Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Gözün aydın canım Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun

Hanimlar sizde üşüyormusunuz ? Ben bi türlü ısınamiyorum ayakklarimi patikler giyiniorum gene ayni bu kadar olmasi normalmi

Hanimlar sizde üşüyormusunuz ? Ben bi türlü ısınamiyorum ayakklarimi patikler giyiniorum gene ayni bu kadar olmasi normalmi
Üşüyorum ben de, bi kere titreyerek uyandım hatta çok korkmuştum, şimdi kombiyi bi on derece artırdım ve çok iyim belki sen de normalden biraz fazla yapabilirsin ısıyı.

Üşüyorum ben de, bi kere titreyerek uyandım hatta çok korkmuştum, şimdi kombiyi bi on derece artırdım ve çok iyim belki sen de normalden biraz fazla yapabilirsin ısıyı.
Babamlarin evinde kaliyorum suan evde iki tane bebek var yani düşün sıcak ev ama ona ragmen usuyorum

Canim merhaba oncelikle hayirli olsub gizunuz aydin transferin kacinci gunu gittiniz kese gormeye?

Neyse 1 gün daha bitti Pazartesi’ye 1 gün kaldı bir daha kanama lekelenme vs de olmadı bende .... biraz daha modum yüksek sadece zaman çabuk geçsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…