Amin canım inşallahNe güzel değeriniz artmışİyi şeyler düşünün iyi olsun inşallah. Önce beynimizi inandırmamız lazım iyi şeyler olacağına, embriyomuz da enerjimizi hissediyor içimizde. Umarım her şey güzel olur hepimiz için
Ben de bölünür diye çok dua ettim belki kabul olurÖyle gerçektenbi tek ikiz/tek konusunda ayrıldık
Aaa ikiz değil miydi senin?Ben de bölünür diye çok dua ettim belki kabul olur
Kızlar benimki aynı cins kömür gibi bir erkekBenimki de pamuk bi terrierne çok ortak yönümüz çıktı inşallah yaa en büyük hayalim
Bende alayım listeye. Konusu ilginç diye Atiyeyi izledim en son. İyi oluyor oyalanıyoruz zaman geçiyorBu aralar messiah öneriyorum ; dizilerin konuları olağanüstü nasıl bu kadar yaratıcı olabiliyorlar ....
Atiyeyi izlemedim güzel mi ?Bende alayım listeye. Konusu ilginç diye Atiyeyi izledim en son. İyi oluyor oyalanıyoruz zaman geçiyor
Yirim onuKızlar benimki aynı cins kömür gibi bir erkekSiyah beyaz torunlar olsa ne güzel olurdu
Oyunculuk açısından soru işareti oluşturabilir ama görsel açıdan güzel. Göbeklitepe, nemrut gibi tarihi yerlerde geçiyor. Ben biraz meraklıyım tarihe ve gizemeAtiyeyi izlemedim güzel mi ?
Şimdiden kardeş gelecek oğluşuma diye söylüyorum. Şapşik şapşik bakıyor yüzümeYirim onuşahane olur, önce biz bi doğuralım sonra da onlar
Atiyeyi izlemedim güzel mi ?
Süper ! Hayırlı olsun !Merhaba hanımlarrr.. bugün kese görmeye gittik ve çok şükür minik mucizemizi, Allah’ın en güzel emanetini gördük. Kalp atışıda yeni yeni başlamış dedi. Bir nokta yanıp sönüyodu ama henüz ses iyi çıkmaz diye dinletmedi, 10 gün sonra tekrar gidicez inşallah.. Rabbim bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin :)
Şimdiden kardeş gelecek oğluşuma diye söylüyorum. Şapşik şapşik bakıyor yüzümeBakalım sağlıkla gelsin bizimkilerde beraberce büyüsünler
Ayy gözün Aydın, güzel haberler hep devam etsin inşallahMerhaba hanımlarrr.. bugün kese görmeye gittik ve çok şükür minik mucizemizi, Allah’ın en güzel emanetini gördük. Kalp atışıda yeni yeni başlamış dedi. Bir nokta yanıp sönüyodu ama henüz ses iyi çıkmaz diye dinletmedi, 10 gün sonra tekrar gidicez inşallah.. Rabbim bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin :)
Canmm senin kacinci gundu ??Merhaba hanımlarrr.. bugün kese görmeye gittik ve çok şükür minik mucizemizi, Allah’ın en güzel emanetini gördük. Kalp atışıda yeni yeni başlamış dedi. Bir nokta yanıp sönüyodu ama henüz ses iyi çıkmaz diye dinletmedi, 10 gün sonra tekrar gidicez inşallah.. Rabbim bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin :)
Canimm gozun aydin onu yazamadim da rabbim insallah bizede kalp atisini hayirlisiyla duymaya nasip etsin ultrasonda goruyo yanip sonuyo diye insallah canlida dinlerim hayirlsiyla bende artikMerhaba hanımlarrr.. bugün kese görmeye gittik ve çok şükür minik mucizemizi, Allah’ın en güzel emanetini gördük. Kalp atışıda yeni yeni başlamış dedi. Bir nokta yanıp sönüyodu ama henüz ses iyi çıkmaz diye dinletmedi, 10 gün sonra tekrar gidicez inşallah.. Rabbim bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin :)
Kesinlikle... Yaşananlar gerçekler... Biz yada Allah dan başka hiçbir şey bunu değiştiremez... Herşey Allah danBen olumsuz şeylerin etkilediğine inanmıyorum , yani söyle , kendi adıma olumsuz hikayelerden de çıkardığım dersler oldu ... sonucta burası bir forum ve herkes herseyi yazmakta özgür , herkes okuyup okumamakta da özgür , sonucta hayat bu her zaman insanların başına güzel şeyler gelmiyor ne yazık ki ... şimdi benim olduğu gibi ... yani insanlar burada kötü seyler okuduğu icin düsük yapmıyor zaten vücutlarında birseyler ters gittiği icin olan oluyor ... ben buradaki iyi ve kötü hikayeleri okudukça deşarj oluyorum , kendim de birseyler paylaştıkça rahatlıyorum
Yok tek embriyooAaa ikiz değil miydi senin?