Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ben yine baştan baştan her seferinde sıfırdan yazıyorum daha sonradan bakan insanlar için faydalı olur diye (ben de unutabiliyorum diğer arkadaşlara da bakarken);
21 Aralık transfer , 2 adet 5 günlük blastosist donmuş
Bugün 23. Gün 6+0 da. 18. Gün 2 adet kese ve yolk sac görüldü , 20. Gün lekelenme-kanama oldu coraspin kesildi-clexane devam.... bugün 23. Gün 1 adet kalp atışı net 1 adet şüpheli görüldü , şüpheli olan kesede kanama alanı olabilir denildi 1 hafta sonra kontrol önerildi. Bu değerler kişiden kişiye hastadan hastaya +_ 1 hafta oynayabilir ...

Aynen benimde 21aralik .. Bide rahim icim bozuk benim şuan iki kere açılıp işlem yapildigi için biraz oda korkuttu sanirim ama dr. İyi yere yerlesmis onemli olan o dedi zamanla rahim icinde duzelir dedi .
Rahim kendini hızlı toparlayan organlardan hiç merak etme yeterki bebiş sıkı sıkı yapışsın ....

Cok sevindim canim insllah dogeride saglikla atmaya baslar ve guzl bisekilde devam eder

Canım benim çok sevindim ikizlerde hep bı tanesi geriden geliyor diye duydum inşallah yetişir o da

Cok sevindim canim insllah dogeride saglikla atmaya baslar ve guzl bisekilde devam eder
İnsallah çok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun , 3 haftaya takılma , demek ki doktor çok iyi gördü ki sık kontrole gerek görmedi diye düşündüm ben senin icin

kızlar güzel haberlerinize çok seviniyorum hep böyle gider umarım...

Canım benim çok sevindim ikizlerde hep bı tanesi geriden geliyor diye duydum inşallah yetişir o da
insallah , benim beta hcg ler biraz atipik yükseldi , biri 1-2 gün geç tutunmuş olabilir diye düşündüm ama bakalım hayırlısı , bizim sülale biraz Arap atı gibi sonradan açılır , sınavlara bile son dakika çalışırdım belki o diğerini geçer

Ben demiştim Pazartesi iyi başlayacağız haftaya diye Güzel haberler katlanarak gelsin , hepimiz için dua ediyorum .... Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin , hep güzelliklerle karşılaşalım .... bu deneme son olsun ....

benim gebelik takibi için eteklerim şimdiden tutuştu nedense... tüpbebek doktorlarınızla mı devam edeceksiniz? ben edemeyeceğim, sigortam bu hastaneyi maalesef karşılamıyor.
istanbul anadolu yakası medikal park, Bezmialem, Central için doktor tavsiyesi verecek olan biri çıkar mı burada? lütfen çıksın

Ben edemeyeceğim ; aslında tüp bebek doktorumu da seviyorum ama hem gebelik takibi yapmayı çok sevmediğini hissettim nedense , hem de çok yakın arkadaşıma seneler önce sözvermiştim doğumumu o yaptıracak diye ....

İnsallah çok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun , 3 haftaya takılma , demek ki doktor çok iyi gördü ki sık kontrole gerek görmedi diye düşündüm ben senin icin
Allah raxi olsun insallah oyledir yok kafaya takmicam zatn hersey olacagina variyor. İlk basta kan degerim katlamadi diye kendimi cok üzmüştum sonradan yukseldi o 1hafta kendimi cok uzdum ama sonucu guzl oldu bida guzl olcaksa allah nasip etckse ne olursa olsn kalir zaten . halimize gene sukurler olsun

Garip garip şeyler başladı insan lakerda aşerer mi tatlıyı ekşiyi anladık da tuzlu aşeren ne doğuruyor? Canım hep tuzlu şeyler çekiyor , endol tansiyonu düşürüyor o yüzden herhalde ....

Merhaba kızlar, valla ben yerimde duramıyorum artık daha öncede yazmıştım benim doktorum düzenli hcg artışını gördükten sonra 3 hafta sonraya randevu verdi. Ya çok geç değil mi? Hemşireden öne çekmesini istedim ama bebek anca büyümüş oluyor, diyor. 24 ocak a randevu verdiler 7. Haftam bitmiş oluyor. Bense 2 gün iyiyim 2 gün endişeliyim haliyle bebek var mı yok mu kese var mı? Düşünceler düşünceler. Şu an 5+4 üm. Transferim 23 Aralıktı 5. Gün embriyosu ben başka bi doktora gitsem mi aradan sizce. Yoksa bu stres beni daha kötü etkilicek

Anladim canim masallah beisine
Benide 3 hafta sonra tekrar cagirdi
Artik karindan bakcak banada
Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…