Ay kızlar yeminli benimde o ilk gebeligimde hiç bulantı tiksinti olmadı. Hatta doktorada soylemistim bunu .ama 9.haftada kürtaj olmustumYa bende de aynısı oldu bazı arkadaşların bulantısı olmadığı için yazmak istemedim ama sen yazınca bende de daha önce kürtaj olan bebekte sıfır bulantı ve sıfır tiksinti vardı,bunda beşinci haftada başladı bulantilar,bencede bulantilar iyiye isaret..Tabi bulantısı olmayanlar okuyup farklı anlamasinlar herkesin vücudu farklı.
Benim Cuma’dan beri yoktu ; o yüzden ilaç da almadım .... 1 saat önce kustum yineBenim de bugun bulantı yok sadece koku tiksintisi var o çok endişelendirdi beni. Arada kesilip sonra devam edenler var mı? Zaten 8. Hafta başlamıştı 10. Haftam bugun doldu kesildi gibi
Nazara çok inanıyorum .... bana hep ama hep denk gelirKızlar, nazar vakası yaşadım resmen. Dün akşam kalabalık bi yerdeydik akrabalar falan, biri sordu nasılsın kusman falan var mı diye. Ufak tefek tiksinmelerim oluyo ama hiç kusmadım dedim. Aman Allahım kim nazar ettiyse eve geldim kan ilacımı içeyim dedim, içmemle kusmam bir olduBoğazım parçalandı resmen. Aman diyeyim “aman ah uh” diye gezmek lazım etrafta. Yoksa milletin gözü kötü ya.
Ben de en başından beri niye midem bulanmıyor diye dolandım durdum. Çok şükür bir sıkıntı da yok bebeğimde. Doktora bile sordum demek ki şanslı kesimdensin hiç sesini çıkarma dediinşallah daha olmaz dün gece ilk defa kustum çok kötüydü.
Benim baştan beri riskliydiKızlar doktorlarıniz size cinsellikle ilgili bilgi verdi mi? Yani ne zamandan sonra serbest acaba?hoş yapacağımız dan değilde,ben hep unutuyorum sormayı,bilmiyorum muhtemelen dogurana kadar eşimi yaklastirmam gibi geliyor Allah korusun sanki bir şey olurmuş gibi geliyor,benim gibi düşünen vardır umarim
Kızlar doktorlarıniz size cinsellikle ilgili bilgi verdi mi? Yani ne zamandan sonra serbest acaba?hoş yapacağımız dan değilde,ben hep unutuyorum sormayı,bilmiyorum muhtemelen dogurana kadar eşimi yaklastirmam gibi geliyor Allah korusun sanki bir şey olurmuş gibi geliyor,benim gibi düşünen vardır umarim
Benim baştan beri riskliydieğer ikiz gebelik kanama alanı kasılma kısa rahim ağzı vs gibi risk yaratan bir durum yoksa ilk 3 Aydan sonra serbest diye biliyorum ama insan korkudan yapamıyor zaten ..... doktorunuza sorun bence .... ayıp diye birsey yok.....
Bilgi için sağolun kızlar,aslında şöyle bir durum var muhtemelen doktor serbest dese bile korkar yapmayız ama aferdesiniz illaki ilişki olmadan yakınlaşma oluyor abartmadan,sanirim hormonlardan daha çok istekte oluyorBen sordum. Tüp bebek doktorum herşey serbest dedi ama takipe gittiğim doktorum aynı zamanda arkadaşım, 12.haftaya kadar yasak dedi. Nedenini sordum, araştırmalarda falan serbest diyolar ama pratikte çok kanaması olan gördüm bence olmasa daha iyi olur dedi. 12.haftadan sonra serbest ama tabi dikkatli olmak lazım, dikkatli hareket etmek lazım
Canını sıkma her gün hergüne uymuyor benim de.. Bir de herkeste olacak diye de birşey yok zaten, moralini bozma o daha çok etkiliyor Bebişleri :)Benim de bugun bulantı yok sadece koku tiksintisi var o çok endişelendirdi beni. Arada kesilip sonra devam edenler var mı? Zaten 8. Hafta başlamıştı 10. Haftam bugun doldu kesildi gibi
Bende nazara çok inanıyorum, hatta mümkünse şu 12 hafta geçtikten sonra Bile pek paylaşmak istemiyorum kimseyle.. Allah hepimizi korusun.. insanların gerçekten gözü göz değilKızlar, nazar vakası yaşadım resmen. Dün akşam kalabalık bi yerdeydik akrabalar falan, biri sordu nasılsın kusman falan var mı diye. Ufak tefek tiksinmelerim oluyo ama hiç kusmadım dedim. Aman Allahım kim nazar ettiyse eve geldim kan ilacımı içeyim dedim, içmemle kusmam bir olduBoğazım parçalandı resmen. Aman diyeyim “aman ah uh” diye gezmek lazım etrafta. Yoksa milletin gözü kötü ya.
Kızlar doktorlarıniz size cinsellikle ilgili bilgi verdi mi? Yani ne zamandan sonra serbest acaba?hoş yapacağımız dan değilde,ben hep unutuyorum sormayı,bilmiyorum muhtemelen dogurana kadar eşimi yaklastirmam gibi geliyor Allah korusun sanki bir şey olurmuş gibi geliyor,benim gibi düşünen vardır umarim
Ben de en başından beri niye midem bulanmıyor diye dolandım durdum. Çok şükür bir sıkıntı da yok bebeğimde. Doktora bile sordum demek ki şanslı kesimdensin hiç sesini çıkarma dediinşallah daha olmaz dün gece ilk defa kustum çok kötüydü.
Gunaydin kızlar,benim iç çamaşırlar hafiften sıkiyor artık, sanırım yenilerini alma zamanı geldi,hamiller için özel alt çamaşırlar vardır değil mi? Sanırım iç çamaşırı ve pantolonların sıkması kan dolaşımı açısından pek tercih edilmiyormus.
Günaydın. O kadar dikkat etmeme rağmen hasta oldum dünBenim hastalığımda beter oluyor bademcik etkileniyor hemen. O da ateş yapıyor. Çok kötü oldum en son bir tane parol içmek zorunda kaldım. Bugün gözüm açıldı biraz ama kafam hala kazan. Umarım miniğim etkilenmemiştir. O ağrıların içinde düşündüğüm tek oydu
Teşekkür ederim canım. Doktorda baş ağrım için içebilirsin demişti. Seninde mi ağrıdı başın? Normalde hiç bilmezdim ben ağrıdığını. Damarlar genişliyormuş ondan herhalde. Bir de benim tansiyonum hep düşüktür gebelikten beri normal seviyelerde. Ama normallik bana yüksek geliyor galibageçmiş olsun canım varol içtiğin için endişeleniyorsan hiç gerek yok, benim ilk haftalarda başarısından günde 3 tane içtiğim oldu, hiç bişey olmadı. hatta parolle atlatabildiğine sevin bile canım, antibiyotik kullanmana lüzum bile kalmamış...
Teşekkür ederim canım. Doktorda baş ağrım için içebilirsin demişti. Seninde mi ağrıdı başın? Normalde hiç bilmezdim ben ağrıdığını. Damarlar genişliyormuş ondan herhalde. Bir de benim tansiyonum hep düşüktür gebelikten beri normal seviyelerde. Ama normallik bana yüksek geliyor galiba
Bu hafta sipariş verdim bende, eski altlar sıkıyo artık. Lcw de dikişsiz çamaşırlar vardı pentininde var modelleriGunaydin kızlar,benim iç çamaşırlar hafiften sıkiyor artık, sanırım yenilerini alma zamanı geldi,hamiller için özel alt çamaşırlar vardır değil mi? Sanırım iç çamaşırı ve pantolonların sıkması kan dolaşımı açısından pek tercih edilmiyormus.