- Konu Sahibi Heycanli anne
- #1.021
İnsallahhhh o cığlıgı atarız canım İnsallahhhh
inşallah çok güzel olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallahhhh o cığlıgı atarız canım İnsallahhhh
o zaman sabah gelmezse sıkıntı yok yani? Gelirse arayayım doktorumu. Allah senden razı olsun, içimi rahatlattın. İnsan ilk deneyim olunca herşeyden korkuyor.
Sbaha gelmsse devm etmesse yok canim merk etme devm ederse mutlaka ara bilsin. Aynen oyle benimde ilkti hersyde panik oluyo insan. Kanama olsada illa kotu bisi olck degil olanlar var bisi olmadn devam ediyo kuzum hep olumlu dusunp dua etmek lazim
canım başladım tedaviye geçen ay opu felan oldum progesteron hormonu yüksek çıktığı için ertelendi transferim. geçen hafta adet oldum bu seferde küçük yumurtaların büyümüş olması erteledi transferimiAmin canımm başladın mı tedaviye hangi aşamadasın?
canım başladım tedaviye geçen ay opu felan oldum progesteron hormonu yüksek çıktığı için ertelendi transferim. geçen hafta adet oldum bu seferde küçük yumurtaların büyümüş olması erteledi transferimi
İnşallah canım. normalde hiç bir sıkıntım olmazdı hormonla alakalı muhtemelen kullanılar ilaçlar etkiledi. Bu süreçte ilaç etkileri geçmiştir heralde 1.5 aydır bekliyorumhay Allah inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer. Bu tip durumlar için nitkisel kürler filan var. İstrtsrn onlardan araştır?
Hadi hayırlısı olsun insallahGünaydın kızlar , bende 2.tüp bebek tedavisindeyim.gonal f 262 kullanıyorum 3.günüm. Heyecanlıyım endişeliyim bu sefer ne olucak meraklanıyorum
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için.Hadi hayırlısı olsun insallah
İnşallah canım. normalde hiç bir sıkıntım olmazdı hormonla alakalı muhtemelen kullanılar ilaçlar etkiledi. Bu süreçte ilaç etkileri geçmiştir heralde 1.5 aydır bekliyorum
Günaydın kızlar , bende 2.tüp bebek tedavisindeyim.gonal f 262 kullanıyorum 3.günüm. Heyecanlıyım endişeliyim bu sefer ne olucak meraklanıyorum
Canım erken idrar testi yaptım dedın mı Bugun kan testi falan yaptın mıdoktorla konuştum senin dediğin gibi proluton yaptır dedi. Endişe etmen gereken birşey yok normal diyor.
Allah razı olsun Morasigi içimi fershlattın
Hepimiz için hayırlısı olsunHadi hayırlısı olsun insallah
Aynen öyle oldu Çok teşekkür ettim ağrı sızı sıfır sonuçta temiz allaha şükürHic korkma canim cekm 2 dk da bitiyo zatn anlamadan agri sizi gic olmadi bnde lekelenmede hic olmadi. Muayene aleti tskiyo sadece okadr sivi bi ilac gonderiyo cekiyo bitiyo. Sora icnden akiyo ilac zstn
Canım erken idrar testi yaptım dedın mı Bugun kan testi falan yaptın mı
sabah idrar testi yaptim ufacik bi cizgi bile cikmadi, dedigim gibi zaten pek umudum yok da yine de pazar gunu bi kan tahlili yaptirip netleştiririm artik.
herkeste aynı olmuyor ama neden bu kadar olumsuzsun? Zamanını bekle lütfen.
Sen pozitif olacaksın iyi düşüneceksin. Olumlu ya da olumsuz olsa da pozitif olmalısın. Herşey nasip.
Super benim bende rahatladim:) onlem amacli yapiyorlar olsn o igne bi hafta koruyorms amin canim brnim hepimzden razi olsun bebis olsun iyi olsn yeter ki burdan cok sey ogreniyoruz❤doktorla konuştum senin dediğin gibi proluton yaptır dedi. Endişe etmen gereken birşey yok normal diyor.
Allah razı olsun Morasigi içimi fershlattın
Hayirli olsun canim ins bunda pozitifi gorursunGünaydın kızlar , bende 2.tüp bebek tedavisindeyim.gonal f 262 kullanıyorum 3.günüm. Heyecanlıyım endişeliyim bu sefer ne olucak meraklanıyorum
Super canim ins tedavinde olumlu olur yuzin guler❤Aynen öyle oldu Çok teşekkür ettim ağrı sızı sıfır sonuçta temiz allaha şükür