Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek icin hazırlananlar Ocak :)
- Konu Sahibi Aslisila
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tüpbbek #tüpbebek #tüpbebek2020
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
MerhabaMerabalar birlikte tüm süreci yazalım buraya kizlar :) nasıl yontemlerle ilerliyoruz die :) rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah :)
Ben adet günü bekliyorum şuan sonra yumurtaları büyütmek için baslicaz inşallah sizler de durumlar nasıl ? :)
Öncelikle herkese kolaylıklar diliyorum. Ben de tedavinin 4.günündeyim cuma ilk kontrolüm olacak.Hakkımızda hayırlısı
- 17 Haziran 2017
- 1.395
- 779
- 123
- 12 Mart 2019
- 14.763
- 34.154
- 598
Merhaba kızlar Ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım 2. denememiz ilk denemesi de dondurulmuş tu malesef olmadı şimdi ikinci için başladık Dün doktorumla görüştüm histereskopi için randevu verdi Yarın histereskopi olacağım Önümüzdeki ayda transferim var Sizler sıfırdan başlayanlar dan mısınız.
- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Benim 2. TedavimMerhaba kızlar Ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım 2. denememiz ilk denemesi de dondurulmuş tu malesef olmadı şimdi ikinci için başladık Dün doktorumla görüştüm histereskopi için randevu verdi Yarın histereskopi olacağım Önümüzdeki ayda transferim var Sizler sıfırdan başlayanlar dan mısınız.
İlk tedavimden 9 dondurulmuş vardır. İlk transferim kimyasal gebelik. İkinci ve üçüncü negatif. Şimdi sıfırdan başlıyoruz.
- 12 Mart 2019
- 14.763
- 34.154
- 598
Allah yardımcımız olsun ilki kimyasal olunca ne gibi önlemler aldı size de histereskopi ya da embriyoları genetige gönderme falan yapmadı mı DoktorunuzBenim 2. Tedavim
İlk tedavimden 9 dondurulmuş vardır. İlk transferim kimyasal gebelik. İkinci ve üçüncü negatif. Şimdi sıfırdan başlıyoruz.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Çok teşekkürler hepimizin inşallahAllah yardımcımız olsun ilki kimyasal olunca ne gibi önlemler aldı size de histereskopi ya da embriyoları genetige gönderme falan yapmadı mı Doktorunuz
3 transferin bitiminden sonra histereskopi oldum. Trombofili paneli ve kromozom testlerimiz yapıldı. Dondurulmuş olduğu için çözüp örnek alıp tekrar dondurma taraftarı olmadık doktorumuzda önermedi. Yeni tedavinin başındayken yani dondurma işlemi yapmadan göndermek istiyoruz.
- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Hayırlısı olsun hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerini alırız inşallahBende Allah kısmet ederse pazartesi günü dondurulmuş transfer olucam. İlki taze transferdi tutmadı. İlk denemeden kalan 3 embriyom var. Onlardan biri transfer edilcek. Bu kez tutar inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Teşekkür ederim. Senin içinde herşey güzel ilerler inşallah. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Hayırlısı olsun hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah
- 12 Mart 2019
- 14.763
- 34.154
- 598
Doğru diyorsun dondurma işlemi olmadan genetiğe gönderiliyor du değil mi.Çok teşekkürler hepimizin inşallah
3 transferin bitiminden sonra histereskopi oldum. Trombofili paneli ve kromozom testlerimiz yapıldı. Dondurulmuş olduğu için çözüp örnek alıp tekrar dondurma taraftarı olmadık doktorumuzda önermedi. Yeni tedavinin başındayken yani dondurma işlemi yapmadan göndermek istiyoruz.
Histeroskopi olduğunda Rahime çizik de atmismiydi doktorn.
- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Kimi gönderiyor kimi önermiyor bize kendi fikrini söyledi mantıklı geldi . Bazı durumlarda çözülme işlemi sırasında da embriyo bozulabiliyor o yüzden ben göndermek istemedim ve stok bitinceye kadar kullandık.Doğru diyorsun dondurma işlemi olmadan genetiğe gönderiliyor du değil mi.
Histeroskopi olduğunda Rahime çizik de atmismiydi doktorn.
Evet rahime çizik atılmıştı.Baya oldu benim yaptıralı. Ama ben tedavi için 1 yıla yakın ara verdim . Şimdi ne kadar etkili olur bilemem
- 12 Mart 2019
- 14.763
- 34.154
- 598
Cizik etkili olmaz 1 ay falan etkisi oluyormuş Bana da yarın çizik atılacak Önümüzdeki ay transfer olacağım Ondan merak ettim canım çizdikten sonra embriyo tutmuş muyduKimi gönderiyor kimi önermiyor bize kendi fikrini söyledi mantıklı geldi . Bazı durumlarda çözülme işlemi sırasında da embriyo bozulabiliyor o yüzden ben göndermek istemedim ve stok bitinceye kadar kullandık.
Evet rahime çizik atılmıştı.Baya oldu benim yaptıralı. Ama ben tedavi için 1 yıla yakın ara verdim . Şimdi ne kadar etkili olur bilemem
- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Tutma şansı tabi yüksek benim tutmadı çünkü histereskopi ve transferin arasında da zaman vardı.Cizik etkili olmaz 1 ay falan etkisi oluyormuş Bana da yarın çizik atılacak Önümüzdeki ay transfer olacağım Ondan merak ettim canım çizdikten sonra embriyo tutmuş muydu
- 12 Mart 2019
- 14.763
- 34.154
- 598
Benim de öyle olacak Doktor öyle istedi çünkü histeroskopi sonrası Önümüzdeki ay transfer dedi.Tutma şansı tabi yüksek benim tutmadı çünkü histereskopi ve transferin arasında da zaman vardı.
Vallahi kafam çok karıştı İnşallah olur bu sefer ne diyeyim ki
- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
İnşallah olur canım sen içini ferah tut stres yapma kendine hayırlısını iste.Benim de öyle olacak Doktor öyle istedi çünkü histeroskopi sonrası Önümüzdeki ay transfer dedi.
Vallahi kafam çok karıştı İnşallah olur bu sefer ne diyeyim ki
Çok özel değilse ne probleminiz var bu arada ve yaşınız?
- 12 Mart 2019
- 14.763
- 34.154
- 598
Eşim azosperm canım hiç sperm çıkışımız olmadığı için normal yolla olmuyor tüp bebek dediler direk ameliyatla sperm aldılar falan işte iki senedir Tedavinin içindeyiz 23 yaşındayım daha Benlik bir sorun yok simdilik sizin?İnşallah olur canım sen içini ferah tut stres yapma kendine hayırlısını iste.
Çok özel değilse ne probleminiz var bu arada ve yaşınız?
- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Allahtan ümit kesilmez canım tek spermle tutan tanıdığım insanlar var. Ve yaşın daha genç .Eşim azosperm canım hiç sperm çıkışımız olmadığı için normal yolla olmuyor tüp bebek dediler direk ameliyatla sperm aldılar falan işte iki senedir Tedavinin içindeyiz 23 yaşındayım daha Benlik bir sorun yok simdilik sizin?
Ben 38 yaşındayım her iki tarafta da problem var. Ben pko eşimde de morfoloji .
- 12 Mart 2019
- 14.763
- 34.154
- 598
Allah sizin de yardımcınız olsun çok zor gerçekten yaşım küçük olduğu için hemen başladım ne olacağı belli olmaz belki 10 yıl uğraşacağım dedimAllahtan ümit kesilmez canım tek spermle tutan tanıdığım insanlar var. Ve yaşın daha genç .
Ben 38 yaşındayım her iki tarafta da problem var. Ben pko eşimde de morfoloji .
Amin canim bende hala adet bekliyorum şeker ilacı verdi işte kilom 68 biraz zayiflaman lazım dedi adette gitcem işte artık ne vercek bakakimMerhaba
Öncelikle herkese kolaylıklar diliyorum. Ben de tedavinin 4.günündeyim cuma ilk kontrolüm olacak.Hakkımızda hayırlısı