• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

o zaman sabah gelmezse sıkıntı yok yani? Gelirse arayayım doktorumu. Allah senden razı olsun, içimi rahatlattın. İnsan ilk deneyim olunca herşeyden korkuyor.
Sbaha gelmsse devm etmesse yok canim merk etme;) devm ederse mutlaka ara bilsin. Aynen oyle benimde ilkti hersyde panik oluyo insan. Kanama olsada illa kotu bisi olck degil olanlar var bisi olmadn devam ediyo kuzum hep olumlu dusunp dua etmek lazim:dua:

Amin canımm başladın mı tedaviye hangi aşamadasın?
canım başladım tedaviye geçen ay opu felan oldum progesteron hormonu yüksek çıktığı için ertelendi transferim. geçen hafta adet oldum bu seferde küçük yumurtaların büyümüş olması erteledi transferimi

canım başladım tedaviye geçen ay opu felan oldum progesteron hormonu yüksek çıktığı için ertelendi transferim. geçen hafta adet oldum bu seferde küçük yumurtaların büyümüş olması erteledi transferimi

hay Allah inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer. Bu tip durumlar için nitkisel kürler filan var. İstrtsrn onlardan araştır?

hay Allah inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer. Bu tip durumlar için nitkisel kürler filan var. İstrtsrn onlardan araştır?
İnşallah canım. normalde hiç bir sıkıntım olmazdı hormonla alakalı muhtemelen kullanılar ilaçlar etkiledi. Bu süreçte ilaç etkileri geçmiştir heralde 1.5 aydır bekliyorum

İnşallah canım. normalde hiç bir sıkıntım olmazdı hormonla alakalı muhtemelen kullanılar ilaçlar etkiledi. Bu süreçte ilaç etkileri geçmiştir heralde 1.5 aydır bekliyorum

ilaçlar herkeste farklı etki yapıyor. Sabrını kaybetme olur inşallah.

Günaydın kızlar , bende 2.tüp bebek tedavisindeyim.gonal f 262 kullanıyorum 3.günüm. Heyecanlıyım endişeliyim bu sefer ne olucak meraklanıyorum

hadi inşallah güzel haberlerle gel

Hic korkma canim cekm 2 dk da bitiyo zatn anlamadan agri sizi gic olmadi bnde lekelenmede hic olmadi. Muayene aleti tskiyo sadece okadr sivi bi ilac gonderiyo cekiyo bitiyo. Sora icnden akiyo ilac zstn:KK66:
Aynen öyle oldu Çok teşekkür ettim ağrı sızı sıfır sonuçta temiz allaha şükür

sabah idrar testi yaptim ufacik bi cizgi bile cikmadi, dedigim gibi zaten pek umudum yok da yine de pazar gunu bi kan tahlili yaptirip netleştiririm artik.

herkeste aynı olmuyor ama neden bu kadar olumsuzsun? Zamanını bekle lütfen.

Sen pozitif olacaksın iyi düşüneceksin. Olumlu ya da olumsuz olsa da pozitif olmalısın. Herşey nasip.

herkeste aynı olmuyor ama neden bu kadar olumsuzsun? Zamanını bekle lütfen.

Sen pozitif olacaksın iyi düşüneceksin. Olumlu ya da olumsuz olsa da pozitif olmalısın. Herşey nasip.

tabii ki hersey Allahtan nasipten ötesi yok. kanamam cok olduğu ıcin hep olumsuz olduğunu dusunuyorum işte . sen ne zaman kan tahlili yaptircaksin? bana doktorum 9. gun demişti ama ben pazar yaptirayim diye dusunuyorum.

doktorla konuştum senin dediğin gibi proluton yaptır dedi. Endişe etmen gereken birşey yok normal diyor.

Allah razı olsun Morasigi Morasigi içimi fershlattın :KK200:
Super benim bende rahatladim:) onlem amacli yapiyorlar olsn o igne bi hafta koruyorms;) amin canim brnim hepimzden razi olsun bebis olsun iyi olsn yeter ki burdan cok sey ogreniyoruz❤

Back