Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Bu hafta sipariş verdim bende, eski altlar sıkıyo artık. Lcw de dikişsiz çamaşırlar vardı pentininde var modelleri
Dikişsiz olanlar çok daha mantıklı çünkü diğer türlü illaki sıkıyor,peki bunlar hamileler için mi? Bugün çamaşırcı da baktım hamileler için olanlardan ama bayağı karnın çıkmasi lazım,hatta satıcı kız göz ucuyla karnıma baktı,bunlar şimdilik size göre değil normal büyük beden bakın istersebiz dedi😄

Ben evden pek çıkamadığım için annem almış bana eski tuhafiye gibi iç Çamaşırı satan bir yer bulmuş ama gebe iç çamaşırları satıyormuş genelde .... aldı geldi Allah razı olsun ama teyze donu gibi 🙄🙄 duş aldıktan sonra akşam deneyeceğim .... onun dısında bol elbiseler giyiniyorum bir de pentinin aloa veralı hamile çorabını almıştı annem bayağı rahat ama o da sanki ileri haftalar için sıkar gibi geliyor... neyseki ileri haftalarda yaza denk geliyoruz 😂

Günaydın. O kadar dikkat etmeme rağmen hasta oldum dün🤒 Benim hastalığımda beter oluyor bademcik etkileniyor hemen. O da ateş yapıyor. Çok kötü oldum en son bir tane parol içmek zorunda kaldım. Bugün gözüm açıldı biraz ama kafam hala kazan. Umarım miniğim etkilenmemiştir. O ağrıların içinde düşündüğüm tek oydu
nino5585 nino5585 nun da dediği gibi parolden korkma ; hamilelere en rahat güvenle verilen Ağrı kesici .... bu arada bugün arkadaşıma kanama alanı kontrolü açısından kontrole gittim diğeri iyi çok şükür , muhabbet oldu arada , hamilelikte normal olarak yükselen progesteronun beyinde fizyolojik(zararı olmayan düzeyde) ödem yaptığını söyledi .... konu da aptallaştım iyice diyordum oradan açıldı .... beynim sulanmış meğerse :KK53:....

İç çamaşırı çok sıkmıyor şimdilik ama pantolonlar rahatsız etmeye başladı. Ki pantolonlarım boldur yani. Lcw ye gittik geçen bulamadım ya istediğim gibi hamile pantolonu.

nino5585 nino5585 nun da dediği gibi parolden korkma ; hamilelere en rahat güvenle verilen Ağrı kesici .... bu arada bugün arkadaşıma kanama alanı kontrolü açısından kontrole gittim diğeri iyi çok şükür , muhabbet oldu arada , hamilelikte normal olarak yükselen progesteronun beyinde fizyolojik(zararı olmayan düzeyde) ödem yaptığını söyledi .... konuda aptallaştım iyice diyordum oradan açıldı .... beynim sulanmış meğerse :KK53:....

Kesinlikle öyle :) hep diyorum bunlar hep progesterondan 😂

nino5585 nino5585 nun da dediği gibi parolden korkma ; hamilelere en rahat güvenle verilen Ağrı kesici .... bu arada bugün arkadaşıma kanama alanı kontrolü açısından kontrole gittim diğeri iyi çok şükür , muhabbet oldu arada , hamilelikte normal olarak yükselen progesteronun beyinde fizyolojik(zararı olmayan düzeyde) ödem yaptığını söyledi .... konu da aptallaştım iyice diyordum oradan açıldı .... beynim sulanmış meğerse :KK53:....

Eveeetttt hamilelik şapşallığı diye bişi var dimi biliyordum 😂😂

Ben evden pek çıkamadığım için annem almış bana eski tuhafiye gibi iç Çamaşırı satan bir yer bulmuş ama gebe iç çamaşırları satıyormuş genelde .... aldı geldi Allah razı olsun ama teyze donu gibi 🙄🙄 duş aldıktan sonra akşam deneyeceğim .... onun dısında bol elbiseler giyiniyorum bir de pentinin aloa veralı hamile çorabını almıştı annem bayağı rahat ama o da sanki ileri haftalar için sıkar gibi geliyor... neyseki ileri haftalarda yaza denk geliyoruz 😂

Kuzular hamile külotları bana anlamsız geldi bir ee teyzem onlardan sakın alma diye tembihlemişti, düşük bel slip külotta rahat edersin göbek altı olsun demişti. Ben pentide modal slip buldum çok yumuş kumaşı ve lastiği klasik külotlar gibi değil severek kullanıyorum tavsiye ederim....

Dikişsiz olanlar çok daha mantıklı çünkü diğer türlü illaki sıkıyor,peki bunlar hamileler için mi? Bugün çamaşırcı da baktım hamileler için olanlardan ama bayağı karnın çıkmasi lazım,hatta satıcı kız göz ucuyla karnıma baktı,bunlar şimdilik size göre değil normal büyük beden bakın istersebiz dedi😄
Evet baya hamileler için ama s bedeni falan önümüzdeki ay giyebilirim sanırım, göbeğim bu ay hızla büyüyo 🤦🏻 😊 50 kilo ile hamile kaldım bu ay 53 çıktım 🤷🏻

Bu arada Bugun doktora gittm, muayene etmedi 😏 ama kontrol günüme kadar rapor verdi (3hafta)
Bugun biraz belim ağrıyor.. normal dedi.
Kanama ya da uzun süreli farklı bir ağrı olmadıkça korkma dedi. Hayırlısı , bir sonraki kontrolü atlatabilirsem sağlıkla sanırım biraz daha rahat nefes alacağım 🥰

Maşallah ervanur 🧿 50 kilo nedir 😍❤ Ne güzel, hayalimdeki gibi.. ben 74 le hamile kaldım, Allah sonumu hayretsin 🤣
Aynı kalmışız .... çok uzun zamandır tartılmıyorum moralim bozulmasın diye .... 74ü de ilk kontrolümde arkadasım tartalım seni dediğinde gördüm 😬😬😬 almadığımı düşünüyorum ama 🙄🙄🙄 bakalım bundan sonra nasıl olacak ...

Bu arada Bugun doktora gittm, muayene etmedi 😏 ama kontrol günüme kadar rapor verdi (3hafta)
Bugun biraz belim ağrıyor.. normal dedi.
Kanama ya da uzun süreli farklı bir ağrı olmadıkça korkma dedi. Hayırlısı , bir sonraki kontrolü atlatabilirsem sağlıkla sanırım biraz daha rahat nefes alacağım 🥰
En azından evde dinlenme şansın olur .... yani zaten şöyle düşün; içeride bir kanama alanı vs filan olsa da yapılacak şey dinlenme ... başka da birsey yok..... 3 hafta keyfine bak .... stresten de uzak dur .... geçen hafta apartmanla alakalı bir sıkıntı yaşamıştık pek yazmadım onu.... şimdi pişmanım kafama o kadar taktığıma .... insallah o rahat nefesi alacaksın :)

Ara ara beli ağrıyan var mı ? 9+5 im bugun.. estrofemi Bıraktım bu ara ama diğer ilaçlara ve iğnelere devam 😏 bel ağrısı peydah oldu bugun.. acaba gece ters yattım ondan mı😏 bu hamilelik evhamdan kafayı yemek heralde 🤣
Allahım beteriyle sınamasın da ...

Ara ara beli ağrıyan var mı ? 9+5 im bugun.. estrofemi Bıraktım bu ara ama diğer ilaçlara ve iğnelere devam 😏 bel ağrısı peydah oldu bugun.. acaba gece ters yattım ondan mı😏 bu hamilelik evhamdan kafayı yemek heralde 🤣
Benim baştan beri belim ağrıyor canım halada evin içinde yürüdükçe üstümü değişirken bile ağrıyor ufak bir iş yapsam bile🙄

Benim en başından beri azıcık ayakta fazla dursam ağrıyo hemen. Bugün ütü yapayım dedim biraz, sonrasında belim kopacak gibi oldu tabiri caizse.

Aynı kalmışız .... çok uzun zamandır tartılmıyorum moralim bozulmasın diye .... 74ü de ilk kontrolümde arkadasım tartalım seni dediğinde gördüm 😬😬😬 almadığımı düşünüyorum ama 🙄🙄🙄 bakalım bundan sonra nasıl olacak ...

beni her kontrolde tartıyorlar, her defasında da +1 kilo fazla çıkıyorum :KK70: ama hiç takmıyorum çünkü evde ben kontrolden sonraki ilk wc ye çıkışımda tartılıyorum çıplakken ve pozitifi gördüğümden beri 2 kilo aldım.:rolleyes:

beni her kontrolde tartıyorlar, her defasında da +1 kilo fazla çıkıyorum :KK70: ama hiç takmıyorum çünkü evde ben kontrolden sonraki ilk wc ye çıkışımda tartılıyorum çıplakken ve pozitifi gördüğümden beri 2 kilo aldım.:rolleyes:
Benim doktor beni hiç tartmiyor🤔 ben şimdiye kadar hiç kilo almadım,bundan sonra nasıl olur bilemiyorum ama,hedefim maksimum +12 kiloyla falan tamamlamak nasipse

X