- 17 Mart 2012
- 6.063
- 1.891
- 448
Selam canim belli olmus tarihin ne guzelAyyy pozitif haberlerle gelbence 7 günden aşağı yapma test ben 5. Gün yapmayı planlıyorum ama djjdjd tabi herşey yolunda giderse benim transferde 26 Nisan gibi olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canim belli olmus tarihin ne guzelAyyy pozitif haberlerle gelbence 7 günden aşağı yapma test ben 5. Gün yapmayı planlıyorum ama djjdjd tabi herşey yolunda giderse benim transferde 26 Nisan gibi olacak
Merhaba 5. Olan yumurta küçük demişsiniz şuan öyle bir durumum var çok benzer en büyüğü kaçtı ve o küçük olan kaçtı acaba ölçümlerdeEvet amh düşüklüğüm var 30 yaş amh 0.62 canım
Bende toplamda 4 yumurta gözüküyordu 5. De vardı ama küçüktü 5. İçin 1 gün fazladan ilaç kullandım ama opu günü şansımıza 6 yumurta toplandı arada kaçaklar varmış gözükmeyenopudan sonra 5 tanesi döllendi 4 taneside 5. Gün embriyosu oldu
Donduruldu ve rahmin hazırlanmasını bekliyoruz şimdi inşallah önümüzdeki ay sonu transfer hazırlıklarına başlıycaz
Yumurtalardan bir tanesi 5aa 2 tanesi 5ab ve 1 taneside 4ab
Bekleriz tabikiiiSelam canim belli olmus tarihin ne guzelbenim de muhtemelen 20si haftasi olabilir, beraber bekleriz
![]()
Insallah guzel dusunelim guzel olsunBekleriz tabikiiiaz kaldı İnşallah benim iptal olmaz bu seferde
Sen ne durumdasın şuan extra birşey yapıyor musunInsallah guzel dusunelim guzel olsun![]()
Estrofem ve balik yagi kullaniyorum nar suyu iciyorumSen ne durumdasın şuan extra birşey yapıyor musun
Bende estrofem birde bant yapıştırdık bu sefer nar suyunuda yarın başlayacağım aldım . Multivitamin var benim doktorum yazdı onu kullanıyorum kan sulandırıcı ve tiroid ilacı . Kısacası ebeler gibi ilaç kullanıyorum. İştahım sıfır . Bugün badem ceviz kabak çekirdeği vs aldım bakalım yarından itibaren daha dikkatli beslenicemEstrofem ve balik yagi kullaniyorum nar suyu iciyorum
Sen ?
Senin ilk transferindi dimi yoksa iptal mi olmuştu ?Estrofem ve balik yagi kullaniyorum nar suyu iciyorum
Sen ?
Yok benim ilk transfer olacak nasipseSenin ilk transferindi dimi yoksa iptal mi olmuştu ?
Ay ben günlük bir fincan kahve tüketiyorum çayda içiyorum şuan çayımı içerek okudumYok benim ilk transfer olacak nasipse
Bana da multivitamin verdi
Persembe kontrol var bakalim baska ilaca baslanacaksa o zaman baslanir herhalde
Ben de avokado stokladim ceviz tuketiyorum cay kahve biraktim bakalim insallah cabalarimiza deger
I
Ben de arada 1 icerim ya kafeinsiz kahvem var cay da bazen icerim ama her aksam demler icerdim onu biraktim sabahlari da icmiyorum birkac gundur , tamamen kesmek de stres ve gerek de yok zaten tamamen kesmeninAy ben günlük bir fincan kahve tüketiyorum çayda içiyorum şuan çayımı içerek okudumavakado bende aldım . Senin son adet tarihin ne zaman benimde kontrol cuma
Aaa o zaman bizim transferler birer gün falan arayla olacak bence bende 8 Nisan'da başladım ilaca kontrol günlerimiz arasında da bir gün var. Adetden sonra 20 gün oluyor transfer yani 18. 19. 20. Günler ortalama ama hemen hemen ard arda olcazBen de arada 1 icerim ya kafeinsiz kahvem var cay da bazen icerim ama her aksam demler icerdim onu biraktim sabahlari da icmiyorum birkac gundur , tamamen kesmek de stres ve gerek de yok zaten tamamen kesmenin
Ben lucrin kullandigim icin adet degil de lekelenme yasadim 7 nisanda gittim estrofeme basladi 10 gun sonra cagirdi 17 nisanda iste
Evvett dedigin gibi 1 gun var arada. 23 nisana falan gelir mi acaba malum ben devletteyimAaa o zaman bizim transferler birer gün falan arayla olacak bence bende 8 Nisan'da başladım ilaca kontrol günlerimiz arasında da bir gün var. Adetden sonra 20 gün oluyor transfer yani 18. 19. 20. Günler ortalama ama hemen hemen ard arda olcaz
Merhaba 5. Olan yumurta küçük demişsiniz şuan öyle bir durumum var çok benzer en büyüğü kaçtı ve o küçük olan kaçtı acaba ölçümlerde
Peki büyüyüp toplandı mı12 idi boyutu en büyüğüde 21 idi diğerleri 18-19-16
12 olanın büyümesi için 1 gün ekstradan iğne daha kullandım riske attık taze transferi
Ki keza öylede oldu 1 gün fazla ilaç kullanımı olduğu için progesteron değerim yükseldi ve taze transfer olamadım
Peki büyüyüp toplandı mı
Kaç adet toplandı acabaEvet canım opu günü büyümüştü oda ve toplandı
Kaç adet toplandı acaba
Canım gen artta Hakan turan dediniz ya fiyat ne kadar acaba orada tüp bebek ?Benimde gen art da yapılıyor![]()
Güncel fiyatları bilmiyorum ama çoğu yerden uygun ayrıca devlette raporsuz yaptırmakla hemen hemn aynı fiyatlara geliyor özel mesaj at merak ettiklerini cevaplarımCanım gen artta Hakan turan dediniz ya fiyat ne kadar acaba orada tüp bebek ?