Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Aynı ! ama ben bir sürü yerden hesapladım 5+6da ; Doğum tarihi de 7 Eylül gösteriyordu ...
Bizim transfer tarihimiz belli oldugu icin onu yazincada ayni cikio canim arada bi kac gun oynuo o yuzden sen tup bebekte transfer tarihine gore hesaplamaya bak internette var o tarihi girmek daha mantikliymis

Bizim transfer tarihimiz belli oldugu icin onu yazincada ayni cikio canim arada bi kac gun oynuo o yuzden sen tup bebekte transfer tarihine gore hesaplamaya bak internette var o tarihi girmek daha mantikliymis
Öyle yaptım zaten ? Blastosist transfer tarihine göre ?

Seninki dogru ben embriyo transferine gore yapmistim
Genelde emin olmadığım şeyler konusunda ısrarcı davranmam ; eşim bu yüzden çok iddia kaybetti birisi bileğimde şu anda şaka bir yana kadın doğumcu degilim ama saglık sektöründen olduğumu söyleyebilirim Bir de takıntı derecesinde kontrol ediyorum herseyi oradan buradan .... biraz rahat olmak lazım hayatta aslında ...

Ya ben hic bes gun embriyonun isminin blastols oldugunu bilmiodum siz yazinca bi şüphelendim zaten sonra ilk once ne anlama geldigine bakip tekrar hespladigim yere baktim tesekkr ederim bilgilendirdginiz icin

Şimdi çıktım çok şükür ikiside sağlıklı kalpleri atıyo, sesini dinletmedi zararlı olduğu yönünde makaleler var dedi. Darısı sana ve diğer arkadaşlara
Gozun aydin canim..karindami bakti ve senin ne zamandi transfer??

Şimdi çıktım çok şükür ikiside sağlıklı kalpleri atıyo, sesini dinletmedi zararlı olduğu yönünde makaleler var dedi. Darısı sana ve diğer arkadaşlara
Ben de dinlemeyeceğim çünkü arkadasım da demişti zararlı diye ... darısı başıma diyeyim çok sevindim :) 23. Gün degil mi bugün senin de ?

Ben de dinlemeyeceğim çünkü arkadasım da demişti zararlı diye ... darısı başıma diyeyim çok sevindim :) 23. Gün degil mi bugün senin de ?
Aynen darısı başına bu sefer çok duygulandım kalplerinin attığını görmek çok başkaymış transferden sonra 29.günüm benim. 3. gün embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…