TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Yanlış bilmiyorsam 15.-20. gün arası oluyor transferler. Bana ilk 20. gün demişlerdi sonra 19. güne aldılar. Embriyoların kaçıncı gün embriyosu?
5. Gün embriyosu . Bu ayki yumurtamızın gelişip çatlamasını mı bekliyorlar yoksa estrofem yumurta üretmemizi mi engelliyor onu anlayamadım ben. Bazılarında çünkü tekrar yumurta büyütüp tekrar çatlatıyorlarmış bizde farklı oluşunu anlayamadım

5. Gün embriyosu . Bu ayki yumurtamızın gelişip çatlamasını mı bekliyorlar yoksa estrofem yumurta üretmemizi mi engelliyor onu anlayamadım ben.
o zaman senin de benim gibi olur muhtemelen, üçüncü gün embriyoları bi tık daha erken koyuyorlar diye anladım ben. Diğer sorunun cevabını bilmiyorum :) rahim içi duvarın kalınlaşmasını sağlıyor ama yumurtayı engeller mi bilemedim

Rahim herkeste farklı kalınlaşır belki uzar belki kısalır bakalım haberleşiriz yeniden burada. Beslenmeniz nasıl yani farklı birşeyler uyguluyor musunuz yoksa aynı düzen mi

Merhaba, ben dediginiz gibi transfer oldum dogal siklus transferi ismi. Adetimin 13.gunu yumurta catlatma ignesi oldum,15.gunu catladi ve o gun progesteron ignesi basladik. 5 gun sonra da yani adetimin tam 20.gunu transfer olmus oldum

Merhaba, ben dediginiz gibi transfer oldum dogal siklus transferi ismi. Adetimin 13.gunu yumurta catlatma ignesi oldum,15.gunu catladi ve o gun progesteron ignesi basladik. 5 gun sonra da yani adetimin tam 20.gunu transfer olmus oldum
Merhaba önce yumurta mı büyüttüler yoksa sadece estrofem mi kullandınız bizim gibi? Çatlatmaya kadar olan kısmı soruyorum

Ayrıca umarım güzel haberlerinzi alırız test yaptınız mı hiç evde? Çift transfer mi?

Merhaba önce yumurta mı büyüttüler yoksa sadece estrofem mi kullandınız bizim gibi? Çatlatmaya kadar olan kısmı soruyorum
Estrofemli olan transferde catlatma degil tam tersi baskilama oluyor sanirim yumurta hic olusmasin diye emin degilim cok. Ben yumurta buyutucu ilac kullandim bes gun oyle catlatildi yeterli e2 ye ulasinca.
Ayrıca umarım güzel haberlerinzi alırız test yaptınız mı hiç evde? Çift transfer mi?
Cok tesekkurler. Hayir tek planladik transferi, zaten istesem de yasal olarak dusuk gebelik kaybi ya da olumsuz ivf deneyimim olmadigi icin koyulmuyormus ilk transferde. Test yapmadim,sabirla kan gunumu bekliyorum

Rahim herkeste farklı kalınlaşır belki uzar belki kısalır bakalım haberleşiriz yeniden burada. Beslenmeniz nasıl yani farklı birşeyler uyguluyor musunuz yoksa aynı düzen mi
Genel olarak sağlıklı beslenen biriyim, yani paketli gıda vs yemiyorum, ek olarak şeker ve gluteni bıraktım, kahveyi de bıraktım. Yaban mersini, avocado gibi şeyler tüketiyorum. Meyve sebzeye ağırlık vermeye çalışıyorum. Bir de günlük minimum 2 litre su içmek önemli

Evet bende estrofem . Tiroid var bende de birde kan sulandırıcı var genetik testim sonuçlandı 2 gündür de onu kullanıyorum. Birde Multi vitamin
Benim de kan sulandırıcı kullanmam lazım tranaferdeb sonra iğne dedi onu için hatta gebelik pozitif olursa doğuma kadar kullanılacak dedi

Bende 2.reglimi bekliyorum gecikti doktorum duphaston verdi onu kullanıyorum

Selam kızlar , ben de 2. Transfer için hazırlık sürecindeyim. 10 Şubat regl tarihim, transfer tarihi 1 Mart. Hap ve iğne kullanıyorum .

Suyu içmeye çalışıyorum gluten tüketmiyorum bende ama şekeri kahveyi kesemedim

Belirti var mı peki . Bu iki transfer biçiminide söylemen aydınlatıcı oldu benim için baskılama sanırım bizimkisi evet. Tekrar büyütme istemem zaten ohss olmuş biri olarak travmam.

Belirti var mı peki . Bu iki transfer biçiminide söylemen aydınlatıcı oldu benim için baskılama sanırım bizimkisi evet. Tekrar büyütme istemem zaten ohss olmuş biri olarak travmam.
Belirtilerin hepsi kullanilan igne ilaclardan diyor doktorlar. Gebelik belirtisi olarak yormayin diye hani. Ama progesteron inanilmaz uyku hali mayisiklik yapti herkeste oldugu gibi bende de. Iki uc gundur daha normalim agrilarim hafif oluyor anlik kayboluyor, bel ve kasikta. Daha ziyade bicak batmasi gibi sizlama degil. Benim hic gogus hassasiyetim olmadi mesela. Istahim cok acildi bir de

Selam bende geldim. 3. martta transferim olacak Allah nasip ederse. Sabah 2,akşam 2 Estrofem ve coraspirin kullanıyorum. Bugün de progestan dex iğneye başladım. Donmuş emb transferi olacağım. Bu 2. Transferim olacak. Herkese şans diliyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…