- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
Sanirim benim kinde bi anormallik var benim 23.gunum dr sadece keseyi gordu20.gündeydim
Rabbim yar ve yardimcn olsun insallah saglikla duyarsnMerhaba kızlar transferden sonraki 32.günüm yarın kalp atışını görmeye gidince nolur bana da dua edinnnn
Masallah subanallahKızlarr iki tane kesemiz var güzel haberi aldık çok şüküriki hafta sonra kalp atışı duymaya çağırdı, inşallah onu da güzelce atlatırız
21 aralik varKızlar var mı aranızda 25 aralık transferi ve kese gören
canım seninle 2 gün var aramızda takılma bende 23. gün 2 tane net kese gördüm Dr yolk sac hakkında birsey demedi ne hikmetse ona bu soruyu daha öncede sormustum ona takılma kalp önemli olan bizim için demişti 23 ocak kalp atısı için çağırdı bizide her Dr farklı21 aralik vardaha bugun gordum canim noldu hayirdr insallah ?
Allah razi olsun kuzum insallah saolsin soylediklerin icin ben boyle herkes ardi ardina yazinca insan bi sorguluyor istemsizcecanım seninle 2 gün var aramızda takılma bende 23. gün 2 tane net kese gördüm Dr yolk sac hakkında birsey demedi ne hikmetse ona bu soruyu daha öncede sormustum ona takılma kalp önemli olan bizim için demişti 23 ocak kalp atısı için çağırdı bizide her Dr farklı
Canım ben de 20.gün gittim bana da hiç yolk fln demedi doktor sadece keseyi gördük, ama olumsuz bişey de demedi aradan 11 gün geçti yarın kalp atışı için gideceğiz sonucu yazarım insaallah güzel geçer sen hiç moral bozma her doktor her cihaz farklıAllah razi olsun kuzum insallah saolsin soylediklerin icin ben boyle herkes ardi ardina yazinca insan bi sorguluyor istemsizcehaklisin valla. Ben burda kimse üzulmesin istiyorum herkese kendimce moral vermeye calisiyorum ama iş kendime gelince moralimi.bozmk icin elimden geleni yapiyorum ama bu yazin iyi geldi bana saolsin hatta herkes saolsun cunkingercekten birbirimize destek verdigimizi dua ettigimizi hissediyorum ictenlikle
Ne varsa eskide var azizimBenim cihaz ne kadar eskiyse hiç bunlar yazmıyor
İnsallahAllah korsun canim dielimki oyle oldu keseler farkli olunca hic bisey olmuo digerine aagliksiz olan kendi icerde kayboluyor zamanla. Ayni seyi bi yakinim yasamasti ve bebegini aaglikla kucagina aldi. Ama biz kotuyu dusunmeyelim oda saglikli olsun insallah ve sana simsiki baglansin insallah
Çok sevindimKızlar bende geldim kesemizi gördük yolk kesemiz oluşmuş herşey yolunda çok şükür
Ben 27 aralik.Kızlar var mı aranızda 25 aralık transferi ve kese gören
1-2 gün bekle istersen , sonra git , ben hep söylüyorum aklında kalacağına , bazen ultrason aletinin kalitesinden tut da geç tutunmaya kadar bir sürü faktör etkileyebiliyor ....Canim bisey sorcam herkes ya kalbi gormus yada yolk bagini gormus ben bir tek kese gordum naska bi dr.a daha gitsemmi
Süper ya !!!!! Aralık ayı bebiş ayıKızlarr iki tane kesemiz var güzel haberi aldık çok şüküriki hafta sonra kalp atışı duymaya çağırdı, inşallah onu da güzelce atlatırız♥
Çok sevindim , Allah kucağına almayı nasip etsin , hepimize insallah ....Kızlar bugün bende keseyi ve yolk sac olayını gördüm çok şükürHaftaya kalp için çağırdı doktorum. Ne güzel herkes güzel haberlerle gelmiş hepimizin içi biraz olsun rahatladı Rabbim inşallah hepsini sağ salim kucağımıza da almayı nasip etsin
Hayırlı olsunBen 27 aralik.
17.gunum 2 kese gorduk
Moralini yüksek tut lütfen , hemen sonuc çıkartmamalıyız ... 1-2 gün sonra başka bir doktora başka bir göz baksın diye gidebilirsin ama aktif bir kanaman yok , net bir bulgu yok negatif birsey düşünme hemen ....Allah razi olsun kuzum insallah saolsin soylediklerin icin ben boyle herkes ardi ardina yazinca insan bi sorguluyor istemsizcehaklisin valla. Ben burda kimse üzulmesin istiyorum herkese kendimce moral vermeye calisiyorum ama iş kendime gelince moralimi.bozmk icin elimden geleni yapiyorum ama bu yazin iyi geldi bana saolsin hatta herkes saolsun cunkingercekten birbirimize destek verdigimizi dua ettigimizi hissediyorum ictenlikle
Masallah subanallahsizin kacinci gununuz ve kese hakkinda yolk kesesi gorunuo fln dedimi yoksa sadece kesemi gorunuyor dedi canim ?
Bugün bakmadı canım perşembe bakalım dedi kese de kanama yok ama rahimde var dedi kanama durdu ama benim psikolojim alt üst olduCanım ne durumdasın inş güzel haberlerle gelirsin?