Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Amin canım inşallah

Ben olumsuz şeylerin etkilediğine inanmıyorum , yani söyle , kendi adıma olumsuz hikayelerden de çıkardığım dersler oldu ... sonucta burası bir forum ve herkes herseyi yazmakta özgür , herkes okuyup okumamakta da özgür , sonucta hayat bu her zaman insanların başına güzel şeyler gelmiyor ne yazık ki ... şimdi benim olduğu gibi ... yani insanlar burada kötü seyler okuduğu icin düsük yapmıyor zaten vücutlarında birseyler ters gittiği icin olan oluyor ... ben buradaki iyi ve kötü hikayeleri okudukça deşarj oluyorum , kendim de birseyler paylaştıkça rahatlıyorum

Kimisi etkilenmez kimisi etkilenir
Herkes ayni yaşamaz duygularini evhamlarini.
Cok takilmamak lazim bu konulara kesinlikle

Merhaba hanımlarrr.. bugün kese görmeye gittik ve çok şükür minik mucizemizi, Allah’ın en güzel emanetini gördük. Kalp atışıda yeni yeni başlamış dedi. Bir nokta yanıp sönüyodu ama henüz ses iyi çıkmaz diye dinletmedi, 10 gün sonra tekrar gidicez inşallah.. Rabbim bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin :)

Süper ! Hayırlı olsun !

Ayy gözün Aydın, güzel haberler hep devam etsin inşallah

Canmm senin kacinci gundu ??

Canimm gozun aydin onu yazamadim da rabbim insallah bizede kalp atisini hayirlisiyla duymaya nasip etsin ultrasonda goruyo yanip sonuyo diye insallah canlida dinlerim hayirlsiyla bende artik

Kesinlikle... Yaşananlar gerçekler... Biz yada Allah dan başka hiçbir şey bunu değiştiremez... Herşey Allah dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…