayırlı olsun tebrik ederim.Benim pozitif sonucu öğrendikten sonra kanamam olmuştu.Bundan baya fazla kahve rengi kanama şeklinde hemen tüp bebek merkezini aramıştım ilaçları duzenlemislerdi bir de ayağa kalkmamistim geçene kadar. Şuan her şey yolunda sizin de öyledir içinizi ferah tutun ama yine de tüp bebek merkeziyle bir görüşün en doğru bilgiyi onlar verir size.

İlk denemede tutma oranı düşük mü gerçekten
Tutmadı

O kadar güzel yazmışsınız ki duygulandım Benimde bugün transferin 12. Günüydü beta değerim 443 çıktı ikinci kan için pazartesi gidicez. 2 embriyo transfer edildi inşallah ikisi de benimledir
Merhaba benım 3.gun embriyosu transferi oldum ve bugün 9.gunum dayanamayıp kan verdim değer 1.15 çıktı pazartesi asıl kan verme günüm yükselme olurmu sizce başına böyle bişey gelip hamile kalan oldu mu

Merhaba benım 3.gun embriyosu transferi oldum ve bugün 9.gunum dayanamayıp kan verdim değer 1.15 çıktı pazartesi asıl kan verme günüm yükselme olurmu sizce başına böyle bişey gelip hamile kalan oldu mu
Ben bu 1.15 rakamlarından hiç anlamıyorum benim ilk değerim 443 çıkmıştı sen yine de içini ferah tut rabbim izin verdiyse muhakkak olur dualarım seninle

Ben bu 1.15 rakamlarından hiç anlamıyorum benim ilk değerim 443 çıkmıştı sen yine de içini ferah tut rabbim izin verdiyse muhakkak olur dualarım seninle
Bugun tekrar kan verdim 1.15 değeri 2.30 olmus artış var kan verme gunune iki gün kaldı allahım insallah bu kez tutmustur cevabın için çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun hamileliğiniz rabbim tamamına erdirsin embriyo kaliteniz neydi acaba?

Öncelikle merhaba Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin , vatana millete ve sizlere hayırlı evlatlar olsunlar . Bende geçen hafta HSG sonucunda normal yolla gebe kalma ihtimalimin çok düşük olduğunu öğrendim ve son 1 haftadır hayatımı kendi kendime zehir ettim çünkü bunun psikolojısi bambaşkaymış . Ama hazmetmem gerektiğinin farkındayım ağustos ayında aşılamayla başlayacağım tedaviye o ana kadar herşeyi saldım . Aşılamada işe yaramazsa tüp bebek yapacağız

Benimde bugün transferim oldu yücel hocada 5 gün aa kalite 2 tane inşallah bende iyi sonuçlar alırım 2 denemem birinci denemem berbattı sormak istediğim transfer gününü sayarsak gün ve gün neler hissettiniz paylaşabilir misiniz

Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun

Canımmm çok sevindim senin adına insallah sağlıkla mutlulukla büyüt yavrularını transfer den sonra doktor ilaçlı tedavi mi yaptı acaba yani transfer olduktan sonra ilaç kullandın mı??

Duydu dolu hikayenizi gözlerim dolarak okudum Rabbim yavrularını sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese olsun

Merhaba Öncelikle hiç üşenmeden yaşadıklarinizi anlattiginiz icin tesekur etmek istedim.Ve çok haklisiniz bu yasadıklarimizi yaşamayan anlamayamaz.Bende bes kez negatif sonuçlar yasamış biri olarak sizi o kadar iyi anliyorumki.Ama mutlu sonu yasadiginizi okuyunca kendim kadar sevindigim belirtmek isterim.Bende bes kez farkli merkezler negatif sonuç aldiktan sonra ancak anladılar sorunu.Tabi bu arada bizde her anlamda cok yıprandik.Bundan sonra bizim tek bir tevavi kaldi o da olmazsa vazgecin artik dedi d.r o kadar ugrasip bu sonucu duymak cok uzucü .Hayırlisi belkide derdini veren dermanini verir heralde.Neyse umarim saglicakla kucaginiza alirsiniz hoşcakalin kendinize iyi bakın.

Canımmm çok sevindim senin adına insallah sağlıkla mutlulukla büyüt yavrularını transfer den sonra doktor ilaçlı tedavi mi yaptı acaba yani transfer olduktan sonra ilaç kullandın mı??
Selam canım teşekkür ederim güzel dileklerin için evet yaptı klasik ilaçlar fitil hormon herkesin bildiği tüp bebek ilaçları ilaç ismi yazılmıyor sanırım o yüzden yazmadım bir de kan sulandırıcı iğne ilaçların bir kısmı kalp atışlarını duyunca kesildi bir kısmı bir süre sonra kesildi bazıları hala devam doktor gidişata göre karar veriyor.

Ne güzel anlatmışsınız Hamile olduğunuzu okuyunca çok sevindim. Ben de 26sında rahim filmi çektireceğim. Korunmasız henüz denemedik, yeni yeni çocuk istemeye başladık. 6 aydır adet olmuyorum. Hafif düzeyde PCO var dedi doktor. Tedbiren de rahim filmi çekilmemi istedi. Ultrasonla bir defa muayene oldum onda bile çok kasıldım, okuduğum yorumlara göre rahim filmi daha zormuş, biraz endişeliyim Ben evlenmeden önce de hep ikizim olsun istiyordum. Genetik olarak mümkün değil. Şuan süreç ne gösterecek bilmiyorum, çocukları da çok severim. 6 yıl kadar önce PCO olduğumu öğrendiğimde acaba çocuğum olmayacak mı diye endişelerim oldu, buradaki yorumlarda pcolu olup hamile kaçabilenler olduğunu görünce biraz rahatladım. Şimdi adet söktürücü ve sonrasında rahim filmi.. Ben de sürecimi burada paylaşacağım. Umarım Allah isteyen herkese nasip eder.

Tebrik ederim bende 2.kez denemeye karar verdim ilk denememde kimyasal gebelik dendi 10.gün beta 182 12.gün 495 di 6. Haftadaydım kontrole gitmeye hazırlanırken inanılmaz bir sancı ile lekelenmem oldu ve hayaller suya düştü
Amh 0,78 şuan tekrar kimyasal olur mu düşüncesini kafamdan atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…