- 22 Haziran 2018
- 327
- 394
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah hepimizkiniCanım allah bağışlasın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kaç haftalık transferden sonra kaçıncı gününde gördün acaba bilgilendirir misin
Günümüz aynı dün benimkileride 4 mm gibi ölçmüştüTransferden sonra 30. Günüm bugün. 6+5 günlükmüş minik susamım 3,5 mm daha susam kadarmış ağlayacaktım nerdeyse kalp atışını görünce inşallah sen de bu aşamaları atlatmışsındır. Hepimize nasip olsun inşallah, sağlıcakla kucağımıza almak..
Amin canım hepmizin insallahGüzel haberler arka arkaya geliyor. Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canimGözünüz aydın
Seninkiler benim susamımdan daha büyükmüş, maşallahGünümüz aynı dün benimkileride 4 mm gibi ölçmüştü
Ben heycandan nekadar oldugunu soramadimTransferden sonra 30. Günüm bugün. 6+5 günlükmüş minik susamım 3,5 mm daha susam kadarmış ağlayacaktım nerdeyse kalp atışını görünce inşallah sen de bu aşamaları atlatmışsındır. Hepimize nasip olsun inşallah, sağlıcakla kucağımıza almak..
Hem sordum hem de gördüm bakınca 0,35 cm yazıyor, 3,5 mm demişti bakarken zaten ama memnundu doktor her şey iyi güzel dedi. On beş gün sonra falan tekrar gidicem bakacak gelişimine iyi güzelse karından aylık kontroller artık dediBen heycandan nekadar oldugunu soramadim
Ultrasn kağıdında yaziyor mu canim senin
kese boyutuna göre söylemiş olabilir 5 haftayı. bana da mesela 5+5'sin ama kese 6 haftalık demişti...
Benim kağıdın sol üst tarafında yazıyor. Tahmini doğumda yazıyo 5 eylül olarakBen heycandan nekadar oldugunu soramadim
Ultrasn kağıdında yaziyor mu canim senin
İnsallah hersey guzel devam ederHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Benimde transferimin 19. Gününde sadece kese ve yolk sac görünmüştü. 23. Gün tekrar bakıldı ve kesenin içinde bebeğim görüldü. Cuma günü kalp atışı için gidicem
Cok sevindim canim masallahBi güzel haber de ben vereyim, kesenin içinde minik bebişi ve kalp atışını gördük şükür inşallah siz de güzel haberler alırsınız bugünü de hayırlısıyla atlatırız
İnsallah canim rabbin saglikla kucagina almayida nasip etssn insallhKizlar bende geldim hastaneden bebegimi kesenin icinde gördüm cok kısa kalp atışını duydum Allah cok büyük yok böyle bir duygu Allahim tez zamanda sizede nasip etsin insallah duymayi
Kese boyutu ultrsnda 5.5 cm yaziodu sizin kac yazio?
O zmn yanlisdr canim ben ultrsnda yazan yazi sandim . dr.m soylemedi bana belki burda yaziodur die bakmistimben 24. günde gittim 2.1 cm keseyi ölçtü, 4 mm bebeği ölçtü. 5 cm baya bi büyükmüş beminkine göre :)
O
O zmn yanlisdr canim ben ultrsnda yazan yazi sandim . dr.m soylemedi bana belki burda yaziodur die bakmistim
Çok çok sağolCok sevindim canim masallah
O yanlıştır 6 haftalıkta ölçü aralığı 3-5 mm arası olurmuş geneldeben 24. günde gittim 2.1 cm keseyi ölçtü, 4 mm bebeği ölçtü. 5 cm baya bi büyükmüş beminkine göre :)
Naptın gökkuşağı her şey yolundadır umarım11.30da randevum ....