- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
Evet iyi bi şey olsa doktorum atlamazdı zaten güveniyorum kendisine o yüzden ben de hiç hatırlatmadım ses konusunuDaha önce de yazdım ; dinlemeyin kızlar zaten .... ben normalde bu gebeliğin başında o sesi duyayım başka birsey istemiyorum diyordum ama bu konuyla alakalı çalışmalar olduğunu duyunca bugün doktorum mümkünse dinlemek istemiyorum dedim , şaşırdı biraz da bozulduben zaten hastalar istiyor diye çok kısa dinletiyorum dedi , ben görmem yeter dedim binde bir bile zararı olacaksa duymayayım daha iyi ....
Banada gosterdi bak kalbi atiyo diye tabi ben sanki kor sagir dilsiz oluyorum dr gidince heycandan herhaldeBence de gitmelisin stres yapmazsın boşuna. Ben sormadım sesini duyabilir miyiz diye o da bi şey demedi, ama kalp atışını o hareketi ekrandan izledim çok tatlıydıkesenin içinde embriyo işte dedi gösterdi, 3,5 mm, kesenin boyu gelişimi de güzel dedi.
İyi haberler almanızı diliyorum ....Hepsi ayrı dert.
6. Haftadan gidiyorum. Kese var. Ama icinde şuan birşey yok. 7. Haftada tekrar muayene . Rabbim ne verecek bahtima.
Keseler çok mu yakın birbirine neden öyle oldu acaba, inşallah geç tutunmuştur diğeri. Benimkinin birisi 4.44 mm diğeri 3.39 ama aynılar dediİşlerin kötü tarafına eğilmekte üstüme yok ; şimdi de fellik fellik kaybolan ikiz konusuna bakıyorum ya diğeri öbürünü domine edersebir tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür tabi , ama fikir çok korkunç geliyor ....
Evet çok yakın görünüyor ; geçen hafta eşit gibi görünüyorlardı, bugün bir tanesi kocaman diğeri sanki yanında sıkışmış yaşamaya çalışıyor gibiydiKeseler çok mu yakın birbirine neden öyle oldu acaba, inşallah geç tutunmuştur diğeri. Benimkinin birisi 4.44 mm diğeri 3.39 ama aynılar dedi
Çok teşekkür ederim 3 hafta sonra çağırdıSüper çok sevindimtekrar ne zaman kontrole çağırdı ?
Sağolun Allah razı olsun hepimiz inş bebeklerimizi kucaklarımıza alırızÇok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İkşz bebekler çoğaldı ne güzel
Sağolun bende sabahı sabah ettimHarikamerak ettim gece seni neyse ki haberler güzel nazar değmesin
Canım ne durumdasın inş güzel haberlerle gelirsin?kızlar bu gece hepinizden dua istiyorum dün progeateron iğnemi yaptırmadım yorgun hissettim kendimi bugün aniden kanama başladı hastaneye yatış yaptık ilk kez kalp atışını duydum ama kanama hala durmadı
Bende de tarih falan yazmıyor çıktıda. 25 günde CRL 0.44 cm yazıyor. GA 6w1d
Kalp atışınında grafiği gibi ayrı bir çıktı var
Ozellogindendir canımBenim cihaz ne kadar eskiyse hiç bunlar yazmıyor
Bence git keseyi gor en azindan sonra gene gidersn o zmnda kalbinindinlersn canim banada dr.m 3 hafta sonrasina gel dedi bugun ama keseyi gorduk sonucta seninde icin bi nebze olsun rahatlarMerhaba kızlar, valla ben yerimde duramıyorum artıkdaha öncede yazmıştım benim doktorum düzenli hcg artışını gördükten sonra 3 hafta sonraya randevu verdi. Ya çok geç değil mi? Hemşireden öne çekmesini istedim ama bebek anca büyümüş oluyor, diyor. 24 ocak a randevu verdiler 7. Haftam bitmiş oluyor. Bense 2 gün iyiyim 2 gün endişeliyim haliyle bebek var mı yok mu kese var mı? Düşünceler düşünceler. Şu an 5+4 üm. Transferim 23 Aralıktı 5. Gün embriyosu ben başka bi doktora gitsem mi aradan sizce. Yoksa bu stres beni daha kötü etkilicek
Allah korsun canim dielimki oyle oldu keseler farkli olunca hic bisey olmuo digerine aagliksiz olan kendi icerde kayboluyor zamanla. Ayni seyi bi yakinim yasamasti ve bebegini aaglikla kucagina aldi. Ama biz kotuyu dusunmeyelim oda saglikli olsun insallah ve sana simsiki baglansin insallahİşlerin kötü tarafına eğilmekte üstüme yok ; şimdi de fellik fellik kaybolan ikiz konusuna bakıyorum ya diğeri öbürünü domine edersebir tane olsun sağlıklı olsun buna da şükür tabi , ama fikir çok korkunç geliyor ....
Canim bisey sorcam herkes ya kalbi gormus yada yolk bagini gormus ben bir tek kese gordum naska bi dr.a daha gitsemmiÇok sevindim haftanın en mutlu haberi :) önce kese görünür , embriyo kesenin içinde gelişir o yüzden keseden sonra görünür .... korkma herseyi normal söylemiş doktorun .... kese bile o kadar küçük ki şu anda .... ultrason çok büyütüp gösteriyor ...
Cok sevindim canim masallah kacinci gunundeydin ?Kızlar bende geldim kesemizi gördük yolk kesemiz oluşmuş herşey yolunda çok şükür
20.gündeydimCok sevindim canim masallah kacinci gunundeydin ?