Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Bugün benim için gerçekten çok zor geçti birdenbire kanamam oldu çok korktum buz kestim. Hemen hastaneye gittim bugün 23 gündü. Henüz keseye gitmemiştim 30u bekliyordum. Ultrasonla baktı doktor iki tane kese gördük. Onları gördüğüme sevinemedim bile korkudan. Proluton iğne vurdular. İnş bebeklerim benimle kalır şimdi yok kanama fakat ya birden tekrar olursa diye panik oluyorum

Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim ikizlere , Aralık’ta çok ikiz de oldu sanki ....
Bahsettiğiniz hissi çok iyi anlıyorum , Haziran ayında önce kahverengi lekelenme ardından da 3 gün arayla 2 defa aşırı kanamam olmustu , sonuncusunda hastaneye yatırmışlardı , evdeyken de devamlı tuvalete gidip geliyordum deli gibi devamlı kontrol ediyordum ... şimdi de lekelenme başladı ama düşünmemeye çalışıyorum , o dönemde çok sevdiğim bir hemşire abla anlatmıştı bütün gebeliği boyunca adet gibi kanama geçirmiş ama sağlıklı bir şekilde doğurmuş .... yani aslında beklemek , sabretmek , tevekkül etmek ve iyi düşünmek dısında yapacak birşey yok ... kan sulandırıcı kullanıyor muydunuz bazen onlar yapabiliyor ben ikili kullanıyordum corapini kesti doktorum mesela .... kalp atışını gördünüz mü? Kese etrafında kanama var mıydı?

kızlar bu gece hepinizden dua istiyorum dün progeateron iğnemi yaptırmadım yorgun hissettim kendimi bugün aniden kanama başladı hastaneye yatış yaptık ilk kez kalp atışını duydum ama kanama hala durmadı

Teşekkür ederim kan sulandırıcı kullanmıyorum. Doktor kanama alanı gibi birşey söylemedi. Kalp için erken dedi hiç lafını bile ettirmedi doktor nöbetçi doktordu zaten kendi doktorumla görüşeceğim. Sağlıklı bir gebelikse devam edecektir dedi iğne yazdı yolladı. Açıkçası tatmin olmadım fakat bebeklerimin orda olmalarına sevindim. Lekelenme tarzında olmadı kırmızı bir kanamaydı korkuyorum fakat Rabbimin dediği olur. Neyin nesiydi bilmiyorum. Hiç lekelenmem yok diye sevinirken buna aşırı üzüldüm. Sizede çok geçmiş olsun. Bebeklerimiz bizimle kalır umarım dua edip boyun eğmekten başka çare yok.

Teşekkür ederim karından baktı bu sefer, 14 aralık transferim
Iyi ya icim rahatladi biraz bi yonden alttan baktirmak istemedim yoksa duyariz demisti dr cok sukur.demekki sunu anladik karindan gec duyuluyo

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm aynı şeyi yaşadım bugün. Umarım herşey yoluna girer.

Hepiniz kendinize çok dikkat edin. Hepımız sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah. Yarın da benim için çok heyecanlı kese görmeye gidiyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım. Sizlere de hep dua ediyorum. Hepımız kavuşalım bebeklerimize

Geçmiş olsun. İnşallah sadece strestendir.iğnelerinizi ihmal etmeyin hanımlar hepsinı gununde zamanında alın. Dualarım seninle

Çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz da huzurla geçirirsin geceni

Yarın ben dahil herkes doktor kontrolü sonrası gelişmeleri yazsın bakalım. Uğurlu, kısmetli, hayırlı bir Aralık ayı transferi meyvelerinin durumlarını öğrenelim kızlar. Herkese iyi haberler diliyorum

Ben dün gece de uyuyamamıştım bu gece uzun olacak gerçekten allahım güç versin bize ne sigara içebiliyoruz ne doyasıya kahve ne de antidepresan
Önceleri bir bardak kahve içiyordum da son 2-3 gündür midem çok kötü onu bile içemiyorum .... en son eşime patladım hamilelik böyle birsey mi millet güle oynaya hamilelik geçiriyor , kayınvalidem ilk 4 ay anlamamış bile hamile olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…