- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
1300 gecince gorunuo kese diye biliyorum benBen 9.günde bir de 11.günde baktırdım doktorum başka gerek duymadı 219 Du 11.gunde
Onu oylesıne yaptım zaten 5+4 deyim zatenCanim o zmn hamilelik hesplama ayarin yanlis 3 haftalik degilsin 5 haftlik fln oluosun
O zaman baya Bi 2 katlandıgını dusunursek geciyor bıle baya fazla geciyor degerı ınsallah gorurum1300 gecince gorunuo kese diye biliyorum ben
Aynı !Aynen 21aralik 5.gun embriyosu
Aynen insallahO zaman baya Bi 2 katlandıgını dusunursek geciyor bıle baya fazla geciyor degerı ınsallah gorurum
Bizim transfer tarihimiz belli oldugu icin onu yazincada ayni cikio canim arada bi kac gun oynuo o yuzden sen tup bebekte transfer tarihine gore hesaplamaya bak internette var o tarihi girmek daha mantikliymisAynı !ama ben bir sürü yerden hesapladım 5+6da ; Doğum tarihi de 7 Eylül gösteriyordu ...
Öyle yaptım zaten ? Blastosist transfer tarihine göre ?Bizim transfer tarihimiz belli oldugu icin onu yazincada ayni cikio canim arada bi kac gun oynuo o yuzden sen tup bebekte transfer tarihine gore hesaplamaya bak internette var o tarihi girmek daha mantikliymis
O zmn birimizinki yanlis en iyisi yarin dr.a sormakÖyle yaptım zaten ? Blastosist transfer tarihine göre ?
Seninki dogruÖyle yaptım zaten ? Blastosist transfer tarihine göre ?
Genelde emin olmadığım şeyler konusunda ısrarcı davranmam ; eşim bu yüzden çok iddia kaybetti birisi bileğimde şu andaSeninki dogruben embriyo transferine gore yapmistim
Ya ben hic bes gun embriyonun isminin blastols oldugunu bilmiodum siz yazinca bi şüphelendim zatenGenelde emin olmadığım şeyler konusunda ısrarcı davranmam ; eşim bu yüzden çok iddia kaybetti birisi bileğimde şu andaşaka bir yana kadın doğumcu degilim ama saglık sektöründen olduğumu söyleyebilirim ☺ Bir de takıntı derecesinde kontrol ediyorum herseyi oradan buradan .... biraz rahat olmak lazım hayatta aslında ...
Rica ederim her zamanYa ben hic bes gun embriyonun isminin blastols oldugunu bilmiodum siz yazinca bi şüphelendim zatensonra ilk once ne anlama geldigine bakip tekrar hespladigim yere baktim tesekkr ederim bilgilendirdginiz icin
Haber var mı ?Ben 19. gün görmüştüm keseleri, inşallah sizde görürsünüzbu akşam kalp atışı için gidiyoruz biz
Şimdi çıktım çok şükür ikiside sağlıklı kalpleri atıyo, sesini dinletmedi zararlı olduğu yönünde makaleler var dedi. Darısı sana ve diğer arkadaşlaraHaber var mı ?kendim gibi heyecanlıyım
Gozun aydin canim..karindami bakti ve senin ne zamandi transfer??Şimdi çıktım çok şükür ikiside sağlıklı kalpleri atıyo, sesini dinletmedi zararlı olduğu yönünde makaleler var dedi. Darısı sana ve diğer arkadaşlara
Ben de dinlemeyeceğim çünkü arkadasım da demişti zararlı diye ... darısı başıma diyeyimŞimdi çıktım çok şükür ikiside sağlıklı kalpleri atıyo, sesini dinletmedi zararlı olduğu yönünde makaleler var dedi. Darısı sana ve diğer arkadaşlara
Teşekkür ederimGozun aydin canim..karindami bakti ve senin ne zamandi transfer??
Aynen darısı başınaBen de dinlemeyeceğim çünkü arkadasım da demişti zararlı diye ... darısı başıma diyeyimçok sevindim :) 23. Gün degil mi bugün senin de ?
Şükürler olsun ve bize de kısmet olsunAynen darısı başınabu sefer çok duygulandım kalplerinin attığını görmek çok başkaymış transferden sonra 29.günüm benim. 3. gün embriyosuydu
Masallah subanallah insallah saglikla kucaginza alirsinizŞimdi çıktım çok şükür ikiside sağlıklı kalpleri atıyo, sesini dinletmedi zararlı olduğu yönünde makaleler var dedi. Darısı sana ve diğer arkadaşlara