Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Doktorum kalp atışından sonra yüzde 2 demişti düşük için. Bana da o yüzden çok şaşırdı
Bende 9
Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmustum. Sonra ise okşapar kullaniyorum cnm.sen oksapar kullanıyor muydun. Ay bnde kalbinden çok korkuyom. Rabbim sabır versin

Offf ben Almanya’da yaşıyorum ve burası Türkiye gibi değil.. öyle kolay hastaneye gidemiyorum , ciddi bir şikayet kanama vs olması lazım ..
kontrollerde 4 haftada 1 neyse yarın gidecem sabahtan bi doktora, rapor isteyeceğim.. işe gitmek de zor oluyor, verimli çalışamıyorum filan.. bakalım ne diyecek, eger agrım olursa yarına, bi görünürüm kabul ederse..

Bikaç kişinin tesellisi beni çok kırdı, bi süre istemiyorum galiba. Fikrim değişir mi bilmiyorum ama en azından yaz sonuna kadar düşünmüyorum şimdilik
Hakkında hayırlısı canım. İnşallah hazır olduğun zaman sağlıkla gelsin miniğin. Ne yazık ki bizim halimizi sadece bu yollardan geçenler anlar. Rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın. İsteyen herkesin kucağını doldursun

Bir şey sorucam canim daha önce acin taze diye sormak istemedim,tabi seni uzecekse yine cevap vermek zorunda değilsin,kaç haftalık tam olarak kalbi durdu? Sanırım onuncu haftadasin bayağı da ilerlemiş aslında.

Aslında bu isler kişiden kişiye o kadar degisiyorki benim daha önceki dokuz haftalık kaybımda ne ağrı ne kanama hiç bir şey olmamıştı,öyle rutin gitmiştik ve çok büyük bir hayal kırıklığı olmuştu rabbim kimseye yaşatmasın.

Şimdiden Almanya’da böyle sıkıntım var , doğumu düşünemiyorum... zaman yaklaşsın da Allah ömür verirse, nasipse hastaneleri de konusuruz.. benim de evim Bursa’da , yani izinlerde Bursa’ya geliyorum :)
Bursa’daki arkadaşlardan hastane ve doktor tavsiyesi almak nasip olur inşallah

Benimde 9.haftada durduğunda hiç bir belirti yoktu..ne tuhaf işler cidden.allah yaşaması n kimseye

Bende 9
Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmustum. Sonra ise okşapar kullaniyorum cnm.sen oksapar kullanıyor muydun. Ay bnde kalbinden çok korkuyom. Rabbim sabır versin
Benim de aynı haftada kaybım vardı o zaman doktorum pıhtılaşma için iğne ve coraspirin kullandirtmisti (pihtilasmam yok) sonra kürtaj olunca bebeği genetiğe yolladık sağlıklı geldi,bu denemede pıhtılaşma ile ilgili hiç bir şey kullanmadım,ne iğne ve coraspirin yani bazen bazı kişilerde bu ignelerde düşük yapabilir herkesin bünyesi farkli.

Geçen sene 6 haftalık kalbi durmuştu, 8. Hafta kontrolünde farkedildi. Bende de ne ağrı ne kanama oldu. Biz büyümüştür ne güzel diye gidip, düşük olması için hastaneye sevkedildik .. büyük şoktu cidden.. Allah bir daha yaşatmasın.
Bu sefer tek tesellim bulantımın olması.. geçen sene hiç bulantım yoktu nerdeyse..
ama yine de tabii ki nasibin önüne geçilmez, Rabbim emeklerimizi karşılıksız koymasın, sağlıkla kucağımıza aldırsın. İsteyen herkese de en kolayından nasip etsin, kimseyi uğraştırmasın

Bu
Bursadayım evet, ben hiç idrara sıkışık değilim ama birini güzel gördü diğeri inatçı çıktı bayağı bekledi kafasını çevirsin diye ama olmadı bebeğin duruşuyla alakalı bence doktorla ilgili değildir.

Benim 10+3 de gittiğimde ense ve buruna baktı. Hatta damarlardaki kan akışınada tek tek baktı. Hatrı sayılır bir göbeğimde var yani. Cihazla ilgili bir durum olabilir büyük ihtimal. Ama en net sonuçlar 12. haftadan sonra alınır dedi. Şimdi daha iyi görünür seninkide canım

Ya bende de aynısı oldu bazı arkadaşların bulantısı olmadığı için yazmak istemedim ama sen yazınca bende de daha önce kürtaj olan bebekte sıfır bulantı ve sıfır tiksinti vardı,bunda beşinci haftada başladı bulantilar,bencede bulantilar iyiye isaret..Tabi bulantısı olmayanlar okuyup farklı anlamasinlar herkesin vücudu farklı.

İş yerinden olunca mecbur yüz yüze bakıyoruz. Daha yaşım 26 ve ilk denememdi ama yine de artık evlat mı edinsen acaba dedi.. bakalım hayırlısı olsun inşallah
Lütfen başkalarına aldırış etme,bak yukarda ki mesajımda bugün annemle olan bir dialoğumu yazdım,bazen en yakınlarımız bile bizi anlamiyor,bu süreçte eşinle birbirinize destek olun gerisi boş.
Öyle canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Çok teşekkür ederimm çokça sevgiler
Bende 9
Evet kullanıyodum bir dahakine dozunu 6000 yapalım dedi doktorum
Amiin sağlıkla hayırlısıyla nasip olsun hepimize kucağımıxa almak nasip olsun

Cuma günü şoktaydım evet ama şimdi biraz atlattım gibi (annem babam eşim sayesinde ... onlar olmasa bu kadar kolay olmazdı) .... daha demin babamla konuşuyordum , kimseyle karşılaşmak istemiyorum sorarlarsa diye dedim .... o da saçmalama sorarlarsa biri yorulmuş dünyaya gelmekten vazgeçmiş dersin dedi .... onlar en büyük hazinem .... zaten onlar da üzülecek diye iki kat üzülmüştüm onlar rahat olunca ben de biraz rahatladım....
Bilgi vermeyi seviyorum o yüzden istediğini sorabilirsin bir de insan konuştukça yazdıkça rahatlıyor .... benim de geçen yılki çok ağır bir kanamayla olmuştu .... bu sefer kanama vs olmadı .... Cuma günü 10+4teydim ama bebek 10+1de kalmış.... küçücük nokta kadar 1mm kahverengi lekem oldu ama o gebelikte normal diye biliyorum .... benim değişik bir agrım oldu hani adetleri sancılı geçenler bilir belki adetin ilk günü gibi ....sanırım o rahim kasılmasının agrısı .... öyle bir Ağrı hissettiğim icin gittim Cuma günü ... ama böyle bir sonuc beklemiyordum tabi .... hani bakarız , hersey yolundadır eve dönerim diye düşünüyordum .... arkadasım susunca anladım .... göremiyorum kalp atışını diyince şoka girdim gözlerim o kıpırtıyı aradı.... yoktu ama .... hatta yalnız gitmiştim hastaneye .... yalnız dönme sakın dedi .... yalnız dönseydim herhalde bütün yol boyunca toplu taşımada hüngür hüngür ağlayıp rezil olurdum ....
su anda da agrım var mesela .. ama plasentası da ayrışmaya başlamış; ufak bir kanama alanı oluşmuş , ama dışarı gelen birsey yok Tabi bütün bunlar pek dile getirmek istemeseler de diğeri için de risk, ani bir kanama veya çok şiddetli bir kasılma olursa digerinin de hayatı tehlikeye girer.... bakalım zaman bize ne gösterecek ....

Sana tavsiyem iş yerindeki insanlara soylememen, ben de söyleme gafletinde bulundum bir tanesi ertesi günü bir hocanın numarasını elime tutuşturdu,gidin size dua etsin diye,biri de umut var mi,doktorlar umut veriyor mu dedi,tovbe yarabbim sanki kötü hastalığa yakalanmisim gibi,o gün bugündür kimseye bir şey demiyorum.

Tüm sıkıntılar aile ve eşle atlatılır. Tabi hayırlı bir eş ve anlayışlı bir aile iseler,belli ki çok şanslısın bu konuda ne güzel Allah dert kederlerini göstermesin.
Benim daha önceki kaybımda kendi canımın derdini bırakıp annemi ben teselli etmiştim,o zamanda canım çok yanmisti,annem yapı olarak sinirli,alıngan,kaygılı bir insan her şeyi kendine dert etme potansiyeli var o nedenle bana destek vermek yerine enerjimi düşürüyor çoğu zaman benim de çok şükür iki ablam var,tüm süreci beraber yaşadığım canım kadar sevdiğim ve desteklerini her zaman hissettigim ablalarim iyiki varlar

Allah bebeğine sağlık versin canım,Allah'ın izniyle bir şey olmaz sen yeter ki güzel düşün,olumsuzu cagirmamak lazim.Bir çok insan var bu durumu yaşayan,ikizlerden birini ileriki haftalarda kaybedip diğerini sağlıklı doğuran çok insan var o nedenle kötüyü çağırma,bebeğin seninle Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…