Ben de aynı durumdayim test verdim sonucu bekliyorum. Dün verdim saglik ocağında hala e nabiza düşmedi17 martta transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Kalite için çok iyi dediler. Çift transfer oldum.
Transfer gününü saymazsak 6. Gün prodoctor marka test yaptım silik çizgi çıktı. Aynı gün bu sefer gece saatlerine yakın bir daha yaptım silik çıktı. 7. Gün days doctor marka test aldım. Testi yaptım net negatif çıktı bekletmeden attım. Sonra yine aynı gün geceye doğru elimde bir tane daha vardı yine yaptım silik çizgi çıktı. Yarın 9. Günüm bakalım kan testi vereceğim. İdrar testinden bir şey anlamadım çünkü.
Ben de bu sabah erkenden okula gitmeden verdim şimdi aradım aldım sonucu 191 ile pozitifBen de aynı durumdayim test verdim sonucu bekliyorum. Dün verdim saglik ocağında hala e nabiza düşmedi
Ayy çok sevindim hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinBen de bu sabah erkenden okula gitmeden verdim şimdi aradım aldım sonucu 191 ile pozitifinşallah sizin de pozitif çıkar
Ayy çok teşekkür ederim canım. İnşallah senin sürecin de pozitif şekilde sonuçlanır. Dualarım seninleAyy çok sevindim hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bana yardımcı olurmusun bende aynı şekilde kullanıyorum bugün. Başladım ama merioferti şırıngayla çekemiyorum sende bir etki varmiDoktorum gonal f 300 ve meriofert verdi 2 tane 150 lik vuruluyorum onuda sizce normal mi bu dozlar kızlar
Amh dusuklugu mü var banafa veddi yüksek toz bunlar öyle demişti yumurta için basma ilave daha verdi o u 3 gun kulla acakmisim se de sonuçlarda nedidKafamda hep ya bi aksilik olursa sorusu var çok korkuyorum o yüzdengenelde herkes gonal f vurulmuş sadece en başta bende hem gonal f değeri yüksek hemde meriofert 2 tane 150 lik olunca garipsedim bi
Şimdilik kan sonucum pozitif bayramdan sonra kontrolüm var umarım keseyim görebilirimAyyy pozitif haberlerle gel İnşallah
Tebrik ederimmmmŞimdilik kan sonucum pozitif bayramdan sonra kontrolüm var umarım keseyim görebilirim
Bana yardımcı olurmusun bende aynı şekilde kullanıyorum bugün. Başladım ama merioferti şırıngayla çekemiyorum sende bir etki varmi
Amh dusuklugu mü var banafa veddi yüksek toz bunlar öyle demişti yumurta için basma ilave daha verdi o u 3 gun kulla acakmisim se de sonuçlarda nedid
Evet 2.gun oyle yaptim bana söylemediler hiç korktumMerioferti önce ucu kalın iğne ile çek canım sonra vurman gereken iğne başını o enjeksiyona takıp öle vur
Yaa senin iyiymiş rezerv bana göre biraz çok sevindim adına ben ilk muayene oldugumda 3 yumurtan var dedi 5 taneydi 2 yilda 2 tane gitmiş bugun 3. Gun iğneler canımı yakıyor ve sonrasında yanma oldu bugün sendede oyle oldumu doktor havuz yöntemi sundumu sanaEvet amh düşüklüğüm var 30 yaş amh 0.62 canım
Bende toplamda 4 yumurta gözüküyordu 5. De vardı ama küçüktü 5. İçin 1 gün fazladan ilaç kullandım ama opu günü şansımıza 6 yumurta toplandı arada kaçaklar varmış gözükmeyenopudan sonra 5 tanesi döllendi 4 taneside 5. Gün embriyosu oldu
Donduruldu ve rahmin hazırlanmasını bekliyoruz şimdi inşallah önümüzdeki ay sonu transfer hazırlıklarına başlıycaz
Yumurtalardan bir tanesi 5aa 2 tanesi 5ab ve 1 taneside 4ab
Yaa senin iyiymiş rezerv bana göre biraz çok sevindim adına ben ilk muayene oldugumda 3 yumurtan var dedi 5 taneydi 2 yilda 2 tane gitmiş bugun 3. Gun iğneler canımı yakıyor ve sonrasında yanma oldu bugün sendede oyle oldumu doktor havuz yöntemi sundumu sana
Kaçıncı günü beta kaçla öğrendinizŞimdilik kan sonucum pozitif bayramdan sonra kontrolüm var umarım keseyim görebilirim
Transferin 7. gunu kanamam olunca kan verip öğrenmiştim 25 ti ama kanamadan ötürü kimyasaldir diye düşünürken 11. Gunu 97 olmustu iki gun arayla 143 - 295- 849 oldu.Kaçıncı günü beta kaçla öğrendiniz
Aaaa hamilesin yani dimiTransferin 7. gunu kanamam olunca kan verip öğrenmiştim 25 ti ama kanamadan ötürü kimyasaldir diye düşünürken 11. Gunu 97 olmustu iki gun arayla 143 - 295- 849 oldu.
Değerlere göre evet ama keseyim görüp ve kalp atışını duymayana kadar hamileyim diyemiyorum şuan umarım onlarda gerçekleşir ve icim rahatlarAaaa hamilesin yani dimi
Benim de betam dün 4000 nerdeydi bende kese ve kalp atışı bekliyorum inşallahDeğerlere göre evet ama keseyim görüp ve kalp atışını duymayana kadar hamileyim diyemiyorum şuan umarım onlarda gerçekleşir ve icim rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?