- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
Ah ah biz her saniyesini hissettik yaşadık hiç kolay değilÖnceleri bir bardak kahve içiyordum da son 2-3 gündür midem çok kötü onu bile içemiyorum .... en son eşime patladım hamilelik böyle birsey mi millet güle oynaya hamilelik geçiriyor , kayınvalidem ilk 4 ay anlamamış bile hamile olduğunu
Cok sukur keseler gorunmus insallah bu surecide atlatirsiniz insallah canim dua okuyup karnini ovala surekliBugün benim için gerçekten çok zor geçti birdenbire kanamam oldu çok korktum buz kestim. Hemen hastaneye gittim bugün 23 gündü. Henüz keseye gitmemiştim 30u bekliyordum. Ultrasonla baktı doktor iki tane kese gördük. Onları gördüğüme sevinemedim bile korkudan. Proluton iğne vurdular. İnş bebeklerim benimle kalır şimdi yok kanama fakat ya birden tekrar olursa diye panik oluyorum
Durur insallah rabbim yardimcinz olsn hem kalp atisini duymuşsunuz cok şükür kalp atışı duyulunca düşük riski azaliyormus insallah bisey olmaz hastanede olman daha guvenli dua ediyorum hepimize insallah bugunler gecerde saglikla kucagimiza alinca tebessumle anlatirz neler yasadik diye insallah . dualarim sizinle...kızlar bu gece hepinizden dua istiyorum dün progeateron iğnemi yaptırmadım yorgun hissettim kendimi bugün aniden kanama başladı hastaneye yatış yaptık ilk kez kalp atışını duydum ama kanama hala durmadı
Ay kuzum 2 tanemi maşallah uzulme lutfenBugün benim için gerçekten çok zor geçti birdenbire kanamam oldu çok korktum buz kestim. Hemen hastaneye gittim bugün 23 gündü. Henüz keseye gitmemiştim 30u bekliyordum. Ultrasonla baktı doktor iki tane kese gördük. Onları gördüğüme sevinemedim bile korkudan. Proluton iğne vurdular. İnş bebeklerim benimle kalır şimdi yok kanama fakat ya birden tekrar olursa diye panik oluyorum
Benim hep oluyor , sanki lekelenmeden sonra arttı ama belki de psikolojik bilmiyorum ...Hanimlar benim dünle bugun belim ve karnim agrio sanki birazdan adet olcakmişim gibi sizinde oluomu?
GünaydınlarKizlar günaydın Allah herkesin yardımcısı olsun bugün
Insalalh guzel haberlerle geliriz
Bu siralar daha cok oldu sanki bnmBenim hep oluyor , sanki lekelenmeden sonra arttı ama belki de psikolojik bilmiyorum ...
Aslında şöyle düşünürsek belki rahatlarız ; bebek/ler rahim içine doğru girip orada büyüyorlar ve ilk baştaki büyüme ve gelişmeleri çok hızlı , rahimlerimiz de buna ayak uydurmaya çalışırken progesteronun da etkisiyle, kanlanması artıyor , ufak kasılmalar olabiliyor ve bu da bize bel kasık vs agrısı olarak yansıyabiliyor... adette olduğu gibi ...Bu siralar daha cok oldu sanki bnm
Çok sevindim haftanın en mutlu haberi :) önce kese görünür , embriyo kesenin içinde gelişir o yüzden keseden sonra görünür .... korkma herseyi normal söylemiş doktorun .... kese bile o kadar küçük ki şu anda .... ultrason çok büyütüp gösteriyor ...Şimdi geldim kese göründu cok sukurama kac santim oldugunu bilmiyorum sormayi unuttum . bebek gorunuyormu dedim simdi gorunmez daha cok erken dedi kalbi atiyormu dedm onada erken dedi. 3hafta sonrasina randevu verdi kalbi dinlememiz için . ama ven gene gerildim keseyi gorunce bebekte gorunmuyormu?
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Benimde transferimin 19. Gününde sadece kese ve yolk sac görünmüştü. 23. Gün tekrar bakıldı ve kesenin içinde bebeğim görüldü. Cuma günü kalp atışı için gidicemŞimdi geldim kese göründu cok sukurama kac santim oldugunu bilmiyorum sormayi unuttum . bebek gorunuyormu dedim simdi gorunmez daha cok erken dedi kalbi atiyormu dedm onada erken dedi. 3hafta sonrasina randevu verdi kalbi dinlememiz için . ama ven gene gerildim keseyi gorunce bebekte gorunmuyormu?
İnsallah oyledir ama mantikli sonucta normal bi zamana girmedik korkularim hala devam ediyor aklima hep kotusu geliyorAslında şöyle düşünürsek belki rahatlarız ; bebek/ler rahim içine doğru girip orada büyüyorlar ve ilk baştaki büyüme ve gelişmeleri çok hızlı , rahimlerimiz de buna ayak uydurmaya çalışırken progesteronun da etkisiyle, kanlanması artıyor , ufak kasılmalar olabiliyor ve bu da bize bel kasık vs agrısı olarak yansıyabiliyor... adette olduğu gibi ...
Aklına kötüyü getirmemeye çalış .... bu arada senin de mi 21 aralıktı ?İnsallah oyledir ama mantikli sonucta normal bi zamana girmedik korkularim hala devam ediyor aklima hep kotusu geliyor
İnsallah valla kitu seyler yaşamaktan iyinin içindede kotülük arar oldum valla :)) allah razi olsun insallah hepmizden hayirli haberler gelirÇok sevindim haftanın en mutlu haberi :) önce kese görünür , embriyo kesenin içinde gelişir o yüzden keseden sonra görünür .... korkma herseyi normal söylemiş doktorun .... kese bile o kadar küçük ki şu anda .... ultrason çok büyütüp gösteriyor ...
Şimdi geldim kese göründu cok sukurama kac santim oldugunu bilmiyorum sormayi unuttum . bebek gorunuyormu dedim simdi gorunmez daha cok erken dedi kalbi atiyormu dedm onada erken dedi. 3hafta sonrasina randevu verdi kalbi dinlememiz için . ama ven gene gerildim keseyi gorunce bebekte gorunmuyormu?
[/QUOTE
Canım hayırlı olsun, bugün kaçıncı günündü bende de 20.gün sadece kese göründü benim bebek var mı diye sormak aklıma gelmemişti ama doktor ultrasona girerken bugunden beklentimiz keseyi görmek demişti, bir de karından mı baktı