- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
Aynen benimde 21aralik .. Bide rahim icim bozuk benim şuan iki kere açılıp işlem yapildigi için biraz oda korkuttu sanirim ama dr. İyi yere yerlesmis onemli olan o dedi zamanla rahim icinde duzelir dedi .Aklına kötüyü getirmemeye çalış .... bu arada senin de mi 21 aralıktı ?
6+0 aslında ... 7ye giriyoruzYok canim alttan muayane etti . bugun 23.gunumdu bes haftaliksin dedilerZeyzey37
Nie oyle dediki arayip sorsammi6+0 aslında ... 7ye giriyoruz
Nie oyle dediki arayip sorsammi3hafta sonraya gel dedi ya oda gec geldi bana
Süper !!!! Çok sevindimBi güzel haber de ben vereyim, kesenin içinde minik bebişi ve kalp atışını gördük şükürinşallah siz de güzel haberler alırsınız bugünü de hayırlısıyla atlatırız
Ne güzel haber. Gözün aydın canımBi güzel haber de ben vereyim, kesenin içinde minik bebişi ve kalp atışını gördük şükürinşallah siz de güzel haberler alırsınız bugünü de hayırlısıyla atlatırız
Canım allah bağışlasın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kaç haftalık transferden sonra kaçıncı gününde gördün acaba bilgilendirir misinKizlar bende geldim hastaneden bebegimi kesenin icinde gördüm cok kısa kalp atışını duydum Allah cok büyük yok böyle bir duygu Allahim tez zamanda sizede nasip etsin insallah duymayi
Canım allah sağlıkla nasip etsin kucağına almayı kaçıncı gün transferden sonra kaç haftalık bebekBi güzel haber de ben vereyim, kesenin içinde minik bebişi ve kalp atışını gördük şükürinşallah siz de güzel haberler alırsınız bugünü de hayırlısıyla atlatırız
Transferden sonra 30. Günüm bugün. 6+5 günlükmüş minik susamımCanım allah sağlıkla nasip etsin kucağına almayı kaçıncı gün transferden sonra kaç haftalık bebek
Amin canım benim, allah iyi niyetle bekleyen burda birbiri için dua eden tüm kızkardeşlerin yüzüne baksınNe güzel haber. Gözün aydın canımSağlıkla büyüsün kuzucuk
Maşallah canımTransferden sonra 30. Günüm bugün. 6+5 günlükmüş minik susamım3,5 mm daha susam kadarmış ağlayacaktım nerdeyse kalp atışını görünce inşallah sen de bu aşamaları atlatmışsındır. Hepimize nasip olsun inşallah, sağlıcakla kucağımıza almak..
Sen de göreceksin inşallah, yüreğim ağzımda gittim hastaneye ama olsun bunlar tatlı heyecanlar güzel geçecek diye kendime telkinde bulundum. Sen de içini hiç karartmadan güzelce git bize güzel haberler getirMaşallah canım❤ Allah kucağina almayı da nasip etsin senle aynıyız gün olarak bende bakalım cuma günü gidecegim inşallah bizde görürüz
Güzel haberler arka arkaya geliyor. Gözün aydın canımKizlar bende geldim hastaneden bebegimi kesenin icinde gördüm cok kısa kalp atışını duydum Allah cok büyük yok böyle bir duygu Allahim tez zamanda sizede nasip etsin insallah duymayi
İnşallah canım tek duam o şimdilikSen de göreceksin inşallah, yüreğim ağzımda gittim hastaneye ama olsun bunlar tatlı heyecanlar güzel geçecek diye kendime telkinde bulundum. Sen de içini hiç karartmadan güzelce git bize güzel haberler getir
Gözünüz aydınBi güzel haber de ben vereyim, kesenin içinde minik bebişi ve kalp atışını gördük şükürinşallah siz de güzel haberler alırsınız bugünü de hayırlısıyla atlatırız
Gözünüz aydınKizlar bende geldim hastaneden bebegimi kesenin icinde gördüm cok kısa kalp atışını duydum Allah cok büyük yok böyle bir duygu Allahim tez zamanda sizede nasip etsin insallah duymayi