Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

İyi kasık ağrısı ile tehlikeli ağrı arasındaki farkı nasıl anlayabiliriz? Kanama harici ne durumunda doktora hemen gitmek gerekir acaba. Sanırım hep böyle geçecek bu günler

Kızlar bugun kasıklarımda ağrı var, sanırım bütün gece sırtüstü uyudum ve hep uyandım kasıklarımdaki gerginlikten.. acaba ondan mı dersiniz.. bi tuhafım bugun :)
Dün benim de öyleydi hatta adet ağrım vardı,korktum ama sonra hesaplayinca adet dongume geldiğini fark ettim,bugün daha iyi ama sağlı sollu hafif ağrı var,bence çok normal merak etme bebek büyüyor artık o ağrılar çok normal.

İyi kasık ağrısı ile tehlikeli ağrı arasındaki farkı nasıl anlayabiliriz? Kanama harici ne durumunda doktora hemen gitmek gerekir acaba. Sanırım hep böyle geçecek bu günler
Bence kasik ağrısıyla beraber bel agirisi da şiddetli olunca belki korkmak gerekir, yoksa hafif ağrılar hep oluyor hatta olmasi iyiye isaret

Ben sunu söyleyebilirim ; adet döngüsüne denk gelip gelmemesi önemli arkadasların da yazdığı gibi, benim adet döngüsünden farklıydı .... bir de ben baştan beri Ağrı batma hissediyordum ama bu sefer şiddeti fazlaydı .... yataktan kalkmak istemedim mesela ...

Yalnız kendi adıma ben de iyice psikopata bağladım ... öncesinde daha rahattım (evet o benim rahat halimdi) şimdi su birkaç haftayı atlayayım hergün elimde stetoskopla karnımı dinleyeceğim (ancak 22. Haftadan sonra duyabilirmişim) ... 10 hafta rahat yok ....

Öyle yapacağım ,ya ben tipik bir oğlak kadiniyim, karakter olarak gercekci,temkinli yapımdan dolayı sanırım öyle görünüyorum çevrem tarafindan,yoksa bu durumun hevessizlikte zerre ilgisi yok.

Bir ara sanki biri bu gurupta paylaşmıştı kalp atışı duyulduktan sonra haftalara göre düşük yapma yüzdeleri vardı,ya da başka yerde mi ne okudum tam hatırlayamadım.

Yazmak için biraz toparlanayım dedim, geçen hafta kalbi durdu bebeğin malesef. Hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok üzgünüm ..... diyecek birsey yok .... tek dileyebildigim en kısa zamanda toparlanman ve yeniden deneyip hayalindeki meleğe kavuşman ....

Bugün benim de geceden beri sağ kasığımda batma var. Doktora yazdım o da normal rahim büyüyordur dedi. İnşallah öyledir daha kontrole 1 hafta var

Çok üzgünüm ..... diyecek birsey yok .... tek dileyebildigim en kısa zamanda toparlanman ve yeniden deneyip hayalindeki meleğe kavuşman ....
Bikaç kişinin tesellisi beni çok kırdı, bi süre istemiyorum galiba. Fikrim değişir mi bilmiyorum ama en azından yaz sonuna kadar düşünmüyorum şimdilik

Doktorum kalp atışından sonra yüzde 2 demişti düşük için. Bana da o yüzden çok şaşırdı

Yazmak için biraz toparlanayım dedim, geçen hafta kalbi durdu bebeğin malesef. Hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok geçmiş olsun,daha önce dokuzuncu haftada kürtaj geçmişim olduğu için seni çok iyi anlıyorum,Allah'ım bir daha yaşatmasın inşallah,bebeğin sağ salim kucağına gelsin Allah'ın izniyle

Bikaç kişinin tesellisi beni çok kırdı, bi süre istemiyorum galiba. Fikrim değişir mi bilmiyorum ama en azından yaz sonuna kadar düşünmüyorum şimdilik
İnsanları .... et(evet o kadar ağır yazıyorum) , önemli olan senin sağlığın, senin psikolojin , ne zaman hazır hissedersen .... veya hiç istemeyebilirsin de ... unutma hayata bir defa geliyoruz ve bu hayat senin .... en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum .... geçen yıl yaşamıştım .... geçen hafta da ikizlerden birinin kalbi durdu .... biz normal gebeler değiliz ne yazık ki ... Herzaman da pamuk ipliğine bağlı olacağız .... kimsenin seni bununla vurmasına izin verme .... bunu yapmaya çalışanları da hayatından çıkar ....

Bu teori bende tutmuyor sanırım, yüzde 90 kız bi tanesi hastane değiştirecektin ne oldu karar verebildin mi? Bende arayıştayım hala. gittiğim hastaneden doğum fiyatı aldım şuan bana yüksek geldi bakalım

Aaa bunu bilmiyordum dur bende bi tane stetoskop edineyim
Asıl bombayı söylüyorum, ev tipi ultrasonlar var daha psikopata bağlayıp alır ya da kiralar mıyız dersiniz

Lütfen başkalarına aldırış etme,bak yukarda ki mesajımda bugün annemle olan bir dialoğumu yazdım,bazen en yakınlarımız bile bizi anlamiyor,bu süreçte eşinle birbirinize destek olun gerisi boş.

Aaa bunu bilmiyordum dur bende bi tane stetoskop edineyim
Asıl bombayı söylüyorum, ev tipi ultrasonlar var daha psikopata bağlayıp alır ya da kiralar mıyız dersiniz
Bunu biliyorum hatta araştırmıştım bile geçen yıl 150-200tl ye bulmuştum da , su doppler meselesinden korktum zarar verir mi diye .... kaçmadı yani

Ya doktor ilgili güler yüzlü ama hala aklımda soru işaretleri var tabi,11+6 da ense ölçümü yapamadı,bilemiyorum idrara sıkışık değildim,bir de alt karın biraz yagliymis ama abartılı da değil yani,aklımda deli sorular çok tecrübeli değil mi acaba diyorum ama Bursa'da iyi hastanelerden.Kusura bakma kişileri karıştırıyorum da sen de Bursa'da mıydın? Sanki biri vardı Bursa'da olan.

Önce sabır sonra da güç kuvvet diliyorum. Bedenine.. bende daha önce 2 kayıp yaşamış biri olarak duam inşallah bu süreci kolayca atlatır bir an önce toparlarsın .. sonrasını düşünme. Önce senin sağlığın.. sen iyi ol, gerisi gelir inşallah . Sımsıkı sarılıyorum sana

Bu arada ortalığı velveleye vermek istemiyorum ama karın ağrısı olan arkadaşlar icin ; normalde hissettiğinizden farklı bir Ağrı hissediyorsanız yakında iyi bir hastaneye gidin , sonucta her yerin acili var artık ,yapacakları da bir usg, kimse vesveseyle suçlayamaz bizi sonucta ne zorluklarla buralara geldik .... aklınızda kalacağına içiniz rahatlasın .... ama tabi her ufak şeyde degil yoksa 9 ay bitmez ..... (kendime bunu tekrarlamaya çalışıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…