TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Ayyy pozitif haberlerle gel 🩷🩷 bence 7 günden aşağı yapma test ben 5. Gün yapmayı planlıyorum ama djjdjd tabi herşey yolunda giderse benim transferde 26 Nisan gibi olacak
Selam canim belli olmus tarihin ne guzel 🥹💞 benim de muhtemelen 20si haftasi olabilir, beraber bekleriz 👈

Evet amh düşüklüğüm var 30 yaş amh 0.62 canım
Bende toplamda 4 yumurta gözüküyordu 5. De vardı ama küçüktü 5. İçin 1 gün fazladan ilaç kullandım ama opu günü şansımıza 6 yumurta toplandı arada kaçaklar varmış gözükmeyen 🤲🏼🤲🏼 opudan sonra 5 tanesi döllendi 4 taneside 5. Gün embriyosu oldu
Donduruldu ve rahmin hazırlanmasını bekliyoruz şimdi inşallah önümüzdeki ay sonu transfer hazırlıklarına başlıycaz 🥰🥰
Yumurtalardan bir tanesi 5aa 2 tanesi 5ab ve 1 taneside 4ab
Merhaba 5. Olan yumurta küçük demişsiniz şuan öyle bir durumum var çok benzer en büyüğü kaçtı ve o küçük olan kaçtı acaba ölçümlerde

Estrofem ve balik yagi kullaniyorum nar suyu iciyorum
Sen ?
Bende estrofem birde bant yapıştırdık bu sefer nar suyunuda yarın başlayacağım aldım . Multivitamin var benim doktorum yazdı onu kullanıyorum kan sulandırıcı ve tiroid ilacı . Kısacası ebeler gibi ilaç kullanıyorum. İştahım sıfır . Bugün badem ceviz kabak çekirdeği vs aldım bakalım yarından itibaren daha dikkatli beslenicem

Senin ilk transferindi dimi yoksa iptal mi olmuştu ?
Yok benim ilk transfer olacak nasipse
Bana da multivitamin verdi
Persembe kontrol var bakalim baska ilaca baslanacaksa o zaman baslanir herhalde
Ben de avokado stokladim ceviz tuketiyorum cay kahve biraktim bakalim insallah cabalarimiza deger
I

Yok benim ilk transfer olacak nasipse
Bana da multivitamin verdi
Persembe kontrol var bakalim baska ilaca baslanacaksa o zaman baslanir herhalde
Ben de avokado stokladim ceviz tuketiyorum cay kahve biraktim bakalim insallah cabalarimiza deger
I
Ay ben günlük bir fincan kahve tüketiyorum çayda içiyorum şuan çayımı içerek okudum 🥺 avakado bende aldım . Senin son adet tarihin ne zaman benimde kontrol cuma

Ay ben günlük bir fincan kahve tüketiyorum çayda içiyorum şuan çayımı içerek okudum 🥺 avakado bende aldım . Senin son adet tarihin ne zaman benimde kontrol cuma
Ben de arada 1 icerim ya kafeinsiz kahvem var cay da bazen icerim ama her aksam demler icerdim onu biraktim sabahlari da icmiyorum birkac gundur , tamamen kesmek de stres ve gerek de yok zaten tamamen kesmenin
Ben lucrin kullandigim icin adet degil de lekelenme yasadim 7 nisanda gittim estrofeme basladi 10 gun sonra cagirdi 17 nisanda iste

Ben de arada 1 icerim ya kafeinsiz kahvem var cay da bazen icerim ama her aksam demler icerdim onu biraktim sabahlari da icmiyorum birkac gundur , tamamen kesmek de stres ve gerek de yok zaten tamamen kesmenin
Ben lucrin kullandigim icin adet degil de lekelenme yasadim 7 nisanda gittim estrofeme basladi 10 gun sonra cagirdi 17 nisanda iste
Aaa o zaman bizim transferler birer gün falan arayla olacak bence bende 8 Nisan'da başladım ilaca kontrol günlerimiz arasında da bir gün var. Adetden sonra 20 gün oluyor transfer yani 18. 19. 20. Günler ortalama ama hemen hemen ard arda olcaz

Aaa o zaman bizim transferler birer gün falan arayla olacak bence bende 8 Nisan'da başladım ilaca kontrol günlerimiz arasında da bir gün var. Adetden sonra 20 gün oluyor transfer yani 18. 19. 20. Günler ortalama ama hemen hemen ard arda olcaz
Evvett dedigin gibi 1 gun var arada. 23 nisana falan gelir mi acaba malum ben devletteyim 🥹

Merhaba 5. Olan yumurta küçük demişsiniz şuan öyle bir durumum var çok benzer en büyüğü kaçtı ve o küçük olan kaçtı acaba ölçümlerde

12 idi boyutu en büyüğüde 21 idi diğerleri 18-19-16

12 olanın büyümesi için 1 gün ekstradan iğne daha kullandım riske attık taze transferi
Ki keza öylede oldu 1 gün fazla ilaç kullanımı olduğu için progesteron değerim yükseldi ve taze transfer olamadım

12 idi boyutu en büyüğüde 21 idi diğerleri 18-19-16

12 olanın büyümesi için 1 gün ekstradan iğne daha kullandım riske attık taze transferi
Ki keza öylede oldu 1 gün fazla ilaç kullanımı olduğu için progesteron değerim yükseldi ve taze transfer olamadım
Peki büyüyüp toplandı mı

Kaç adet toplandı acaba

Doktor muayenesinde biz hep 5 gördük sayı olarak o küçük olanda dahil ama opu günü 6 adet toplandı ultrasonda gözükmeyen 1 yumurta daha varmış
Bu tarz durumlarda olabiliyor
Opu günü 4 bi ihtimal 5. Olanda büyüdüyse 5 yumurta diye başladık operasyona ama çok şükür 6 yumurta ile sonuçlandı işlem

Back
X