- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
Aynen vallaAy hamam gibidir ev haklısın ☺ O zaman geçmesini bekleyeceğiz çare yok
6+4 oldu bugün. Evet sağlıklı olsunlar da üşümeye, her şeye çare bulunurAynen vallasaglikla gelsinlerde hepsine raziyiz insallh senin kac haftlik canim
Bana koyulaşmış gibi geldi ama kan testine bakmak daha mantıklı ....Kizlar merhaba bende gebelik testi yaptim son 3 gunki gebelik testim ekte ama dun ve bugun pek koyulasmadi kimyasalmi oldi acaba cok uzuldum sirayla atiyorum ilk test iki gun onceninki
Canim dunle bugunku koyulasmadiBana koyulaşmış gibi geldi ama kan testine bakmak daha mantıklı ....
Bunu kan testiyle böyle kıyaslayabılıtsın. Bılıyosun bu testlerde bunu böyle anlayamazsın bence 2 güne Bi kan ver hemde için rahat olur yada gunun den once hiç test yapmaKizlar merhaba bende gebelik testi yaptim son 3 gunki gebelik testim ekte ama dun ve bugun pek koyulasmadi kimyasalmi oldi acaba cok uzuldum sirayla atiyorum ilk test iki gun onceninki
Ayni marka test canim tek umudum yarin koyulasmasi ayni marka canim fakat biri 3 saatlik tuttugum idrar biri bes saatlik tuttugum idrar gece belki onlada ilgisi vardir yarin sabaha kadar nasil beklicem hic bilmiyorum
23.gün gittik canım.Canim merhaba oncelikle hayirli olsub gizunuz aydin transferin kacinci gunu gittiniz kese gormeye?
Tesekkur ederim beni 17. Gunu cagirdida doktor acaba gorebilir miyiz diye merak ediyorumda23.gün gittik canım.
İnşallah görürsün güzelcim bize de güzel haber verirsin. Geçen hafta bu zamanlar ben de aynı stresi yaşamıştım, bu hafta da kalp atışını duymak için dua ediyorum, buradaki arkadaşlarımız da öyle tabiYarın kese görmeye gidicem hanımlar duanızaihtiyacım var. Burda gebelik testi kadar heyecan verecı. Var mı yok mu diye düşünmekten allak bullak oldum.Bugun uyandığımda stresten olacak midem çok bulanıyordu. Daha da geçmedi. Sağlıcakla hissedeyim gireyim onu ınsallah yarın.
6+4 oldu bugün. Evet sağlıklı olsunlar da üşümeye, her şeye çare bulunur
[/QU
Aramizda tam bir hafta var o zmn cunki benimde 5+4
Benimde öyle oldu ağrılarım geçti Bi boşluk oldu içimde ama bu sabah kalkınca biraz midem bulandı o da geçti hepsi bu. Ağrılara o kadar alışmışım ki onun varlığı gibiydi. Şimdi olmayınca Bi tuhafımKızlar benim belirtilerim iyice azaldı önceden daha çoktu kasık ağrım vardı geçti.. normalmi ki?
Ben de tam 20. Günde gitmiştim görünmüştü şekerimYarın benim transferden sonra 20.günüm kese görünür mü kızlar
Ayyy inşallahBen de tam 20. Günde gitmiştim görünmüştü şekerim