Rahim kendini hızlı toparlayan organlardan hiç merak etme yeterki bebiş sıkı sıkı yapışsın ....Aynen benimde 21aralik .. Bide rahim icim bozuk benim şuan iki kere açılıp işlem yapildigi için biraz oda korkuttu sanirim ama dr. İyi yere yerlesmis onemli olan o dedi zamanla rahim icinde duzelir dedi .
Almamiş canim yok baktim simdicanım ultrason kağıdında kese ölçümü almışsa orda yazandır. örnek link aşağıda
http://static.gebe.com/uploads/2018/04/2fc884ec-853f-453d-a463-446237c4234f.jpg
Cok sevindim canim insllah dogeride saglikla atmaya baslar ve guzl bisekilde devam ederBen yine baştan baştan her seferinde sıfırdan yazıyorum daha sonradan bakan insanlar için faydalı olur diye (ben de unutabiliyorum diğer arkadaşlara da bakarken);
21 Aralık transfer , 2 adet 5 günlük blastosist donmuş
Bugün 23. Gün 6+0 da. 18. Gün 2 adet kese ve yolk sac görüldü , 20. Gün lekelenme-kanama oldu coraspin kesildi-clexane devam.... bugün 23. Gün 1 adet kalp atışı net 1 adet şüpheli görüldü , şüpheli olan kesede kanama alanı olabilir denildi 1 hafta sonra kontrol önerildi. Bu değerler kişiden kişiye hastadan hastaya +_ 1 hafta oynayabilir ...
Canım benim çok sevindimYolda yazamadım midem çok bulanıyorama güzel haberler :) bizim edi büdünün kafasına basmış biraz bir tanesinin kalp atışı güzel görünüyor , diğeri biraz geride , doktorum normalde 2 hafta sonra çağıracaktım ama 1 hafta sonra gel ikincisi icin bakalım dedi ....
İnsallah canim insallhRahim kendini hızlı toparlayan organlardan hiç merak etme yeterki bebiş sıkı sıkı yapışsın ....
İnsallah çok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun , 3 haftaya takılma , demek ki doktor çok iyi gördü ki sık kontrole gerek görmedi diye düşündüm ben senin icinCok sevindim canim insllah dogeride saglikla atmaya baslar ve guzl bisekilde devam eder
Canım benim çok sevindimikizlerde hep bı tanesi geriden geliyor diye duydum inşallah yetişir o da ❤
Allah raxi olsun insallah oyledir yok kafaya takmicam zatn hersey olacagina variyor. İlk basta kan degerim katlamadi diye kendimi cok üzmüştum sonradan yukseldi o 1hafta kendimi cok uzdum ama sonucu guzl oldu bida guzl olcaksa allah nasip etckse ne olursa olsn kalir zaten . halimize gene sukurler olsunİnsallah çok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun , 3 haftaya takılma , demek ki doktor çok iyi gördü ki sık kontrole gerek görmedi diye düşündüm ben senin icin
Anladim canim masallah beisineHem sordum hem de gördüm bakınca 0,35 cm yazıyor, 3,5 mm demişti bakarken zaten ama memnundu doktor her şey iyi güzel dedi. On beş gün sonra falan tekrar gidicem bakacak gelişimine iyi güzelse karından aylık kontroller artık dedi
Benimde 6+5 yazioBenim kağıdın sol üst tarafında yazıyor. Tahmini doğumda yazıyo 5 eylül olarak
Amin canim insallah hepimiz
İnsallah canim rabbin saglikla kucagina almayida nasip etssn insallh
Hayırlı olsun.Bi güzel haber de ben vereyim, kesenin içinde minik bebişi ve kalp atışını gördük şükürinşallah siz de güzel haberler alırsınız bugünü de hayırlısıyla atlatırız