Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Evet iyi bi şey olsa doktorum atlamazdı zaten güveniyorum kendisine o yüzden ben de hiç hatırlatmadım ses konusunu

Banada gosterdi bak kalbi atiyo diye tabi ben sanki kor sagir dilsiz oluyorum dr gidince heycandan herhalde

Hepsi ayrı dert.

6. Haftadan gidiyorum. Kese var. Ama icinde şuan birşey yok. 7. Haftada tekrar muayene . Rabbim ne verecek bahtima.

İşlerin kötü tarafına eğilmekte üstüme yok ; şimdi de fellik fellik kaybolan ikiz konusuna bakıyorum ya diğeri öbürünü domine ederse bir tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür tabi , ama fikir çok korkunç geliyor ....

Keseler çok mu yakın birbirine neden öyle oldu acaba, inşallah geç tutunmuştur diğeri. Benimkinin birisi 4.44 mm diğeri 3.39 ama aynılar dedi

Keseler çok mu yakın birbirine neden öyle oldu acaba, inşallah geç tutunmuştur diğeri. Benimkinin birisi 4.44 mm diğeri 3.39 ama aynılar dedi
Evet çok yakın görünüyor ; geçen hafta eşit gibi görünüyorlardı, bugün bir tanesi kocaman diğeri sanki yanında sıkışmış yaşamaya çalışıyor gibiydi görüntüyü almak da aklıma gelmedi ki biraz daha küçük olanı da uğraşınca kalp atışına benzer birsey gördük ama diğeri kadar güçlü degil ... haftaya Salı bakacağız , arkadasım da Cuma çağırdı ... ben de insallah geç tutunmadır diye dua ediyorum ....

Süper çok sevindim tekrar ne zaman kontrole çağırdı ?
Çok teşekkür ederim 3 hafta sonra çağırdı
Çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İkşz bebekler çoğaldı ne güzel
Sağolun Allah razı olsun hepimiz inş bebeklerimizi kucaklarımıza alırız evet ya ikiz ayrı bir şok oluyormuş insan ama hemen sahipleniyor
Harika merak ettim gece seni neyse ki haberler güzel nazar değmesin
Sağolun bende sabahı sabah ettim Hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım hayırlısıyla inş

Canım ne durumdasın inş güzel haberlerle gelirsin?

Bende de tarih falan yazmıyor çıktıda. 25 günde CRL 0.44 cm yazıyor. GA 6w1d
Kalp atışınında grafiği gibi ayrı bir çıktı var

Bence git keseyi gor en azindan sonra gene gidersn o zmnda kalbinindinlersn canim banada dr.m 3 hafta sonrasina gel dedi bugun ama keseyi gorduk sonucta seninde icin bi nebze olsun rahatlar

Allah korsun canim dielimki oyle oldu keseler farkli olunca hic bisey olmuo digerine aagliksiz olan kendi icerde kayboluyor zamanla. Ayni seyi bi yakinim yasamasti ve bebegini aaglikla kucagina aldi. Ama biz kotuyu dusunmeyelim oda saglikli olsun insallah ve sana simsiki baglansin insallah

Canim bisey sorcam herkes ya kalbi gormus yada yolk bagini gormus ben bir tek kese gordum naska bi dr.a daha gitsemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…