Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Merhabalar , Transferin 6.günü idrarda çıkmaz dimiyaptım negatif cıktı,en erken ne zmn idrarda gorünür ki acaba

cumartesiydi benim de transferim bugun yaptim negatif cikti ama 6. gunde silik cizgi goren arkadaşlar da var tabii. senin ne aandi transfer? ben pazar kan tahlili yaptiricam

Merhabalar , Transferin 6.günü idrarda çıkmaz dimiyaptım negatif cıktı,en erken ne zmn idrarda gorünür ki acaba
Canim 3. Gun embriyosu daha gec cikar bnce. 5. Gunler daha erken belli oluyor cnku kandada. Birde benim ikz oldgndan hormon yuksek oldgu icin idrsrda erken cikmstir. 8 9. Gunlerde daha saglikli sonuc olir canim yani negatf olsada hemen uzulme sakin

tabii ki hersey Allahtan nasipten ötesi yok. kanamam cok olduğu ıcin hep olumsuz olduğunu dusunuyorum işte . sen ne zaman kan tahlili yaptircaksin? bana doktorum 9. gun demişti ama ben pazar yaptirayim diye dusunuyorum.

tahlilimi pazartesi yaptıracağım canım. Benim 10.günde istedi tahlil ve kontrolü.

Super benim bende rahatladim:) onlem amacli yapiyorlar olsn o igne bi hafta koruyorms amin canim brnim hepimzden razi olsun bebis olsun iyi olsn yeter ki burdan cok sey ogreniyoruz❤

çok çok sağol ♥

canım kişiden kişiye değişiyor o. Bir de 3
Gün embriyosu biraz daha geç çıkar. Benim iki tane 5.gün emribriyosuydu transferden 5 gün sonra kanda çıktı. Tek embriyo ise biraz daha beklemen lazım. Sabırlı ol. Bol bol su iç, dinlen, yoğurt ye (tutunmayı kolaylaştırır) bir de hep dua et :)

Allah razı olsun darısı başına canım. Kasık ve bel ağrısı dışında bir belirti olmadı. Bir de adet günümde kahverengi akıntım oldu. Sende var mı belirti?

benim daha adet gunum gelmedi oyle bariz bir belirtim yok sadece birkac kez gogsumde sizi gibi birsey oldu o da birkaç saniyelik yani.

Merhabalar elimde "Cetrotide 250 mcg" iki kutu var.ihtiyacı olana yollayabilirim.bir de eşim Proxeed kullaniyordu kutuda 14 tane kalmis onu da yollarim.Allah sabır versin bu arada pozitif olun benim ilk denememde oldu.Zeynep Kamilde yaptirdim..inşallah sonu güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…