- 31 Mart 2017
- 102
- 64
- 28
- 36
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.041
Merhabalar , Transferin 6.günü idrarda çıkmaz dimiyaptım negatif cıktı,en erken ne zmn idrarda gorünür ki acaba
Benimde cumartesi günü oldu transfer, 3.embriyosu, zmn gecmiyor bi türlü artıkcumartesiydi benim de transferim bugun yaptim negatif cikti ama 6. gunde silik cizgi goren arkadaşlar da var tabii. senin ne aandi transfer? ben pazar kan tahlili yaptiricam
Canim 3. Gun embriyosu daha gec cikar bnce. 5. Gunler daha erken belli oluyor cnku kandada. Birde benim ikz oldgndan hormon yuksek oldgu icin idrsrda erken cikmstir. 8 9. Gunlerde daha saglikli sonuc olir canim yani negatf olsada hemen uzulme sakinMerhabalar , Transferin 6.günü idrarda çıkmaz dimiyaptım negatif cıktı,en erken ne zmn idrarda gorünür ki acaba
Deger yavas yukseliyor olabilir bebis yavs gelisiyo olabilir. Betahcg belli bir degern ustune ciknca idrar tstine anck yansiyor. Umarim pozifif olur canim tedavin❤Benimde cumartesi günü oldu transfer, 3.embriyosu, zmn gecmiyor bi türlü artık
tabii ki hersey Allahtan nasipten ötesi yok. kanamam cok olduğu ıcin hep olumsuz olduğunu dusunuyorum işte . sen ne zaman kan tahlili yaptircaksin? bana doktorum 9. gun demişti ama ben pazar yaptirayim diye dusunuyorum.
Super benim bende rahatladim:) onlem amacli yapiyorlar olsn o igne bi hafta koruyormsamin canim brnim hepimzden razi olsun bebis olsun iyi olsn yeter ki burdan cok sey ogreniyoruz❤
Merhabalar , Transferin 6.günü idrarda çıkmaz dimiyaptım negatif cıktı,en erken ne zmn idrarda gorünür ki acaba
İnşallah görürüz bu çabalarımıza karşılık gelsin bebişlerHayirli olsun canim ins bunda pozitifi gorursun
gozunaydin , cok sevindim senin adina.. herhangi belirtin var mi canim, ben de yarin kan tahlili yaptirmaya gitcem .
Allah razı olsun darısı başına canım. Kasık ve bel ağrısı dışında bir belirti olmadı. Bir de adet günümde kahverengi akıntım oldu. Sende var mı belirti?
benim daha adet gunum gelmedi oyle bariz bir belirtim yok sadece birkac kez gogsumde sizi gibi birsey oldu o da birkaç saniyelik yani.
belirti işi değil sanırım canım yaa. Kaçıncı günün?
Cok dogru soluyosn canim bnde sik tuketmstm ise yaradi:)Transfer olan arkadaslarim taze kabak cekirdegi ile ananasi bol tüketin tursu maydanoz sirkeli yiyeceklerdende uzak durun
Hadi gozun aydim tatlim masallah:)
Belrgn bi hamilelk belrtisi olmuyo canim hic taklma onlara sadece regl agrilarm olmstu benm7.gun işte bugun , aynen ya hic belirti yasamayip hamile olan da var deli gibi belirtisi olup hamile olmayanda. senin ilk bebegin mi olucak ?
Canım benim cok sevindom senin adına. Aynı gun olduk transfer ve insallah bende pozitif sonuc alırım. Inankı 1. Negatif ten sonra ıdrar testi yapmaya cok korkuyorum Seni gorunce gaza da geliyoruö ama bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?