Malesef canım Erzurum A gelip söyledim o da diğer başlayalım dedi bende tamam dedim bide eşimin asker oldugunu söyledim yurt dışı görevi oldugunu söyledim o da kabul etti hiç zorluk çıkarmadı. Aşılamada da aynı ilaçları veriyo nerdeyse tek farkı opu transfer yok. Aslında bi sebep sunsaydın kabul etmez miydi? Bide Trabzon'da özelde mi yaptırıcaksınCanim bunyamin hoca karari bana birakmadi biraksa bende tup derim asilama ile zaman kaybetmek istemiyorum daha once olmustum zten.ama bende eylulde gidemem sen fikrini degistirdigini tekrar eerzurumami geldin
Bilmiyorumki canim aslinda istanbulda yaptirmayi dusunuyordum oralarda basari orani daha yuksek ya ama iste adet traihim tam bayram oncesi. Bende eger agisyosta yaptirmazsam seneye hazirana kalacak bir sene daha beklemek istemiyorum. Senin transfer ne zaman canim hayirlisi ileMalesef canım Erzurum A gelip söyledim o da diğer başlayalım dedi bende tamam dedim bide eşimin asker oldugunu söyledim yurt dışı görevi oldugunu söyledim o da kabul etti hiç zorluk çıkarmadı. Aşılamada da aynı ilaçları veriyo nerdeyse tek farkı opu transfer yok. Aslında bi sebep sunsaydın kabul etmez miydi? Bide Trabzon'da özelde mi yaptırıcaksınp
Hımm anlıyorum doğrudur öğretmen oldugun için mecburi olarak beklemek durumunda kalacaksın.ben özel de yaptırmak istemedim açıkçası ne bilim işi ticarete dökmüşler gibi geliyor bana. O yüzden üni hastanesini istedim. Benim bugün iğnelerimin 5. Günü. 5,6 gibi transferim olacak nasipse. Eğer embriyo sayısı iyi olursa 2 adet koydurcam :) şuan yumurta sayım 8 adet bakalım kaç tane sağlıklı olacakBilmiyorumki canim aslinda istanbulda yaptirmayi dusunuyordum oralarda basari orani daha yuksek ya ama iste adet traihim tam bayram oncesi. Bende eger agisyosta yaptirmazsam seneye hazirana kalacak bir sene daha beklemek istemiyorum. Senin transfer ne zaman canim hayirlisi ile
ay canim insallah saglikla haber alirsin kac yasindasin sana zahmet sorarsmisin bunyamin hoca izinlimi 8 agustos benim adet tarihim tup bebek yaptirabilirmiyim. Senin raporun varmi devlet karsiliyormu ucreti. Birde canim bugun hastane acikmiki pazar yaHımm anlıyorum doğrudur öğretmen oldugun için mecburi olarak beklemek durumunda kalacaksın.ben özel de yaptırmak istemedim açıkçası ne bilim işi ticarete dökmüşler gibi geliyor bana. O yüzden üni hastanesini istedim. Benim bugün iğnelerimin 5. Günü. 5,6 gibi transferim olacak nasipse. Eğer embriyo sayısı iyi olursa 2 adet koydurcam :) şuan yumurta sayım 8 adet bakalım kaç tane sağlıklı olacak
Yok canım açık değil bugün ama cumartesi öğlene kadar tüp bebeklere bakıyo hoca. Sorucam yarın bakalım ne zaman dönecek izinden. 28 yaşındayım canım ben. Devlet karşılamıyor malesef 3 yıl dolmağı için. 3750 hastaneye vericem. 2.500 ilaçlar şimdilik tabi ihtiyaç halinde tekrar alıcam. Öğretmen evinde kalıyoruz biz bide orayı hesaplarsak yeme içme filan derken 12 bine geliyo genede maliyetliay canim insallah saglikla haber alirsin kac yasindasin sana zahmet sorarsmisin bunyamin hoca izinlimi 8 agustos benim adet tarihim tup bebek yaptirabilirmiyim. Senin raporun varmi devlet karsiliyormu ucreti. Birde canim bugun hastane acikmiki pazar ya
Canim evine gel git neden yapmiyorsun eger aciksa bende geleyim erzuruma aen gibi sorayim agustosta tup bebek yaparmi diyeYok canım açık değil bugün ama cumartesi öğlene kadar tüp bebeklere bakıyo hoca. Sorucam yarın bakalım ne zaman dönecek izinden. 28 yaşındayım canım ben. Devlet karşılamıyor malesef 3 yıl dolmağı için. 3750 hastaneye vericem. 2.500 ilaçlar şimdilik tabi ihtiyaç halinde tekrar alıcam. Öğretmen evinde kalıyoruz biz bide orayı hesaplarsak yeme içme filan derken 12 bine geliyo genede maliyetli
Sürekli kontrole çağrıyo çünkü evimden 5 saat uzaklıkta oldugu için mecburi böyle oldu. Yollarda çok güvenli değil eşim açısından.bencede gel bu hafta gelebiliyosan gel bi konuş istersen için rahat etsin en azındanCanim evine gel git neden yapmiyorsun eger aciksa bende geleyim erzuruma aen gibi sorayim agustosta tup bebek yaparmi diye
Canim benim iki saat gel git yaparim cnim iste eger izinli ise agustosta hic gelmiyim erzuruma trabzona gideyim. Direk cunku agustosta oldu oldu oda bayram oncesi. Sen sorabildinmi izin durumlarini birde transferin yapildimi canim bugunSürekli kontrole çağrıyo çünkü evimden 5 saat uzaklıkta oldugu için mecburi böyle oldu. Yollarda çok güvenli değil eşim açısından.bencede gel bu hafta gelebiliyosan gel bi konuş istersen için rahat etsin en azından
Canım günaydın. 1 eylülde gelecekmiş izinden sordum yani sana yetişmez keşke daha önce gelseydin söyleseydin durumunu eminim ki kabul ederdi. Çünkü çok ılımlı bir doktorCanim benim iki saat gel git yaparim cnim iste eger izinli ise agustosta hic gelmiyim erzuruma trabzona gideyim. Direk cunku agustosta oldu oldu oda bayram oncesi. Sen sorabildinmi izin durumlarini birde transferin yapildimi canim bugun
geldim cnm geldimde konuşmadıki birde çok yogundu normal soru bile soramadım demediki şu tedaviyi uygulayacam bunu uygulayacam kist var birdahaki ay gel dedi o kadar. kaçında izne ayrılıyor peki cnm ben bu hafta gelsem acaba agustosta tüp bebek yaparmı eylülde yaptıramamki benCanım günaydın. 1 eylülde gelecekmiş izinden sordum yani sana yetişmez keşke daha önce gelseydin söyleseydin durumunu eminim ki kabul ederdi. Çünkü çok ılımlı bir doktor
Yetişmez canım benim transferime Bile kalamıyo Atakan bey yapacak transferimi.izne ayrılıyor iste dediğin gibi çok yoğun çok hastası var. Bende de kist var ama hiç önemsemedi.kaç senelik evlisin sengeldim cnm geldimde konuşmadıki birde çok yogundu normal soru bile soramadım demediki şu tedaviyi uygulayacam bunu uygulayacam kist var birdahaki ay gel dedi o kadar. kaçında izne ayrılıyor peki cnm ben bu hafta gelsem acaba agustosta tüp bebek yaparmı eylülde yaptıramamki ben
işte canım düzgün konuşmadoki benle karar verdi kendi kafasından dedi git birdahaki ay dedim ne düşünüyorsunuz dedi yumurta takibi ben zaten 6 ay takip yapıldı yumurta takibini erzincanda yaparYetişmez canım benim transferime Bile kalamıyo Atakan bey yapacak transferimi.izne ayrılıyor iste dediğin gibi çok yoğun çok hastası var. Bende de kist var ama hiç önemsemedi.kaç senelik evlisin sen
Hımm anladım canım herhangi bir sorun görmediği için belkide öyle karar vermiştir dediğim gibi benim eşimde problem oldugu için çok üstlenmedi tamam dedi.ama burda sıra beklemek çok zor ve yorucu.işte canım düzgün konuşmadoki benle karar verdi kendi kafasından dedi git birdahaki ay dedim ne düşünüyorsunuz dedi yumurta takibi ben zaten 6 ay takip yapıldı yumurta takibini erzincanda yapar
canım birdeo hemşireler yokmu herkese bagırıp çagırıyorlar bir kez daha bişey desinler şikayyet edicem.zaten agustosta tatilmiş ben rotamı trabzona çeviriyorumsen adetin ilk haftası doktora surekli gittinmi benim 8 agustosya arada bayram varHımm anladım canım herhangi bir sorun görmediği için belkide öyle karar vermiştir dediğim gibi benim eşimde problem oldugu için çok üstlenmedi tamam dedi.ama burda sıra beklemek çok zor ve yorucu.
canım birdeo hemşireler yokmu herkese bagırıp çagırıyorlar bir kez daha bişey desinler şikayyet edicem.zaten agustosta tatilmiş ben rotamı trabzona çeviriyorumsen adetin ilk haftası doktora surekli gittinmi benim 8 agustosya arada bayram var
[/QUOTE
Canım hemşireler bana gayet iyi davranıyorlar ama genelde sinirli oluyorlar sana hak veriyorum. Ben adetimin 2. Günü gittim hemen başladık tedaviye. Ama bi sürü kan tahlili yapıldı başlamadan bir ay önce sonra evrakları hazırladım getirdim başladık hemen
İyi yapmışsın canım en azından aklında soru işareti kalmadı. Bene sağlık ocağında bekliyorum kalçadan iğne için. Valla daha onu konuşmadık ama araştırıyorum hep beslenmeye dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum. Transferden sonrada böyle devam edicem inşallah sonumuz güzel olurcanim aradim bjnyamin hoca agustosta yokmus sen olmasan bana adetin ikinci gunu gel demisti bosu bosuna gidecektim gecde kalacaktim baska bir sehir icin saol sen ne yapiyosun doktor transferden sonra neler yapmani onerdi
canım igne neden transfer ne zaman ? bazı doktorlar sürekli dinlenme diyorİyi yapmışsın canım en azından aklında soru işareti kalmadı. Bene sağlık ocağında bekliyorum kalçadan iğne için. Valla daha onu konuşmadık ama araştırıyorum hep beslenmeye dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum. Transferden sonrada böyle devam edicem inşallah sonumuz güzel olur
İğne yumurta büyütmek ve uyarmak için canım. Bi tane daha iğne var göbekten o da çatlamalarını önlemek için ve kalitesini artırmak için. Bana öyle bi öneride bulunmadılar bide bizim zaman sıkıntımız var canım eşim yurt dışına çıkarsa ben bida gelemem ki belki eşim bi sene gelmeyecek o yüzden yani. En güzeli rahim dinlendirme ama malesef biz yapamıyoruz onu :)canım igne neden transfer ne zaman ? bazı doktorlar sürekli dinlenme diyor
oylemi cnm bilmiyordumneyse kalbini ferah tut bebegin tutnacak insallah senin transfer ne zamanİğne yumurta büyütmek ve uyarmak için canım. Bi tane daha iğne var göbekten o da çatlamalarını önlemek için ve kalitesini artırmak için. Bana öyle bi öneride bulunmadılar bide bizim zaman sıkıntımız var canım eşim yurt dışına çıkarsa ben bida gelemem ki belki eşim bi sene gelmeyecek o yüzden yani. En güzeli rahim dinlendirme ama malesef biz yapamıyoruz onu :)