- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
Evet kalp atışı olmaz demişti doktor onun için de bi on gün bekleniyor en azAyyy inşallah kalp atışı için çok erken demi 20.gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kalp atışı olmaz demişti doktor onun için de bi on gün bekleniyor en azAyyy inşallah kalp atışı için çok erken demi 20.gün
İnşallah hayırlı haberlerle geliriz yarın hepımız çok heyecanlıyım neler oldu bitti kese oldu mu diyeYarın bir çoğumuz için büyük gün insallah hepimiz güzel haberlerle döneriz ..... bu arada demiştim ya biraz 6. Hislerim kuvvetli diye , bugün çok güzel bir rüya gördüm. Benimleydi ufaklıklar Doğum yaklaşmış nasıl Doğum yapacagımı planlamaya çalışıyorduk.... çok mutlu uyandım ..... insallah hep güzel haberler alırız ..... ben keseyi 18. Günde görmüştüm, yarın 23. Gün kalp icin erken , görenler de var henüz 23te göremeyenler de ....
Ben 19. gün görmüştüm keseleri, inşallah sizde görürsünüz bu akşam kalp atışı için gidiyoruz bizİnşallah hayırlı haberlerle geliriz yarın hepımız çok heyecanlıyım neler oldu bitti kese oldu mu diye
Bayılırım güzel rüyaya ben de transferden sonraki süreçte çok güzel rüya görmüştüm çok mutlu olmuştum, benimki çıkmıştı seninki de çıkar inşallahYarın bir çoğumuz için büyük gün insallah hepimiz güzel haberlerle döneriz ..... bu arada demiştim ya biraz 6. Hislerim kuvvetli diye , bugün çok güzel bir rüya gördüm. Benimleydi ufaklıklar Doğum yaklaşmış nasıl Doğum yapacagımı planlamaya çalışıyorduk.... çok mutlu uyandım ..... insallah hep güzel haberler alırız ..... ben keseyi 18. Günde görmüştüm, yarın 23. Gün kalp icin erken , görenler de var henüz 23te göremeyenler de ....
Kan degerin kacti en son canim bazen değişioYarın benim transferden sonra 20.günüm kese görünür mü kızlar
Yarin bnim icinde 23.gunuminsallah hepimiz hayirli haberleri alirizYarın bir çoğumuz için büyük gün insallah hepimiz güzel haberlerle döneriz ..... bu arada demiştim ya biraz 6. Hislerim kuvvetli diye , bugün çok güzel bir rüya gördüm. Benimleydi ufaklıklar Doğum yaklaşmış nasıl Doğum yapacagımı planlamaya çalışıyorduk.... çok mutlu uyandım ..... insallah hep güzel haberler alırız ..... ben keseyi 18. Günde görmüştüm, yarın 23. Gün kalp icin erken , görenler de var henüz 23te göremeyenler de ....
Aynen bende öyle hissediyorum canım inşallah normaldir bende yarın doktora gitcem bakalım ne diyecekBenimde öyle oldu ağrılarım geçti Bi boşluk oldu içimde ama bu sabah kalkınca biraz midem bulandı o da geçti hepsi bu. Ağrılara o kadar alışmışım ki onun varlığı gibiydi. Şimdi olmayınca Bi tuhafım
Canim senin kacinci gunun?İnşallah hayırlı haberlerle geliriz yarın hepımız çok heyecanlıyım neler oldu bitti kese oldu mu diye
Sizin de transfer 21i miydi ? 5 günlük ?Yarin bnim icinde 23.gunuminsallah hepimiz hayirli haberleri aliriz
İnsallah Ben çok rüya görürüm hepsi de çok sinematografik; güzel rüyalar olunca uyanmak bile istemiyorum bazen çok aksiyonlu da olabiliyorBayılırım güzel rüyaya ben de transferden sonraki süreçte çok güzel rüya görmüştüm çok mutlu olmuştum, benimki çıkmıştı seninki de çıkar inşallah ❤
ben korkarım çok görmek istemem ama güzellerden de etkilenirim. Senin kadar başarılı değilim tabiİnsallah Ben çok rüya görürüm hepsi de çok sinematografik; güzel rüyalar olunca uyanmak bile istemiyorum bazen çok aksiyonlu da olabiliyor
Transferden sonra 20. Gün yarınCanim senin kacinci gunun?
Ben 9.günde bir de 11.günde baktırdım doktorum başka gerek duymadı 219 Du 11.gundeKan degerin kacti en son canim bazen değişio
Yok ya .... biraz korkutucu olabiliyor .... mesela hayatımda ilk gördüğüm rüyayı hatırlıyorum (4 yaşında filan) men in black tipinde 2 adam böyle takım elbiseli güneş gözlüklü beni kovalıyorlardı gökdelenler arasında , en sonunda bir yerde sıkıştırıyorlardı bir gökdelenin tepesinde , ben de atlıyordum aşağıya ; yere çarpmadan uyanmıştım 4 yaşındaki aksiyon kafası nedir yaniben korkarım çok görmek istemem ama güzellerden de etkilenirim. Senin kadar başarılı değilim tabi
Allah ım kucagına da almak nasip etsin ınsallah haber ver bizlereBen 19. gün görmüştüm keseleri, inşallah sizde görürsünüz bu akşam kalp atışı için gidiyoruz biz
Of off gerçek bir aksiyon filmi/klibi çekmişsin yönetmen senarist olabilirmişin, 4 yaşını hatırlaman da takdire şayan ben 7 yaşımı zor hatırlıyorumYok ya .... biraz korkutucu olabiliyor .... mesela hayatımda ilk gördüğüm rüyayı hatırlıyorum (4 yaşında filan) men in black tipinde 2 adam böyle takım elbiseli güneş gözlüklü beni kovalıyorlardı gökdelenler arasında , en sonunda bir yerde sıkıştırıyorlardı bir gökdelenin tepesinde , ben de atlıyordum aşağıya ; yere çarpmadan uyanmıştım 4 yaşındaki aksiyon kafası nedir yani
Aynen 21aralik 5.gun embriyosuSizin de transfer 21i miydi ? 5 günlük ?
Canim o zmn hamilelik hesplama ayarin yanlis 3 haftalik degilsin 5 haftlik fln oluosunTransferden sonra 20. Gün yarın