Bende 21 aralıkta yaptırdım dün kalp atışını da duydum ama kanamam var benim de21 aralik vardaha bugun gordum canim noldu hayirdr insallah ?
Vajinal mi baktı cnm göbekten miBen 27 aralik.
17.gunum 2 kese gorduk
Sen ne yaptın canım nasılsın benim bu gün de siyah bi akıntım geldi artık bekleme işinden yoruldum kalp atışını duydum şimdi de duruyor mu düştü mü diye perşembeyi beklicemÇok teşekkür ederim 3 hafta sonra çağırdı
Sağolun Allah razı olsun hepimiz inş bebeklerimizi kucaklarımıza alırızevet ya ikiz ayrı bir şok oluyormuş insan ama hemen sahipleniyor
Sağolun bende sabahı sabah ettimHepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım hayırlısıyla inş
Karindan tek gozukmustu 15.gunVajinal mi baktı cnm göbekten mi
Haklisin kuzum insallah yarin hayirli haberlerini bekliyrmCanım ben de 20.gün gittim bana da hiç yolk fln demedi doktor sadece keseyi gördük, ama olumsuz bişey de demedi aradan 11 gün geçti yarın kalp atışı için gideceğiz sonucu yazarım insaallah güzel geçer sen hiç moral bozma her doktor her cihaz farklı
Tşk ederim hepinize hayirli olsun.Hayırlı olsun
1-2 gün bekle istersen , sonra git , ben hep söylüyorum aklında kalacağına , bazen ultrason aletinin kalitesinden tut da geç tutunmaya kadar bir sürü faktör etkileyebiliyor ....
[/QU
Tamam canim biraz bekleyim gene ayni tedirginligi hissedersem gideyim
Tamam insallah yok biraz daha yukseldi moralim simdi daha iyimMoralini yüksek tut lütfen , hemen sonuc çıkartmamalıyız ... 1-2 gün sonra başka bir doktora başka bir göz baksın diye gidebilirsin ama aktif bir kanaman yok , net bir bulgu yok negatif birsey düşünme hemen ....
Tamam canim saolsinCanım keseyi konuştuk sadece yolk kesesinden bahsetmedi. Keseleri ölçtü biri diğerinden bir tık büyükyolk kesesini her doktor dile getirmiyor sanırım içini rahat tut
Kanama zaten beklenen.bisey kuzum uzulme insallah dua et bol.bol kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski daha az oluyormus insallah bisy olmaz allahin izniyle .. Dr bisey dedimi ?Bende 21 aralıkta yaptırdım dün kalp atışını da duydum ama kanamam var benim de
Hiç resmi var mı cnm ya bana çok küçük geldi ben görüntüsü yaKarindan tek gozukmustu 15.gun
Vajinal 2 gozuktu sonra
Cogul gebeliktir insallah neden sabaha cikio arayip ogrenemezmsn ?Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var, 30 Aralık transfer tarihim, dondurulmuş 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10 Ocak Cuma kan testi yaptırdım sonuç 695 çıkmış, bu sabah da yaptırdım ama sonuç yarın çıkacak. Acaba sonuç fazla mı yüksek? Böyle yüksek çıkmasında bir terslik olabilir mi?
Olsun minnoş bi anne olursun sende dogundan sonra verirsin bosveeeerBiraz gülümseteyim sizi ... evde eşim dalga geciyor benimle bıyıkaltı gülüyor kıs kıs ... lakerdadan sonra akşam da canım önce dondurma sonra ev baklavası çekti .... tabi o sipariş verildiben de üstüne kızdım ne gülüyorsun diye ... yarım dünya olma yolunda ilerliyorum ... boy 1,60 şimdiden 74 kiloyum
Ultrasyona gerekmedikçe sürekli girmek çok doğru değil. Kendi gününü başkasıyla kıyaslayıp kendini üzme. Bende 23. Gün baktırdım kese göründü. İki hafta sonra kalp atışı için gideceğim.Kafaya takmicam diyip kendime soz verdikten aklima kotu seylerin gelmesi
Sanirim benim kinde bi anormallik var benim 23.gunum dr sadece keseyi gordu
Aslında bendeki biraz tersine işliyor , bulantıyı bastırmak için devamlı -ama devamlı- yiyiyorum .... veya uyuyorum .... yoksa bulantı dayanılacak gibi değil .... mesela şimdi gittim baklavanın üstüne ekmek attım ağzıma eşim koptu iyice ... dondurmadan baklavaya baklavadan ekmege uzanan süreçOlsun minnoş bi anne olursun sende dogundan sonra verirsin bosveeeerbulantilarin baslamadan ne yesen kâr