Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlarr iki tane kesemiz var güzel haberi aldık çok şükür iki hafta sonra kalp atışı duymaya çağırdı, inşallah onu da güzelce atlatırız
Masallah subanallah sizin kacinci gununuz ve kese hakkinda yolk kesesi gorunuo fln dedimi yoksa sadece kesemi gorunuyor dedi canim ?

21 aralik var daha bugun gordum canim noldu hayirdr insallah ?
canım seninle 2 gün var aramızda takılma bende 23. gün 2 tane net kese gördüm Dr yolk sac hakkında birsey demedi ne hikmetse ona bu soruyu daha öncede sormustum ona takılma kalp önemli olan bizim için demişti 23 ocak kalp atısı için çağırdı bizide her Dr farklı

Allah razi olsun kuzum insallah saolsin soylediklerin icin ben boyle herkes ardi ardina yazinca insan bi sorguluyor istemsizce haklisin valla. Ben burda kimse üzulmesin istiyorum herkese kendimce moral vermeye calisiyorum ama iş kendime gelince moralimi.bozmk icin elimden geleni yapiyorum ama bu yazin iyi geldi bana saolsin hatta herkes saolsun cunkingercekten birbirimize destek verdigimizi dua ettigimizi hissediyorum ictenlikle

Canım ben de 20.gün gittim bana da hiç yolk fln demedi doktor sadece keseyi gördük, ama olumsuz bişey de demedi aradan 11 gün geçti yarın kalp atışı için gideceğiz sonucu yazarım insaallah güzel geçer sen hiç moral bozma her doktor her cihaz farklı

Kızlar bugün bende keseyi ve yolk sac olayını gördüm çok şükür Haftaya kalp için çağırdı doktorum. Ne güzel herkes güzel haberlerle gelmiş hepimizin içi biraz olsun rahatladı Rabbim inşallah hepsini sağ salim kucağımıza da almayı nasip etsin

İnsallah

Canim bisey sorcam herkes ya kalbi gormus yada yolk bagini gormus ben bir tek kese gordum naska bi dr.a daha gitsemmi
1-2 gün bekle istersen , sonra git , ben hep söylüyorum aklında kalacağına , bazen ultrason aletinin kalitesinden tut da geç tutunmaya kadar bir sürü faktör etkileyebiliyor ....

Çok sevindim , Allah kucağına almayı nasip etsin , hepimize insallah ....

Moralini yüksek tut lütfen , hemen sonuc çıkartmamalıyız ... 1-2 gün sonra başka bir doktora başka bir göz baksın diye gidebilirsin ama aktif bir kanaman yok , net bir bulgu yok negatif birsey düşünme hemen ....

Masallah subanallah sizin kacinci gununuz ve kese hakkinda yolk kesesi gorunuo fln dedimi yoksa sadece kesemi gorunuyor dedi canim ?

Canım keseyi konuştuk sadece yolk kesesinden bahsetmedi. Keseleri ölçtü biri diğerinden bir tık büyük yolk kesesini her doktor dile getirmiyor sanırım içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…