Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Sen ne yaptın canım nasılsın benim bu gün de siyah bi akıntım geldi artık bekleme işinden yoruldum kalp atışını duydum şimdi de duruyor mu düştü mü diye perşembeyi beklicem

Haklisin kuzum insallah yarin hayirli haberlerini bekliyrm

Tamam insallah yok biraz daha yukseldi moralim simdi daha iyim

Bende 21 aralıkta yaptırdım dün kalp atışını da duydum ama kanamam var benim de
Kanama zaten beklenen.bisey kuzum uzulme insallah dua et bol.bol kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski daha az oluyormus insallah bisy olmaz allahin izniyle .. Dr bisey dedimi ?

Biraz gülümseteyim sizi ... evde eşim dalga geciyor benimle bıyıkaltı gülüyor kıs kıs ... lakerdadan sonra akşam da canım önce dondurma sonra ev baklavası çekti .... tabi o sipariş verildi ben de üstüne kızdım ne gülüyorsun diye ... yarım dünya olma yolunda ilerliyorum ... boy 1,60 şimdiden 74 kiloyum

Bende gitgide zayifliyorum 1.75 boy 64 kilo olmusum keske canim bisey ceksede yesem muz disinda tatli bisey hic yiyemiyorum..

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var, 30 Aralık transfer tarihim, dondurulmuş 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10 Ocak Cuma kan testi yaptırdım sonuç 695 çıkmış, bu sabah da yaptırdım ama sonuç yarın çıkacak. Acaba sonuç fazla mı yüksek? Böyle yüksek çıkmasında bir terslik olabilir mi?

Cogul gebeliktir insallah neden sabaha cikio arayip ogrenemezmsn ?

Olsun minnoş bi anne olursun sende dogundan sonra verirsin bosveeeer bulantilarin baslamadan ne yesen kâr

Kafaya takmicam diyip kendime soz verdikten aklima kotu seylerin gelmesi
Sanirim benim kinde bi anormallik var benim 23.gunum dr sadece keseyi gordu
Ultrasyona gerekmedikçe sürekli girmek çok doğru değil. Kendi gününü başkasıyla kıyaslayıp kendini üzme. Bende 23. Gün baktırdım kese göründü. İki hafta sonra kalp atışı için gideceğim.

Olsun minnoş bi anne olursun sende dogundan sonra verirsin bosveeeer bulantilarin baslamadan ne yesen kâr
Aslında bendeki biraz tersine işliyor , bulantıyı bastırmak için devamlı -ama devamlı- yiyiyorum .... veya uyuyorum .... yoksa bulantı dayanılacak gibi değil .... mesela şimdi gittim baklavanın üstüne ekmek attım ağzıma eşim koptu iyice ... dondurmadan baklavaya baklavadan ekmege uzanan süreç

Herkese merhaba kızlar
Benim transferim 28.aralıkta oldu 9.gün 196 11 gün 626 pozitifi gördüm şükür ama benim doktorum ayın 25.de gel dedi şimdi sizleri okuyorum 15 günde kese görülüyorsa benim doktorum neden bukadar geç verdi randevuyu acaba başka bir doktora görünsem mi kafam karisti bana bir akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…