TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Ayyy pozitif haberlerle gel bence 7 günden aşağı yapma test ben 5. Gün yapmayı planlıyorum ama djjdjd tabi herşey yolunda giderse benim transferde 26 Nisan gibi olacak
Selam canim belli olmus tarihin ne guzel benim de muhtemelen 20si haftasi olabilir, beraber bekleriz

Merhaba 5. Olan yumurta küçük demişsiniz şuan öyle bir durumum var çok benzer en büyüğü kaçtı ve o küçük olan kaçtı acaba ölçümlerde

Estrofem ve balik yagi kullaniyorum nar suyu iciyorum
Sen ?
Bende estrofem birde bant yapıştırdık bu sefer nar suyunuda yarın başlayacağım aldım . Multivitamin var benim doktorum yazdı onu kullanıyorum kan sulandırıcı ve tiroid ilacı . Kısacası ebeler gibi ilaç kullanıyorum. İştahım sıfır . Bugün badem ceviz kabak çekirdeği vs aldım bakalım yarından itibaren daha dikkatli beslenicem

Senin ilk transferindi dimi yoksa iptal mi olmuştu ?
Yok benim ilk transfer olacak nasipse
Bana da multivitamin verdi
Persembe kontrol var bakalim baska ilaca baslanacaksa o zaman baslanir herhalde
Ben de avokado stokladim ceviz tuketiyorum cay kahve biraktim bakalim insallah cabalarimiza deger
I

Yok benim ilk transfer olacak nasipse
Bana da multivitamin verdi
Persembe kontrol var bakalim baska ilaca baslanacaksa o zaman baslanir herhalde
Ben de avokado stokladim ceviz tuketiyorum cay kahve biraktim bakalim insallah cabalarimiza deger
I
Ay ben günlük bir fincan kahve tüketiyorum çayda içiyorum şuan çayımı içerek okudum avakado bende aldım . Senin son adet tarihin ne zaman benimde kontrol cuma

Ay ben günlük bir fincan kahve tüketiyorum çayda içiyorum şuan çayımı içerek okudum avakado bende aldım . Senin son adet tarihin ne zaman benimde kontrol cuma
Ben de arada 1 icerim ya kafeinsiz kahvem var cay da bazen icerim ama her aksam demler icerdim onu biraktim sabahlari da icmiyorum birkac gundur , tamamen kesmek de stres ve gerek de yok zaten tamamen kesmenin
Ben lucrin kullandigim icin adet degil de lekelenme yasadim 7 nisanda gittim estrofeme basladi 10 gun sonra cagirdi 17 nisanda iste

Aaa o zaman bizim transferler birer gün falan arayla olacak bence bende 8 Nisan'da başladım ilaca kontrol günlerimiz arasında da bir gün var. Adetden sonra 20 gün oluyor transfer yani 18. 19. 20. Günler ortalama ama hemen hemen ard arda olcaz

Evvett dedigin gibi 1 gun var arada. 23 nisana falan gelir mi acaba malum ben devletteyim

Merhaba 5. Olan yumurta küçük demişsiniz şuan öyle bir durumum var çok benzer en büyüğü kaçtı ve o küçük olan kaçtı acaba ölçümlerde

12 idi boyutu en büyüğüde 21 idi diğerleri 18-19-16

12 olanın büyümesi için 1 gün ekstradan iğne daha kullandım riske attık taze transferi
Ki keza öylede oldu 1 gün fazla ilaç kullanımı olduğu için progesteron değerim yükseldi ve taze transfer olamadım

Peki büyüyüp toplandı mı

Kaç adet toplandı acaba

Doktor muayenesinde biz hep 5 gördük sayı olarak o küçük olanda dahil ama opu günü 6 adet toplandı ultrasonda gözükmeyen 1 yumurta daha varmış
Bu tarz durumlarda olabiliyor
Opu günü 4 bi ihtimal 5. Olanda büyüdüyse 5 yumurta diye başladık operasyona ama çok şükür 6 yumurta ile sonuçlandı işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…