TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Benim Nihal hoca ama Edirnede kliniği , Acıbademle çalışıyor laboratuvarı iyi olduğu için, sen aklına bişey takıldığında istediğin zaman doktora mesaj atabiliyor musun veya kime ulaşıyorsun merak ettim Bülent Tıraşa ulaşmak zor diyorlar çünkü😬
Şöyle söylim doktorla konuşman imkansız ama ben asistanıyla konuşuyorum ona yazıyorum soruyorum o doktora danışıp bana dönüyo

Merhabalar herkese bende ilk defa transfer olacağım mart regl ile ilaçlara başlayacağız. Ancak reglim 10 gün geciktirici için dün kontrole gittik her şey normal dedi doktorum progesteron 1.1 e2 de 38 çıktı. Regl olduğun zamanı bekleyelim dediler. Bugün de regl oldum. Sizce yarın ilaçlara başlayabilir miyim bu değerler nasıl? Kaç olmalı hiç bir bilgim yok o yüzden soruyorum 🫠

Merhabalar herkese bende ilk defa transfer olacağım mart regl ile ilaçlara başlayacağız. Ancak reglim 10 gün geciktirici için dün kontrole gittik her şey normal dedi doktorum progesteron 1.1 e2 de 38 çıktı. Regl olduğun zamanı bekleyelim dediler. Bugün de regl oldum. Sizce yarın ilaçlara başlayabilir miyim bu değerler nasıl? Kaç olmalı hiç bir bilgim yok o yüzden soruyorum 🫠
Merhaba , hoşgeldin 🤗 normal dediyse doktorun başlarsın canım benim opu’dan iki gün önce progesteron 1.2 e2 1758miş heralde opuya kadar e2nin yükselmesi gerekiyor tam bilmiyorum ama

Merhaba arkadaslar. 19 martta saat 11.45 de, 5. Gün, 1 adet embiriyo transferi gerçekleştirildi. Transfer gunu dahil 2. Gun yani ayin 20 si kahverengi leke geldi. Ben bunu, rahime embiriyo yerleştirilirken, mikro düzeyde aşınma olmuş olabilir. Sonuçta bir işlem yapıldı diye dusundum. Lekelenmeye aldırmadım. Transfer günü dahil 4. Günde, yani Ayın 22 sinde adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Hemen yatagima uzandim. Akabinde pembemsi ve kahverengi leke geldi. Daha sonra doktorumu aradim. Coraspirini kesti. Bugün hiç leke gelmedi. Adet olacak misim gibi ağrı olmasada, yine bel bölgesinde ayağa kalkıp yatınca oturunca bir hassasiyet hissediyorum. Bu şekilde bir surec yaşayan var mı.

Merhaba , hoşgeldin 🤗 normal dediyse doktorun başlarsın canım benim opu’dan iki gün önce progesteron 1.2 e2 1758miş heralde opuya kadar e2nin yükselmesi gerekiyor tam bilmiyorum ama
Evet opu da onu istiyorlar ama ben transfer aşamasındayım. ☺️ Bakalım klinik açılsın hemsiremi arayacağım zaten 😅

Back
X