İnşallah canım tüm isteyenlere Rabbim yardım etsin. Benim cuma yada cumartesi opu olucak. Salı yada çarşamba transfer olucak muhtemelenoylemi cnm bilmiyordumneyse kalbini ferah tut bebegin tutnacak insallah senin transfer ne zaman
insallaj cnm hakkinda hayiisiİnşallah canım tüm isteyenlere Rabbim yardım etsin. Benim cuma yada cumartesi opu olucak. Salı yada çarşamba transfer olucak muhtemelen
İnşallah canım cümlemize inşallahinsallaj cnm hakkinda hayiisi
Evet bunyamin hoca agustosun ilk haftasi izne ayriliyor eylul de gelecekmişoylemi canim eminmisin eylulde okullar aciliyor ben ogretmenim imkansiz peki canim eminmisin ne zaman cikacak izne benim 8 agustos adet tarihim
canım sana birşey sorcam sen adet haftasındada erzurumdamı kaldın yine yogunmu çagirdi seniİnşallah canım cümlemize inşallah
Şimdi şöyle canım adetimin 2. Günü geldim o gündür bugündür burdayım çünkü 1 gün arayla kontrole çağrıyo hoca. Mesela bugun gittim yarın yine çağırdı kontrol için. İl dışı oldugu için mecburi olarak burda kaldkcanım sana birşey sorcam sen adet haftasındada erzurumdamı kaldın yine yogunmu çagirdi seni
Anladim cnm benimki bayrama denk geliyor ya sik cagirmasaydi bende agustosta baska bir ilde yaptirabilirdimŞimdi şöyle canım adetimin 2. Günü geldim o gündür bugündür burdayım çünkü 1 gün arayla kontrole çağrıyo hoca. Mesela bugun gittim yarın yine çağırdı kontrol için. İl dışı oldugu için mecburi olarak burda kaldk
Canım yumurtaları kontrol altında tutması lazım erken büyür çatlar diye o yüzden yani inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Herşeyde vardır bir hayır öyle düşünAnladim cnm benimki bayrama denk geliyor ya sik cagirmasaydi bende agustosta baska bir ilde yaptirabilirdim
aslinda bayrm haftasinda daha adetliyim cnm yumurtam catlamaz ama hayirlisiCanım yumurtaları kontrol altında tutması lazım erken büyür çatlar diye o yüzden yani inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Herşeyde vardır bir hayır öyle düşün
Hımm anladım canım ama adetliyken doktor bakıyo ona göre ilaç yazıyo bayramda kapalı olacak heryer ama yok bayramdan önce adet olursan git bi görün konuş fikir alışverişinde bulunaslinda bayrm haftasinda daha adetliyim cnm yumurtam catlamaz ama hayirlisi
Canim zaten bayram 11 de benim adet 8 yada 9 da aslinda adetliykende bakabilir ama hem trabzon hem erzurum doktorlar izinliymis sansim yokki erzurumda bari yakup hoca olsaydi benimde aklima takilan heray saatler sonra testte cizgi cikiyor ama korunmadigim zamanlar oyle degildi acaba neden diye dusunuyom bak teste sabah yapmistimHımm anladım canım ama adetliyken doktor bakıyo ona göre ilaç yazıyo bayramda kapalı olacak heryer ama yok bayramdan önce adet olursan git bi görün konuş fikir alışverişinde bulun
Herşeyde var bir hayır neden öyle düşünüyorsun ki geç olsun güç olmasın. Hem laboratuvar yenilenecek Erzurum da bu daha iyi bişey bence. Yakup hoca İngiltere ye gitmiş kasımda anca gelir Bünyamin hoca Eylül 1 de gelecek. Saatler sonra çıkan çizgiler ahhh canım ben neler çektim bu çizgilerden ama hepsi fıs çıktı adet oldum sonunda. Belki bi umut ama çokta umutlanma canımCanim zaten bayram 11 de benim adet 8 yada 9 da aslinda adetliykende bakabilir ama hem trabzon hem erzurum doktorlar izinliymis sansim yokki erzurumda bari yakup hoca olsaydi benimde aklima takilan heray saatler sonra testte cizgi cikiyor ama korunmadigim zamanlar oyle degildi acaba neden diye dusunuyom bak teste sabah yapmistim
naptın canım transfer oldumu ne zaman sonuç belli olacak?Herşeyde var bir hayır neden öyle düşünüyorsun ki geç olsun güç olmasın. Hem laboratuvar yenilenecek Erzurum da bu daha iyi bişey bence. Yakup hoca İngiltere ye gitmiş kasımda anca gelir Bünyamin hoca Eylül 1 de gelecek. Saatler sonra çıkan çizgiler ahhh canım ben neler çektim bu çizgilerden ama hepsi fıs çıktı adet oldum sonunda. Belki bi umut ama çokta umutlanma canım
Evet canım transfer oldum çok şükür. Bugün 3. Günüm transferden sonra. Bir hafta sonra kan testinde belli olacakmış. Çift embriyo koyduk bakalım inşallah tutunurlar miniklerimnaptın canım transfer oldumu ne zaman sonuç belli olacak?
inşallah canım merakla bekliyorum sonucunuEvet canım transfer oldum çok şükür. Bugün 3. Günüm transferden sonra. Bir hafta sonra kan testinde belli olacakmış. Çift embriyo koyduk bakalım inşallah tutunurlar miniklerim
Amin canım inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Tabi ben tam olarak daha kavuşmasamdainşallah canım merakla bekliyorum sonucunu
amin cnm ne yaptin hangi gundu test tarihinAmin canım inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Tabi ben tam olarak daha kavuşmasamdaRabbim isteyenlerin kucağını doldursun şu mübarek günde
Canım bugun idrar testi yaptım transfer sonrası 7. Gün silik çıktıamin cnm ne yaptin hangi gundu test tarihin
canim catlatma ignesi yaptilarmi bebek tutunsun diye ne zaman kan testi verecektin hadi insallah olmusturCanım bugun idrar testi yaptım transfer sonrası 7. Gün silik çıktı
Canım yaptılar fakat opuden bir gün önce yapıldı çatlatma onun dışında yapılmadı. Dünde test yapmıştım hiç birsey yoktu bugun yaptığımda anında belirdi çizgi. Ay inşallah devamı gelir. Rabbim seninde yüzünü güldürsün. İsteyen herkese tattırsın annelik duygusunu. Kam testini iki gün sonra vericem inşallahcanim catlatma ignesi yaptilarmi bebek tutunsun diye ne zaman kan testi verecektin hadi insallah olmustur