TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Kızlar selam. İl dışında tedavi gören var mı ? Varsa süreci anlatır mısınız rica etsem

Ben de aynı durumdayim test verdim sonucu bekliyorum. Dün verdim saglik ocağında hala e nabiza düşmedi

Kafamda hep ya bi aksilik olursa sorusu var çok korkuyorum o yüzden genelde herkes gonal f vurulmuş sadece en başta bende hem gonal f değeri yüksek hemde meriofert 2 tane 150 lik olunca garipsedim bi
Amh dusuklugu mü var banafa veddi yüksek toz bunlar öyle demişti yumurta için basma ilave daha verdi o u 3 gun kulla acakmisim se de sonuçlarda nedid

Kızlar bende 11. Gün devlette beta yaptırdım 1176 çıktı 13. Gün özelde verdim 1765 çıktı iki katı artmamış çok üzüldüm bilgisi olan var mı

Bana yardımcı olurmusun bende aynı şekilde kullanıyorum bugün. Başladım ama merioferti şırıngayla çekemiyorum sende bir etki varmi

Merioferti önce ucu kalın iğne ile çek canım sonra vurman gereken iğne başını o enjeksiyona takıp öle vur

Amh dusuklugu mü var banafa veddi yüksek toz bunlar öyle demişti yumurta için basma ilave daha verdi o u 3 gun kulla acakmisim se de sonuçlarda nedid

Evet amh düşüklüğüm var 30 yaş amh 0.62 canım
Bende toplamda 4 yumurta gözüküyordu 5. De vardı ama küçüktü 5. İçin 1 gün fazladan ilaç kullandım ama opu günü şansımıza 6 yumurta toplandı arada kaçaklar varmış gözükmeyen opudan sonra 5 tanesi döllendi 4 taneside 5. Gün embriyosu oldu
Donduruldu ve rahmin hazırlanmasını bekliyoruz şimdi inşallah önümüzdeki ay sonu transfer hazırlıklarına başlıycaz
Yumurtalardan bir tanesi 5aa 2 tanesi 5ab ve 1 taneside 4ab

Yaa senin iyiymiş rezerv bana göre biraz çok sevindim adına ben ilk muayene oldugumda 3 yumurtan var dedi 5 taneydi 2 yilda 2 tane gitmiş bugun 3. Gun iğneler canımı yakıyor ve sonrasında yanma oldu bugün sendede oyle oldumu doktor havuz yöntemi sundumu sana

Bende iğneler can yakmadı hiç çok şükür
Her regli döneminde yumurta sayısı farklı oluyo canım 3 ay önce 11 di gittiğimde sonraki ay gittiğimde 5 bu ay gittiğimde de 8 taneydi doktorun gördüğü olgunlaşan 4-5 gördü opuda da 6 toplandı
Yani her ay farklı yumurta sayısı oluyo sabit değil o kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…