- 13 Mart 2025
- 66
- 16
- 3
- 26
Doktoruma sordum normal dedi ikiz olma ihtimali var mı dedim belli olmaz dediEvet bence gününe göre yüksek değeriniz var sağlıkla kavuşmak nasip olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktoruma sordum normal dedi ikiz olma ihtimali var mı dedim belli olmaz dediEvet bence gününe göre yüksek değeriniz var sağlıkla kavuşmak nasip olsun![]()
İhtimal var bence ya da erken tutunmuştur . Her iki ihtimali de çok güzelDoktoruma sordum normal dedi ikiz olma ihtimali var mı dedim belli olmaz dedi
İnşallah Darısı isteyen herkeseİhtimal var bence ya da erken tutunmuştur . Her iki ihtimali de çok güzel![]()
Canım naptın test yaptın mıBenim Nihal hoca ama Edirnede kliniği , Acıbademle çalışıyor laboratuvarı iyi olduğu için, sen aklına bişey takıldığında istediğin zaman doktora mesaj atabiliyor musun veya kime ulaşıyorsun merak ettim Bülent Tıraşa ulaşmak zor diyorlar çünkü![]()
Bugün kan testi verdim negatif çıktıCanım naptın test yaptın mı
Aaa çok üzüldüm gerçektenBugün kan testi verdim negatif çıktı
Evde test yapmış miydiniz kan gününüze de daha var diye hatırlıyorumBugün kan testi verdim negatif çıktı
Merhabalar hayırlı olsun. Bu yaptığınız testin markası nedir ?Kızlar 5. Günün bugün sabah kalktım hemen bi test yaptım 5 dk olmadan silik çizgi çıktı resimde net değil ama gerçekte bi tık daha belli sizce umutlanim mi
İnan hiç dikkat etmedim 50 tl en ucuzunu alıp yaptımMerhabalar hayırlı olsun. Bu yaptığınız testin markası nedir ?
Ya testlere de güven olmuyor da merak ettim. Ben de yaptım bir testte silik çizgi başka marka bir testte negatif çıktı.İnan hiç dikkat etmedim 50 tl en ucuzunu alıp yaptım
Kaçıncı gün transferin bide kalitesi neydi embriyonunYa testlere de güven olmuyor da merak ettim. Ben de yaptım bir testte silik çizgi başka marka bir testte negatif çıktı.
Evde test yapmadım ,29u normalde test günümEvde test yapmış miydiniz kan gününüze de daha var diye hatırlıyorum
Ay çok merak ettim bana da at sonucunu mutlaka ama bi testte silik de olsa çıktıysa bence kesin vardır benim çok fazla belirtim vardı sen ne durumdasın17 martta transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Kalite için çok iyi dediler. Çift transfer oldum.
Transfer gününü saymazsak 6. Gün prodoctor marka test yaptım silik çizgi çıktı. Aynı gün bu sefer gece saatlerine yakın bir daha yaptım silik çıktı. 7. Gün days doctor marka test aldım. Testi yaptım net negatif çıktı bekletmeden attım. Sonra yine aynı gün geceye doğru elimde bir tane daha vardı yine yaptım silik çizgi çıktı. Yarın 9. Günüm bakalım kan testi vereceğim. İdrar testinden bir şey anlamadım çünkü.
Yazarım mutlaka burayadaAy çok merak ettim bana da at sonucunu mutlaka ama bi testte silik de olsa çıktıysa bence kesin vardır benim çok fazla belirtim vardı sen ne durumdasın
29 uysa sakın üzülme geç tutuna bilir sonuç ne çıktı ki tam olarakEvde test yapmadım ,29u normalde test günüm
Ben adım atarken belim yerinden çıkıyo sanıyodum o kadar ağrıyodu sağ kasığımda sürekli batma lar vardı göğüslerim de sertleşip şişti bende adet olcam sandım çünkü tam adet belirtileriydiYazarım mutlaka burayadayani çok bir belirtim yok aslında. Normale göre daha çabuk yorgun hissediyorum bir de 2-3 gündür inanılmaz regl sancım var. Heran regl olacakmışım gibi. Onun dışında başka hiçbir şey hissetmiyorum. Sizin belirtileriniz nelerdi ?
Belirtiler çok farklılık gösteriyormuş. yaa inşallah ben de sizin gibi pozitif sonuç alırım . Gerçekten o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Bu süreç beni çok yorduBen adım atarken belim yerinden çıkıyo sanıyodum o kadar ağrıyodu sağ kasığımda sürekli batma lar vardı göğüslerim de sertleşip şişti bende adet olcam sandım çünkü tam adet belirtileriydi
İnşallah allah isteyen herkesin kucağını doldursun benim ilk denememdi pkosum ben maslak acıbadem bülent tıraşta tedavi gördümBelirtiler çok farklılık gösteriyormuş. yaa inşallah ben de sizin gibi pozitif sonuç alırım . Gerçekten o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Bu süreç beni çok yordusizin kaçıncı denemenizdi ve nerede tedavi oldunuz?
2.00 negatif29 uysa sakın üzülme geç tutuna bilir sonuç ne çıktı ki tam olarak