Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kizlar merhaba bende gebelik testi yaptim son 3 gunki gebelik testim ekte ama dun ve bugun pek koyulasmadi kimyasalmi oldi acaba cok uzuldum sirayla atiyorum ilk test iki gun onceninki

Eklentiler

• IMG_20200111_060834.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20200110_054127.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20200112_042748.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar merhaba bende gebelik testi yaptim son 3 gunki gebelik testim ekte ama dun ve bugun pek koyulasmadi kimyasalmi oldi acaba cok uzuldum sirayla atiyorum ilk test iki gun onceninki
Bana koyulaşmış gibi geldi ama kan testine bakmak daha mantıklı ....

Bunu kan testiyle böyle kıyaslayabılıtsın. Bılıyosun bu testlerde bunu böyle anlayamazsın bence 2 güne Bi kan ver hemde için rahat olur yada gunun den once hiç test yapma

Y yaprakali dun le bugun degil 2 gune koyulaşmayi izle.
Yani onceki günle
Hem test hassasiyetlerin aynimiki kiyaslaman icin?

Y yaprakali dun le bugun degil 2 gune koyulaşmayi izle.
Yani onceki günle
Hem test hassasiyetlerin aynimiki kiyaslaman icin?
Ayni marka test canim tek umudum yarin koyulasmasi ayni marka canim fakat biri 3 saatlik tuttugum idrar biri bes saatlik tuttugum idrar gece belki onlada ilgisi vardir yarin sabaha kadar nasil beklicem hic bilmiyorum

İnşallah görürsün güzelcim bize de güzel haber verirsin. Geçen hafta bu zamanlar ben de aynı stresi yaşamıştım, bu hafta da kalp atışını duymak için dua ediyorum, buradaki arkadaşlarımız da öyle tabi inşallah hepimiz isteklerimize kavuşuruz

Kızlar benim belirtilerim iyice azaldı önceden daha çoktu kasık ağrım vardı geçti.. normalmi ki?
Benimde öyle oldu ağrılarım geçti Bi boşluk oldu içimde ama bu sabah kalkınca biraz midem bulandı o da geçti hepsi bu. Ağrılara o kadar alışmışım ki onun varlığı gibiydi. Şimdi olmayınca Bi tuhafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…