Tüp Bebek Mutlu Sonlu İns.

Merhaba, kaç kez opu oldunuz acaba? Sizdeki sorun neydi, sebepsiz infertilite mi?
Bizde yumurta ve sperm de vardı. Ben 38 yaşında evlenince aile hekimi zaman kaybetmeden tüp bebeğe gidin dedi o şekilde yola çıktık 7 senede anca oldu. Arada bitane kendiliğinden gebelik oldu ama kalbi durdu.

Merhaba kaçıncı günü belirti başlamıştı

Merhaba, t rahim sorunu vardı ve haziranda histeroskopi oldum, rahim düzeltildi. Sonrasında 2 regl bekleme sonrası ilişki serbestti. Bugün regl oldum yine hüsran. Tüp bebek yaptırmak istersem nasıl bir yol izlemem gerek. Bugün 1.gün reglim. Bilgi verir misiniz bu süreçleri ?

Adetin iki veya ucuncu gunü d.r gidecekseniz eger tup bebek dusunuyorsaniz d.r muayenede bir sorun cikmaz ise tedaviye baslayacaktir.iki hafta suruyor sonra transfer oluyor ve 12 gün bekliyorsunuz pozitif yada negatif mi belli olur.D.r başka ek bir tedavi uygun gormez ise surec bu sekilde .

Selam canım bende tüp bebekle hamile kaldım, 6+5 im. Önceden kullandığım progestan fitil hep bembeyaz gelirdi, iki gündür hafif şarı geliyor. Senin üzerinden biraz geçmiş gördüğüm kadarı ile, doktorun ne dedi? Gebeliğin devam ediyor mu? Sarı akıntı sıkıntı mı yani merak ediyorum.

Yazdıklarını tek tek okudum. Ne mutlu sana. Yılmamışsin pes etmemişsin.Allah sağlıkla büyümelerini nasip eylesin. Benimde 2. denemem. 2 embriyo transferi yapıldı. inşallah ikiside tutar. Dua et bana lütfen

Merhaba ben de yeni tedaviye başlıyorum doktor adetin 2.günü gel dedi yarın hastaneye gidicem ama içim de korku var yarın ne olucak iğne mi vericek doktor acaba

Adetli işen ultrason kan bakar uygunsa tedaviye başlar. İğne olur hap olur doktoruna bağlı. Rahimdeki sorun çözüldüğü için aşılama deneyebilir.

R
Adetli işen ultrason kan bakar uygunsa tedaviye başlar. İğne olur hap olur doktoruna bağlı. Rahimdeki sorun çözüldüğü için aşılama deneyebilir.
Rahimde ki sorun çözüldü. Rahimde ki sorun çözülünce aşılama yada tüp e neden ihtiyaç duyuluyor ?

Merhaba bende seninle anı aşamalardan geçiyorum. çoklu miyom ameliyatı,bağırsak rahim yapışıklığı ve ameliyatı, rahim filmi adenomoyozis, histereskopi, üç ay menopoz süreci , tüp bebek tedavisi ilaçlar, iğneler, bozulmuş bir ruh hali say say bitmiyor. 1 hafta önce 6 yumurta toplandı 1i çok iyi 2 si normal 3 embriyo oluştu. transfer için 1 ay beklicez dedi doktor. vucudun kendne gelmeli diyor. gerçekten çok yorucu bir süreç bir bucuk yıldır beni psikolojik olarak cok yordu. umarım bende sizin gibi mutlu sona kavuşurum... sizin için gerçekten çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağiniza almayı nasip etsin.

R

Rahimde ki sorun çözüldü. Rahimde ki sorun çözülünce aşılama yada tüp e neden ihtiyaç duyuluyor ?
gerek olmayabilir işte. aşılama farklı biraz daha basit bir süreç. çabuk sonuç almanı sağlar. bazı doktorlar ameliyat sonrası 6 ay içinde gebelik kendi oluşsun diye bekliyor. ama başka bir şey yoksa tabi.

Muhtesem
Muhtesemsiniz maşallah size . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım. Yanlış tedaviyi yapan doktor kimdi.. Birde meditasyon ne dinledin?

günaydın canımbenim
inan yazını okurken kendimi gördüm sanırım 2. tedavide mutlu sonu yaşadın. Ben de 2. tedavimde ikizlerime hamile kalmıştım ama onlarda düştü. şimdi yeniden hazırlanıyorum 7. tedavime başlayacağım hayırlısıyla. yazını okurken ağladım ne güzel sana destek olan bir hayat arkadaşın var benim eşim bana destek olmayı bırak daha da çok delirtirdi. neyse beni boşverelim senin mutluluğuna şahit olmakta çok güzel. belki burada birbirimizi görmeyebiliriz tanımayadabilriz ama mutluluğumuza mutsuzluğumuza arkadaş olduğumuz için ben çok mutlu oluyorum. burası da bir terapi gibi. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza sağ salim almayı büyütmeyi nasip etsin inşaallah sizlere vatanına milletine hayırlı evlat olsunlar inşaallah.

Ppezo yöntemini deneyen oldu mu? Doktor bugün söyledi. Salı günü opu olacağım. Kararı bize bıraktı. Sonra bana gelio madem böyle birley vardı niye denemediniz demeyin dedi. Eşimde ileri hız 4, morfoloji 0. Doktorda morfoloji 0 da döllenme oranı düşük olabilir diye korkuyor..

Maşallah ne güzel anlatmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…