Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Yarın bir çoğumuz için büyük gün insallah hepimiz güzel haberlerle döneriz ..... bu arada demiştim ya biraz 6. Hislerim kuvvetli diye , bugün çok güzel bir rüya gördüm. Benimleydi ufaklıklar Doğum yaklaşmış nasıl Doğum yapacagımı planlamaya çalışıyorduk.... çok mutlu uyandım ..... insallah hep güzel haberler alırız ..... ben keseyi 18. Günde görmüştüm, yarın 23. Gün kalp icin erken , görenler de var henüz 23te göremeyenler de ....

İnşallah hayırlı haberlerle geliriz yarın hepımız çok heyecanlıyım neler oldu bitti kese oldu mu diye

Bayılırım güzel rüyaya ben de transferden sonraki süreçte çok güzel rüya görmüştüm çok mutlu olmuştum, benimki çıkmıştı seninki de çıkar inşallah

Yarin bnim icinde 23.gunuminsallah hepimiz hayirli haberleri aliriz

Aynen bende öyle hissediyorum canım inşallah normaldir bende yarın doktora gitcem bakalım ne diyecek

Bayılırım güzel rüyaya ben de transferden sonraki süreçte çok güzel rüya görmüştüm çok mutlu olmuştum, benimki çıkmıştı seninki de çıkar inşallah ❤
İnsallah Ben çok rüya görürüm hepsi de çok sinematografik; güzel rüyalar olunca uyanmak bile istemiyorum bazen çok aksiyonlu da olabiliyor

Bu arada arkadasım endol de yazmıştı kasılmaları gevşetsin diye .... yani ilaç girmeyen delik kalmadı

ben korkarım çok görmek istemem ama güzellerden de etkilenirim. Senin kadar başarılı değilim tabi
Yok ya .... biraz korkutucu olabiliyor .... mesela hayatımda ilk gördüğüm rüyayı hatırlıyorum (4 yaşında filan) men in black tipinde 2 adam böyle takım elbiseli güneş gözlüklü beni kovalıyorlardı gökdelenler arasında , en sonunda bir yerde sıkıştırıyorlardı bir gökdelenin tepesinde , ben de atlıyordum aşağıya ; yere çarpmadan uyanmıştım 4 yaşındaki aksiyon kafası nedir yani

Of off gerçek bir aksiyon filmi/klibi çekmişsin yönetmen senarist olabilirmişin, 4 yaşını hatırlaman da takdire şayan ben 7 yaşımı zor hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…