Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

benim de 5. gundu,yani pazartesi toplandi cumartesi transfer oldu 5. gun oluyo herhalde :) yani bi tane oglum oldugu icin biraz daha az yipranirim diye dusunuyorum ama sonucu gorunce belli olur yine de tabii , senin bebegin de hayirli olsun simdiden belki de bebeklerdir bu kadar erken ciktigina gore :) umarim saglikla alirsin kucagina.

aynıymışız o zaman ya :) benim de cumartesi yapıldı. Hisle olacak iş değil ama ben de hep ikiz gibi hissediyorum :)

hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah :)

Bncede bikac gun daha sabir canim 6. Gunu yapmstm bnde silk cikti sora belrgin devm etti:) sabah aksm denemstm 8. Gunu snairm:) burdan arkdslar dedi hamilesn ama inanamadm kandn once. 10. Gun 400 12.gun 900 u gordm sukir darisi sana❤ foto at bakalim bnde ekliym sana benmkileri

Eklentiler

• 20181106_191603.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 20181107_193753.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 20181108_070548.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar ben ilkinde 3. Gün embriyosu idi transfer den 2 gun sonra leke gelmıstı bu sefer 5. Gün embriyosu leke falan gelmedi yada görmedim dicem ama günlük ped var leke dırek ona gecerdi bılmıyorum
Her hamilelkte veya herkste lekelenme olmuyo canim olmsz dusnme adete yakn oluyo zatn benim 8. Gun peceteye lekelenme olmstu . Olmasini illa bkleme. Belrti de gercktn arama arkadasn dedigi gibi adetle ayni belrtiler regl agrilari oluyo siddetli:)

Benmde 5. Gun 2 embriyo taze transferdi canim darisi basina ucuz normal gebelk testlernden yapcksn onlarda cikiyo zatn hic erken okadr para verme:)

ben dayanamayıp tekrar test yaptım. Bu sefer hemen ikinci çizgi göründü. Mutluluktan delirmek üzereyim kendimi tutuyorum doktor keseleri gördüm desin öyle sevineceğim :)))
Smdi gordm bu yorumunu canim kesn hamilesin sen❤ cnku son yaptklarmda saniyede beliriyordu hemen. Adet gununde hele birinci cizginin kirmizligini gecmsti ikincisi nrdyse. bize guzel haberler vericeksn bekliyoruz

Benmde 5. Gun 2 embriyo taze transferdi canim darisi basina ucuz normal gebelk testlernden yapcksn onlarda cikiyo zatn hic erken okadr para verme:)
senin kacinci gun cikmisti peki idrarda, ikiz gebelik mi ? 1 tane oglum var benim, tek transfer yapacakti doktorum ama transfer sikintili olunca o anda 2.yi koymaya da kaear verdi hayirlisi artik.

senin kacinci gun cikmisti peki idrarda, ikiz gebelik mi ? 1 tane oglum var benim, tek transfer yapacakti doktorum ama transfer sikintili olunca o anda 2.yi koymaya da kaear verdi hayirlisi artik.
6.gnden itibarn cikti hep canim. Yapmicaktm da seytan durttu:) bide tatli yiyememeye bslamstm ordn iskillendm yoksa belrti olmadi regl donemi gibiydi. Cok iyi yapmssn sansi arttiriyor biri tutmasa biri tutar ben 2 istemstim ikiz gebelik canim sukurler olsn❤

8 araliktaydi transfer işte, yarin benim de 6. gun olcak. pek bir belirti yaşamadim henuz, olmazsa da Allahtan ya, 2 tane dondurulumuşum daha var , yaza dogru da onlari deneriz olmadiysa.
umarim sen de saglikla kucagina alirsin bebeklerini..

Belrtiler da cok 6. Hftada bsliyorms ilk gebeligm yasayark ogrendim:) oyle canim hepsi allahtn. Taze oldu benimde olmassa dondurulmslardan devm edicektik. Ins tutmustur senin de. Aminn canim inss

Smdi gordm bu yorumunu canim kesn hamilesin sen❤ cnku son yaptklarmda saniyede beliriyordu hemen. Adet gununde hele birinci cizginin kirmizligini gecmsti ikincisi nrdyse. bize guzel haberler vericeksn bekliyoruz

fotoğraf çekmedim ama senin ilk fotodaki gibiydi aynı. Şu an kahve rengiler geldi. İnşallah kızarmaz diye dua edeceğim. Allahım burada hamileyim diye çığlık atnayı nasip etsin. Acayip heyecanlandım çok teşekkür ederim

Yerlesmedir o canim merak etme benmde 7 veya 8 .gunpeceteye lekelenmem olmstu onlem amcli igne yaptilar ama sukur devami gelmedi bize guzel mujdeler verceksin

Benim de 8 de oldu transfer. İnsallah guzel sonuc alırız

İnsallahhhh o cığlıgı atarız canım İnsallahhhh

normal evet çok açık renkli zaten ama yine de panik oldum. Sence doktora söylemeli miyim?
Cok acik kirmizydi benimde canim. Birzda gunlk pede gelms okadr tam yatrken oldu pankle zor uyudum. Ertrsi gunu aradm hemen soyledim devm etmiyosa risk degl ama yinede onlem amcli pruloton olmalisn dediler tedavi oldgmzdan devami glmesse gonlun ferah olsn ❤

o zaman sabah gelmezse sıkıntı yok yani? Gelirse arayayım doktorumu. Allah senden razı olsun, içimi rahatlattın. İnsan ilk deneyim olunca herşeyden korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…