Canimmm gozun aydin seninle ayni zamanlariz diye hatirliyorum vajinalmi Gordu?? Baktirmadim ya bende simdi ona taktim karindanmi vajinalmi diyeTransferden sonra 30. Günüm bugün. 6+5 günlükmüş minik susamım3,5 mm daha susam kadarmış ağlayacaktım nerdeyse kalp atışını görünce inşallah sen de bu aşamaları atlatmışsındır. Hepimize nasip olsun inşallah, sağlıcakla kucağımıza almak..
Aynen öyle olur canım inşallahinsallah , benim beta hcg ler biraz atipik yükseldi , biri 1-2 gün geç tutunmuş olabilir diye düşündüm ama bakalım hayırlısı , bizim sülale biraz Arap atı gibi sonradan açılır , sınavlara bile son dakika çalışırdım belki o diğerini geçer
Çok sevindim hadi gözünYolda yazamadım midem çok bulanıyorama güzel haberler :) bizim edi büdünün kafasına basmış biraz bir tanesinin kalp atışı güzel görünüyor , diğeri biraz geride , doktorum normalde 2 hafta sonra çağıracaktım ama 1 hafta sonra gel ikincisi icin bakalım dedi ....
Sanırım bende değiştiricem hastaneden memnunum ama fiyatlar ve sigortadan dolayı. Bursadayım benbenim gebelik takibi için eteklerim şimdiden tutuştu nedense... tüpbebek doktorlarınızla mı devam edeceksiniz? ben edemeyeceğim, sigortam bu hastaneyi maalesef karşılamıyor.
istanbul anadolu yakası medikal park, Bezmialem, Central için doktor tavsiyesi verecek olan biri çıkar mı burada? lütfen çıksın
İnsallahÇok sevindim hadi gözün
aydın inşallah diğeride yetişir kardeşine
AminRainbow66 Ne güzel başladı hafta gerçekten. Gözün aydın canım Allah ikisininde sağlık haberlerini almayı nasip etsin
Süper çok sevindimKızlar şükürler olsun kanama sonrası çok korkmuştum kendi doktoruma gittim bebeklerimi gördü doktor kalplerini dinletmedi fakat kalpleri atıyor dedibiri 6 haftalık yazıyor diğeri 5+6 haftalıkmış. Prolutex diye bi iğne kullanıcam şimdi. Kendim evde vurucam bu benim için daha iyi yani. Dinlenicem bu süreçte bol bol. Bugün transfer sonrası benim 24 günüm vajinal muayene oldum kanama alanı görmedi.
Çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İkşz bebekler çoğaldı ne güzelKızlar şükürler olsun kanama sonrası çok korkmuştum kendi doktoruma gittim bebeklerimi gördü doktor kalplerini dinletmedi fakat kalpleri atıyor dedibiri 6 haftalık yazıyor diğeri 5+6 haftalıkmış. Prolutex diye bi iğne kullanıcam şimdi. Kendim evde vurucam bu benim için daha iyi yani. Dinlenicem bu süreçte bol bol. Bugün transfer sonrası benim 24 günüm vajinal muayene oldum kanama alanı görmedi.
Benim cihaz ne kadar eskiyse hiç bunlar yazmıyorBenimde 6+5 yazio
Tahmini doğum 2 eylül yaziyor
Sağol şekerim 14 Aralık transferim aynı mıydıkCanimmm gozun aydin seninle ayni zamanlariz diye hatirliyorum vajinalmi Gordu?? Baktirmadim ya bende simdi ona taktim karindanmi vajinalmi diye
Aynen canim beni. cok cokk pisman oldum ama hafta ici burda gidip baktircam.vesveseyle yasamaktan iyidir vajinal kesin duyulur dedi cunku tup dr um. Amannn acelecimi davrabiyoz diyede dusunuyorum bazen ha 1 bafta once ha sonra deyip takmamakmi lazim ne.Sağol şekerim 14 Aralık transferim aynı mıydıkvajinal baktı ama son kez vajinal bakıyoruz dedi. Keşke baktırsaydın hiç bi mahzuru yokmuş, kalp atışını dinlenmekten söz etmedi ben de bi şey demedim ama atışını gösterdi vajinal bakınca
HarikaKızlar şükürler olsun kanama sonrası çok korkmuştum kendi doktoruma gittim bebeklerimi gördü doktor kalplerini dinletmedi fakat kalpleri atıyor dedibiri 6 haftalık yazıyor diğeri 5+6 haftalıkmış. Prolutex diye bi iğne kullanıcam şimdi. Kendim evde vurucam bu benim için daha iyi yani. Dinlenicem bu süreçte bol bol. Bugün transfer sonrası benim 24 günüm vajinal muayene oldum kanama alanı görmedi.
Ben çıktısını bile almadım heyecandanBenim cihaz ne kadar eskiyse hiç bunlar yazmıyor
Bence de gitmelisin stres yapmazsın boşuna. Ben sormadım sesini duyabilir miyiz diye o da bi şey demedi, ama kalp atışını o hareketi ekrandan izledim çok tatlıydıAynen canim beni. cok cokk pisman oldum ama hafta ici burda gidip baktircam.vesveseyle yasamaktan iyidir vajinal kesin duyulur dedi cunku tup dr um. Sen sesini duydun demi ??
Aklımda kalacağına için rahatlasın git bence deAynen canim beni. cok cokk pisman oldum ama hafta ici burda gidip baktircam.vesveseyle yasamaktan iyidir vajinal kesin duyulur dedi cunku tup dr um. Sen sesini duydun demi ??