Cuma günü şoktaydım evet ama şimdi biraz atlattım gibi (annem babam eşim sayesinde ... onlar olmasa bu kadar kolay olmazdı) .... daha demin babamla konuşuyordum , kimseyle karşılaşmak istemiyorum sorarlarsa diye dedim .... o da saçmalama sorarlarsa biri yorulmuş dünyaya gelmekten vazgeçmiş dersin dedi .... onlar en büyük hazinem .... zaten onlar da üzülecek diye iki kat üzülmüştüm onlar rahat olunca ben de biraz rahatladım....
Bilgi vermeyi seviyorum o yüzden istediğini sorabilirsin
bir de insan konuştukça yazdıkça rahatlıyor .... benim de geçen yılki çok ağır bir kanamayla olmuştu .... bu sefer kanama vs olmadı .... Cuma günü 10+4teydim ama bebek 10+1de kalmış.... küçücük nokta kadar 1mm kahverengi lekem oldu ama o gebelikte normal diye biliyorum .... benim değişik bir agrım oldu hani adetleri sancılı geçenler bilir belki adetin ilk günü gibi ....sanırım o rahim kasılmasının agrısı .... öyle bir Ağrı hissettiğim icin gittim Cuma günü ... ama böyle bir sonuc beklemiyordum tabi .... hani bakarız , hersey yolundadır eve dönerim diye düşünüyordum .... arkadasım susunca anladım .... göremiyorum kalp atışını diyince şoka girdim gözlerim o kıpırtıyı aradı.... yoktu ama .... hatta yalnız gitmiştim hastaneye .... yalnız dönme sakın dedi .... yalnız dönseydim herhalde bütün yol boyunca toplu taşımada hüngür hüngür ağlayıp rezil olurdum ....
su anda da agrım var mesela .. ama plasentası da ayrışmaya başlamış; ufak bir kanama alanı oluşmuş , ama dışarı gelen birsey yok
Tabi bütün bunlar pek dile getirmek istemeseler de diğeri için de risk, ani bir kanama veya çok şiddetli bir kasılma olursa digerinin de hayatı tehlikeye girer.... bakalım zaman bize ne gösterecek ....