Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Transferden sonra 30. Günüm bugün. 6+5 günlükmüş minik susamım 😄 3,5 mm daha susam kadarmış ağlayacaktım nerdeyse kalp atışını görünce 🥰 inşallah sen de bu aşamaları atlatmışsındır. Hepimize nasip olsun inşallah, sağlıcakla kucağımıza almak.. 🙏
Canimmm gozun aydin seninle ayni zamanlariz diye hatirliyorum vajinalmi Gordu?? Baktirmadim ya bende simdi ona taktim karindanmi vajinalmi diye 😥😔

😃insallah , benim beta hcg ler biraz atipik yükseldi , biri 1-2 gün geç tutunmuş olabilir diye düşündüm ama bakalım hayırlısı , bizim sülale biraz Arap atı gibi sonradan açılır , sınavlara bile son dakika çalışırdım belki o diğerini geçer 😂😂😂
Aynen öyle olur canım inşallah😅😅😅

Yolda yazamadım midem çok bulanıyor 🙄🙄 ama güzel haberler :) bizim edi büdünün kafasına basmış biraz 😅 bir tanesinin kalp atışı güzel görünüyor , diğeri biraz geride , doktorum normalde 2 hafta sonra çağıracaktım ama 1 hafta sonra gel ikincisi icin bakalım dedi ....
Çok sevindim hadi gözün
aydın inşallah diğeride yetişir kardeşine 😄

benim gebelik takibi için eteklerim şimdiden tutuştu nedense... tüpbebek doktorlarınızla mı devam edeceksiniz? ben edemeyeceğim, sigortam bu hastaneyi maalesef karşılamıyor.
istanbul anadolu yakası medikal park, Bezmialem, Central için doktor tavsiyesi verecek olan biri çıkar mı burada? lütfen çıksın :dua:
Sanırım bende değiştiricem hastaneden memnunum ama fiyatlar ve sigortadan dolayı. Bursadayım ben

Benim doktorumda gebelik takibi yapmıyor. Yapsaydı da gitmezdim sanırım. Farklı bir yoğunluk oluyor orada.Ortak bir isimde karar kıldık ona devam edeceğim nasipse.

Rainbow66 Rainbow66 Ne güzel başladı hafta gerçekten. Gözün aydın canım:nazar: Allah ikisininde sağlık haberlerini almayı nasip etsin
Amin 🙏🏻 Hadi tüp bebeğe alıştım tutarsa tutar tutmazsa tutmaz da , insan gebelikte bir gıdım daha fazla ilgi istiyor , şımarıklık vs degil, gereksiz seyler de soracağımı düşünmüyorum ama insan o yoğunluktan rahatsız oluyor gerçekten ....

Kızlar şükürler olsun kanama sonrası çok korkmuştum kendi doktoruma gittim bebeklerimi gördü doktor kalplerini dinletmedi fakat kalpleri atıyor dedi 🙏 biri 6 haftalık yazıyor diğeri 5+6 haftalıkmış. Prolutex diye bi iğne kullanıcam şimdi. Kendim evde vurucam bu benim için daha iyi yani. Dinlenicem bu süreçte bol bol. Bugün transfer sonrası benim 24 günüm 🙏 vajinal muayene oldum kanama alanı görmedi.

Kızlar şükürler olsun kanama sonrası çok korkmuştum kendi doktoruma gittim bebeklerimi gördü doktor kalplerini dinletmedi fakat kalpleri atıyor dedi 🙏 biri 6 haftalık yazıyor diğeri 5+6 haftalıkmış. Prolutex diye bi iğne kullanıcam şimdi. Kendim evde vurucam bu benim için daha iyi yani. Dinlenicem bu süreçte bol bol. Bugün transfer sonrası benim 24 günüm 🙏 vajinal muayene oldum kanama alanı görmedi.
Süper çok sevindim 😃 tekrar ne zaman kontrole çağırdı ?

Çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İkşz bebekler çoğaldı ne güzel 😍

Canimmm gozun aydin seninle ayni zamanlariz diye hatirliyorum vajinalmi Gordu?? Baktirmadim ya bende simdi ona taktim karindanmi vajinalmi diye 😥😔
Sağol şekerim 14 Aralık transferim aynı mıydık 😄 vajinal baktı ama son kez vajinal bakıyoruz dedi. Keşke baktırsaydın hiç bi mahzuru yokmuş, kalp atışını dinlenmekten söz etmedi ben de bi şey demedim ama atışını gösterdi vajinal bakınca

Sağol şekerim 14 Aralık transferim aynı mıydık 😄 vajinal baktı ama son kez vajinal bakıyoruz dedi. Keşke baktırsaydın hiç bi mahzuru yokmuş, kalp atışını dinlenmekten söz etmedi ben de bi şey demedim ama atışını gösterdi vajinal bakınca
Aynen canim beni. cok cokk pisman oldum ama hafta ici burda gidip baktircam.vesveseyle yasamaktan iyidir vajinal kesin duyulur dedi cunku tup dr um. Amannn acelecimi davrabiyoz diyede dusunuyorum bazen ha 1 bafta once ha sonra deyip takmamakmi lazim ne.

Harika 😀 merak ettim gece seni neyse ki haberler güzel nazar değmesin 😄

Daha önce de yazdım ; dinlemeyin kızlar zaten .... ben normalde bu gebeliğin başında o sesi duyayım başka birsey istemiyorum diyordum ama bu konuyla alakalı çalışmalar olduğunu duyunca bugün doktorum mümkünse dinlemek istemiyorum dedim , şaşırdı biraz da bozuldu :KK43: ben zaten hastalar istiyor diye çok kısa dinletiyorum dedi , ben görmem yeter dedim binde bir bile zararı olacaksa duymayayım daha iyi ....

Aynen canim beni. cok cokk pisman oldum ama hafta ici burda gidip baktircam.vesveseyle yasamaktan iyidir vajinal kesin duyulur dedi cunku tup dr um. Sen sesini duydun demi ??
Bence de gitmelisin stres yapmazsın boşuna. Ben sormadım sesini duyabilir miyiz diye o da bi şey demedi, ama kalp atışını o hareketi ekrandan izledim çok tatlıydı 😄 kesenin içinde embriyo işte dedi gösterdi, 3,5 mm, kesenin boyu gelişimi de güzel dedi. Biraz oluruna bırakalım rahatlayalım ki vücut stresten kasılıp minik kalplere zarar vermesin 💕

X