- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
beni her kontrolde tartıyorlar, her defasında da +1 kilo fazla çıkıyorumama hiç takmıyorum çünkü evde ben kontrolden sonraki ilk wc ye çıkışımda tartılıyorum çıplakken ve pozitifi gördüğümden beri 2 kilo aldım.
videoyu sonuna kadar izle :))))
Emzirirken veririm diye düşünüyorum .... önce ikiz diye kendimi avutuyordum şimdi böyle
aynı ben iştebiraz batıla inandığım için doğurana kadar saçımı maalesef kestiremeyeceğim yoksa daha doğru sonuç alırdım tartıda tabiisi
☺ Hep kilo sorunu olan biri olduğum icin bu videoya bayılıyorum ..... Benim de acayip batıl inançlarım var(( ama saçımı kestirdim (aşırı ısrarcı bir kuaförüm var ve komşumuz ((((() .... azıcık .... ama sanırım bir daha kestirmeyeceğim .... boyatmayacağım da çünkü boyaların ici kimyasal dolu (((( organik filan diyorlar ama istemiyorum ... inanç işte ...
ama mesela kedilerimizden biri simsiyah .... onun uğuruna inanıyorum
ben çok inançlı değilim her batıla inanmam fakat konu bebek olunca saç kestirme muhabbeti beni çok etkiledi nedense... saçımı da boyatacağım ya 3 ayın dolmasını bekliyorum... doktor bi sakıncasının olmayacağını söyledi. o koyunda içim rahat açıkçası.
Cuma günü kese randevum var çok tedirginim. Dusuklerden sonra çok evhamli oldum. Şükür ağrım kanamam bsym yok ama stres bastı beni iyice.. Sağ salim görsem kalp atışını da duyarsam biraz daha rahatlicm çoook var.
Kızlar transferim 8. Günü kan değerim 23.73 çıktı 11. Günü de 678.13 çıktı. 24 şubatta doktoru muayeneye çağırdı. Bir daha da kan yapmaya gerek yok dedi. Ama ben cok korkuyorum. Bebeğimi kaybettim mi acaba korkusu var sürekli içimdé.
Evet okuyunca çok hoş bir ruh haline büründüm ama çok kısa sürüyorKızlar hayırlı olsun şimdiden, hepimiz geçtik o yollardan , endişelerimiz hala devam ediyor.. öğrendik ki bu gebelik süreci megersem evhamlı olmakmışkese gördük,kalp atışı olacak mı? Kalp gördük gelişim olacak mı? Gelişiyor ikili test temiz çıkacak mı gibi gibi.. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..
kendimi hep şöyle telkin ettim : eger Allah nefes yazdıysa, zaten gelecek dünyaya.. eger nefesi yoksa, ben be yaparsam yapayım herşey boşa..
o yüzden stresten uzak durmak ve mümkün mertebe pozitif kalmak en iyisi :))
arkadaşlar merhaba transferden sonra bu sayfayı bolca okumuştum eylül anneleri hala burdaymış sizi gördüğüme sevindim ama isterseniz 2020 eylül anneleri sayfasına gelin ben kalp atışından sonra o sayfaya geçtim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim:)
[/QUOTE
Tüp bebek eylül anneleri için ayrı bir sayfa açılabilir belki. Hepimiz benzer seyler yaşadığımız için paylaşımlarımız farklı oluyor normal gebelere göre. Endişeli bekleyişimizde birbirimize destek oluyoruz.
Söylediklerine çok çok haklısın kuzum ama içimde ki endişeye engel olamıyorumKızlar hayırlı olsun şimdiden, hepimiz geçtik o yollardan , endişelerimiz hala devam ediyor.. öğrendik ki bu gebelik süreci megersem evhamlı olmakmışkese gördük,kalp atışı olacak mı? Kalp gördük gelişim olacak mı? Gelişiyor ikili test temiz çıkacak mı gibi gibi.. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..
kendimi hep şöyle telkin ettim : eger Allah nefes yazdıysa, zaten gelecek dünyaya.. eger nefesi yoksa, ben be yaparsam yapayım herşey boşa..
o yüzden stresten uzak durmak ve mümkün mertebe pozitif kalmak en iyisi :))
Watsonsda filan saç rimeli var annem kendisi için almıştı ama bana da verdi tek tük beyazım var ama şimdilik idare ediyorum..... saç dibine değdirmeden ondan kullanabilir misin acaba işe yarar mı kapatıcı olarak ?Saç kestirmeyi ertelesem de boya konusu sıkıntı. Zaten 20 li yaşlardan beri beyazlarım vardı. 3 aya yakın boyamayınca diplerim bembeyaz çıkmış. Çok rahatsız olsamda boya yaptıramam galiba. Onlar sağlıklı olsun yeter ki
Ya ne bileyim ben bu başlığın bir şekilde uğuruna inandım .... çok düşündüm o başlığı açmayı ama elim gitmedi ..... Dediğin gibi bir iki o sayfaya baktım ama özellikle ilk haftalarda hiç aynı olmuyor .... insanların gebeliklerini yeni öğrendiği haftalarda (en yakın arkadaşlarımdan biri kontrole daha 2 hafta önce 9+4te gitti) biz acılar sıkıntılar yaşadık burada .... hatta su anda konuştuğumuz konudan örnek vereyim, normal gebelik olsaydı saç boyatmayı kendime böyle sorun haline getirmezdim .... bir sürü şeyi sallamazdım .... ama bu kadar zorlanınca (hala da zorlanıyorum) her aşamada bende böyle bir psikoloji oldu .... bunu da çevremde amaaaaaan hamilesin işte alt tarafı ne var diyenlere de hissettirdim ....
yine de aranızda öyle bir başlık açan olursa geçeriz ama tüplü olsun
evet konu başlığını çoktan geçtik (çok şükür) ama 2020 eylül anneleri başlığına da yetişilmiyor gerçekten çok kalabalık. bence de açılacaksa tüplü olsun, şart :)) biz burda aynı dönemin yoldaşları, kaderdaşları olduk, hepimiz benzer problemler, endişeler ve mutluluklar yaşıyoruz... daha stabil bi grup. seviyorum
fakat bu grupta beni üzen tek şey, grubu kuran arkadaşın olumsuz sonuç almasıydı...
Sanırım o da beni etkiledi başlık açmama konusunda, hem o hem de onun gibi beraber yola çıktığımız birkaç arkadaşın da olumsuz sonuc alması çok üzdü .... o yüzden hep dileğim, duam onların da çabucak iyi sonuçlar alabilmeleri .... isteyen herkes anne olsun ve Allah bununla ve evlat acısıyla sınamasın .....evet konu başlığını çoktan geçtik (çok şükür) ama 2020 eylül anneleri başlığına da yetişilmiyor gerçekten çok kalabalık. bence de açılacaksa tüplü olsun, şart :)) biz burda aynı dönemin yoldaşları, kaderdaşları olduk, hepimiz benzer problemler, endişeler ve mutluluklar yaşıyoruz... daha stabil bi grup. seviyorum
fakat bu grupta beni üzen tek şey, grubu kuran arkadaşın olumsuz sonuç almasıydı...