Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Linea nigra! O çizginin adı :)
“Ayrıca göbek deliğinin üstünde ve altında olacak şekilde, kasık bölgesine kadar inen düz, kahverengi çizgiye Linea Nigra adı verilir. Aslında hep orada var olan bu çizgi melanin hücrelerinin artmasıyla görünür hale gelir ve esmer tenli kadınlarda daha belirgin olur. Ortalama 1 cm kalınlığındadır.” Şimdi uygulamaya bakıyordum bugün bu yazıyormuş :)

Ay kızlar yeminli benimde o ilk gebeligimde hiç bulantı tiksinti olmadı. Hatta doktorada soylemistim bunu .ama 9.haftada kürtaj olmustum

Benim de bugun bulantı yok sadece koku tiksintisi var o çok endişelendirdi beni. Arada kesilip sonra devam edenler var mı? Zaten 8. Hafta başlamıştı 10. Haftam bugun doldu kesildi gibi

Benim de bugun bulantı yok sadece koku tiksintisi var o çok endişelendirdi beni. Arada kesilip sonra devam edenler var mı? Zaten 8. Hafta başlamıştı 10. Haftam bugun doldu kesildi gibi
Benim Cuma’dan beri yoktu ; o yüzden ilaç da almadım .... 1 saat önce kustum yine arada artıp azalabilir ; zaten geç başlamış sizin de , ayrıca 10-14 haftadan sonra biraz daha azalması bekleniyor ....

Kızlar, nazar vakası yaşadım resmen. Dün akşam kalabalık bi yerdeydik akrabalar falan, biri sordu nasılsın kusman falan var mı diye. Ufak tefek tiksinmelerim oluyo ama hiç kusmadım dedim. Aman Allahım kim nazar ettiyse eve geldim kan ilacımı içeyim dedim, içmemle kusmam bir oldu Boğazım parçalandı resmen. Aman diyeyim “aman ah uh” diye gezmek lazım etrafta. Yoksa milletin gözü kötü ya.

Kızlar doktorlarıniz size cinsellikle ilgili bilgi verdi mi? Yani ne zamandan sonra serbest acaba?hoş yapacağımız dan değilde,ben hep unutuyorum sormayı,bilmiyorum muhtemelen dogurana kadar eşimi yaklastirmam gibi geliyor Allah korusun sanki bir şey olurmuş gibi geliyor,benim gibi düşünen vardır umarim

Ben de en başından beri niye midem bulanmıyor diye dolandım durdum. Çok şükür bir sıkıntı da yok bebeğimde. Doktora bile sordum demek ki şanslı kesimdensin hiç sesini çıkarma dedi inşallah daha olmaz dün gece ilk defa kustum çok kötüydü.

Nazara çok inanıyorum .... bana hep ama hep denk gelir ama insan galiba kendine de nazar degdirebiliyor.... aslında hep şükreden bir insanım ama bilemiyorum ..... geçmiş olsun ....

Bende grip oldum sonra başladı hatta başta sevinmiştim demek ben halalarıma çektim diye, annem üç gebeliğinde de 9 ay kusmuş çünkü. Ama kendini dinlemekte iyi değil işte sürekli senaryo yazıyoruz ama hepte kötü senaryo

Benim baştan beri riskliydi eğer ikiz gebelik kanama alanı kasılma kısa rahim ağzı vs gibi risk yaratan bir durum yoksa ilk 3 Aydan sonra serbest diye biliyorum ama insan korkudan yapamıyor zaten ..... doktorunuza sorun bence .... ayıp diye birsey yok.....

Ben sordum. Tüp bebek doktorum herşey serbest dedi ama takipe gittiğim doktorum aynı zamanda arkadaşım, 12.haftaya kadar yasak dedi. Nedenini sordum, araştırmalarda falan serbest diyolar ama pratikte çok kanaması olan gördüm bence olmasa daha iyi olur dedi. 12.haftadan sonra serbest ama tabi dikkatli olmak lazım, dikkatli hareket etmek lazım

Bilgi için sağolun kızlar,aslında şöyle bir durum var muhtemelen doktor serbest dese bile korkar yapmayız ama aferdesiniz illaki ilişki olmadan yakınlaşma oluyor abartmadan,sanirim hormonlardan daha çok istekte oluyor azıcık yakınlaşmada bile rahim bölgem kasılıyor sanki...Bunu özellikle bu son günlerde fark ettim.İyisimi ben bunu doktora sorayim o kasılmalar bebeğe zarar verir mi diye Allah korusun tabi.

Canını sıkma her gün hergüne uymuyor benim de.. Bir de herkeste olacak diye de birşey yok zaten, moralini bozma o daha çok etkiliyor Bebişleri :)

Bende nazara çok inanıyorum, hatta mümkünse şu 12 hafta geçtikten sonra Bile pek paylaşmak istemiyorum kimseyle.. Allah hepimizi korusun.. insanların gerçekten gözü göz değil

Benim doktorum yasak yok normal hayatınıza devam edin dedi. Sanırım hastadan hastaya değişiyor, kanama alanı tutunma yeri rahim kalınlığı vs..

Maşallah maşallah herkes aynı olacak diye birşey yok aynen, bulantı etkiliyor yalnız günlük yaşamımı epeyce.. yine de bebek sağlıklı olsun da ben razıyım sıkıntılara.. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimizin :)

Gunaydin kızlar,benim iç çamaşırlar hafiften sıkiyor artık, sanırım yenilerini alma zamanı geldi,hamiller için özel alt çamaşırlar vardır değil mi? Sanırım iç çamaşırı ve pantolonların sıkması kan dolaşımı açısından pek tercih edilmiyormus.

Günaydın. O kadar dikkat etmeme rağmen hasta oldum dün Benim hastalığımda beter oluyor bademcik etkileniyor hemen. O da ateş yapıyor. Çok kötü oldum en son bir tane parol içmek zorunda kaldım. Bugün gözüm açıldı biraz ama kafam hala kazan. Umarım miniğim etkilenmemiştir. O ağrıların içinde düşündüğüm tek oydu

ohoooo ben yeni bedene geçeli 3-4 hafta oluyor sen yine iyi kilo almamışsın :)

geçmiş olsun canım varol içtiğin için endişeleniyorsan hiç gerek yok, benim ilk haftalarda başarısından günde 3 tane içtiğim oldu, hiç bişey olmadı. hatta parolle atlatabildiğine sevin bile canım, antibiyotik kullanmana lüzum bile kalmamış...

Teşekkür ederim canım. Doktorda baş ağrım için içebilirsin demişti. Seninde mi ağrıdı başın? Normalde hiç bilmezdim ben ağrıdığını. Damarlar genişliyormuş ondan herhalde. Bir de benim tansiyonum hep düşüktür gebelikten beri normal seviyelerde. Ama normallik bana yüksek geliyor galiba

Ay benim bir-iki hafta mncesine kadar çok ağrıdı, önceden de ağrırdı ama hormonlar da çok etkiliyormuş maalesef. Tansiyon benim de düşüktü hala da düşük çıkıyor aslında... ondan değil herhalde benim başağrım... neyse şimdilerde ağrımıyor neyseki

Bu hafta sipariş verdim bende, eski altlar sıkıyo artık. Lcw de dikişsiz çamaşırlar vardı pentininde var modelleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…