Gözün aydın canımMerhaba hanımlarrr.. bugün kese görmeye gittik ve çok şükür minik mucizemizi, Allah’ın en güzel emanetini gördük. Kalp atışıda yeni yeni başlamış dedi. Bir nokta yanıp sönüyodu ama henüz ses iyi çıkmaz diye dinletmedi, 10 gün sonra tekrar gidicez inşallah.. Rabbim bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin :)
Benim ikiydi ama 1’i tuttu sadece, kısmetYok tek embriyoo
Sağlıkla kucağımıza gelsin de sıpalar tek çift kız erkek hiç farketmezBenim ikiydi ama 1’i tuttu sadece, kısmet
Sağlıkla kucağımıza gelsin de sıpalar tek çift kız erkek hiç farketmez
5.gün 4aa embriyosuydu canım. Tek embriyoydu. 23.günde kalp atışını da gördük elhamdulillahCanmm senin kacinci gundu ??
Amin inşallah:) hepimiz içinGözün aydın canımSağlıkla kucağına almakta nasip olsun
Ben de evde devamlı üzerime birşeyler örtüyorum ev 24-25 derece anlamıyorum ....Hanimlar sizde üşüyormusunuz ? Ben bi türlü ısınamiyorum ayakklarimi patikler giyiniorum gene ayni bu kadar olmasi normalmi
Ben bazen üşüyorum ama çoğu zaman özellikle geceleri sıcak basıyorHanimlar sizde üşüyormusunuz ? Ben bi türlü ısınamiyorum ayakklarimi patikler giyiniorum gene ayni bu kadar olmasi normalmi
Üşüyorum ben de, bi kere titreyerek uyandım hatta çok korkmuştum, şimdi kombiyi bi on derece artırdım ve çok iyim belki sen de normalden biraz fazla yapabilirsin ısıyı.Hanimlar sizde üşüyormusunuz ? Ben bi türlü ısınamiyorum ayakklarimi patikler giyiniorum gene ayni bu kadar olmasi normalmi
Benim durumum da aynı. Hormonlar yüzünden herhalde dengem yokBen bazen üşüyorum ama çoğu zaman özellikle geceleri sıcak basıyor
İnsallah gecici biseydir ve kotü bisey degildir.Ben de evde devamlı üzerime birşeyler örtüyorum ev 24-25 derece anlamıyorum ....
Babamlarin evinde kaliyorum suan evde iki tane bebek var yani düşün sıcak ev ama ona ragmen usuyorumÜşüyorum ben de, bi kere titreyerek uyandım hatta çok korkmuştum, şimdi kombiyi bi on derece artırdım ve çok iyim belki sen de normalden biraz fazla yapabilirsin ısıyı.
Yasadigimiz hormonlardan olsa gerekBen bazen üşüyorum ama çoğu zaman özellikle geceleri sıcak basıyor
Hormonlar sapıttı çünkü napsın vücutBenim durumum da aynı. Hormonlar yüzünden herhalde dengem yok
Canim merhaba oncelikle hayirli olsub gizunuz aydin transferin kacinci gunu gittiniz kese gormeye?Merhaba hanımlarrr.. bugün kese görmeye gittik ve çok şükür minik mucizemizi, Allah’ın en güzel emanetini gördük. Kalp atışıda yeni yeni başlamış dedi. Bir nokta yanıp sönüyodu ama henüz ses iyi çıkmaz diye dinletmedi, 10 gün sonra tekrar gidicez inşallah.. Rabbim bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin :)
Ay hamam gibidir ev haklısınBabamlarin evinde kaliyorum suan evde iki tane bebek var yani düşün sıcak ev ama ona ragmen usuyorum