Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etikileniceksen yapma tabi canımYapmadım korkuyorum elim gitmiyo hiç![]()
Bülent tıraştı dimi doktorunEtikileniceksen yapma tabi canım
Evet canım seninBülent tıraştı dimi doktorun
Benim Nihal hoca ama Edirnede kliniği , Acıbademle çalışıyor laboratuvarı iyi olduğu için, sen aklına bişey takıldığında istediğin zaman doktora mesaj atabiliyor musun veya kime ulaşıyorsun merak ettim Bülent Tıraşa ulaşmak zor diyorlar çünküEvet canım senin
Şöyle söylim doktorla konuşman imkansız ama ben asistanıyla konuşuyorum ona yazıyorum soruyorum o doktora danışıp bana dönüyoBenim Nihal hoca ama Edirnede kliniği , Acıbademle çalışıyor laboratuvarı iyi olduğu için, sen aklına bişey takıldığında istediğin zaman doktora mesaj atabiliyor musun veya kime ulaşıyorsun merak ettim Bülent Tıraşa ulaşmak zor diyorlar çünkü![]()
Anladım iyi o zaman bilgi alabiliyorsunŞöyle söylim doktorla konuşman imkansız ama ben asistanıyla konuşuyorum ona yazıyorum soruyorum o doktora danışıp bana dönüyo
Sende durum ne peki sen her istediğinde yazıp soruyo musun bişeylerAnladım iyi o zaman bilgi alabiliyorsun![]()
Tabi ne zaman istersem whatsapptan yazıyorum gece gündüz farketmez cevap veriyorSende durum ne peki sen her istediğinde yazıp soruyo musun bişeyler
Bizim gece hemşire miz farklı gündüz farklı malesef tek kişiyle muhattap değiliz o açıdan seninki daha iyi benceTabi ne zaman istersem whatsapptan yazıyorum gece gündüz farketmez cevap veriyor
Merhaba , hoşgeldinMerhabalar herkese bende ilk defa transfer olacağım mart regl ile ilaçlara başlayacağız. Ancak reglim 10 gün geciktirici için dün kontrole gittik her şey normal dedi doktorum progesteron 1.1 e2 de 38 çıktı. Regl olduğun zamanı bekleyelim dediler. Bugün de regl oldum. Sizce yarın ilaçlara başlayabilir miyim bu değerler nasıl? Kaç olmalı hiç bir bilgim yok o yüzden soruyorum![]()
Evet opu da onu istiyorlar ama ben transfer aşamasındayım.Merhaba , hoşgeldinnormal dediyse doktorun başlarsın canım benim opu’dan iki gün önce progesteron 1.2 e2 1758miş heralde opuya kadar e2nin yükselmesi gerekiyor tam bilmiyorum ama
Çift embriyo muydu sizinki bi de bugün kaçıncı gün o önemliKızlar bugün beta verdim 1176.25 çikti sizce normal mi fazla mı
Evet çift embriyo 5. Gün 5aaÇift embriyo muydu sizinki bi de bugün kaçıncı gün o önemli
Muhtemelen ikiside tuttu çok tebrik ederim şimdidenEvet çift embriyo 5. Gün 5aa
Yaaa öyle mi diyosunuzMuhtemelen ikiside tuttu çok tebrik ederim şimdiden![]()
Evet bence gününe göre yüksek değeriniz var sağlıkla kavuşmak nasip olsunYaaa öyle mi diyosunuzçok mutlu oldum