- 6 Ocak 2016
- 574
- 165
Gidiyo galibakızlar merhabalar bu alınan rapor kullanılmassa aynı şekilde hak kaybolmadan tekrar cıkartılıyor mu acaba yoksa hak gidiyor mu
Benim gibi şehir dışından geliyorsan edinin perdonel kartını alıp indirimli olarak öğretmen evinde kalabilirsin bı bayan için çok güvenli yumurta toplamada eşin ordaolmali öncesinde raporicin kan verir ben tek kaldım 1 gün gel 1 gün gelme dedi yaklaşık yumurta takibinde1 hafta kaldım öğretmen evi hem merkezi hastaneye yakın cumhuriyet çarşısında eczaneler yakın gezmek istersen çarşı market herşey var insan sıkılıyor çünkü yemekleri çok iyi kapının önünden hastaneye minibüs geçiyor bide hastanenin içinde var orayida güzel diyolar adetin 2 yada 3gunu ordaolmalisinarkadaşlar merhaba; bende Erzurum tüp bebek düşünüyorum.3 sorum olucak. bırıncısı adetlı ıken mı orda olmam lazım ikincisi; eşim memur kaç günlük bı tedavi süresi oluyor çunkü ona göre izin alıcak eşim. üçüncüsü orda en yakın konaklayabıleceğimiz uygun bi yer var var acaba ? cevaplarsanız sevinirim
Benim gibi şehir dışından geliyorsan edinin perdonel kartını alıp indirimli olarak öğretmen evinde kalabilirsin bı bayan için çok güvenli yumurta toplamada eşin ordaolmali öncesinde raporicin kan verir ben tek kaldım 1 gün gel 1 gün gelme dedi yaklaşık yumurta takibinde1 hafta kaldım öğretmen evi hem merkezi hastaneye yakın cumhuriyet çarşısında eczaneler yakın gezmek istersen çarşı market herşey var insan sıkılıyor çünkü yemekleri çok iyi kapının önünden hastaneye minibüs geçiyor bide hastanenin içinde var orayida güzel diyolar adetin 2 yada 3gunu ordaolmalisin
merhaba umarım dönüş yaparsınız. sorunumuz aynı. yumurta rezerv azlığı ve yumurtaların boş çıkması. siz tedavi oldunuz mu? nerede?Benim de sizin gibi rezervim az ve gelişmiyor bana rapor çıktı ilk tedavim ilaçlar opu falan 1000 lira olmadı toplam. Ama yumurtalarım boş çıktı. Şimdi ikinci tedavi olacağım. Atatürk üniversitesi araştırma hastanesinde. Üniversiteye giden otobüs minibüslere binip polikliniklerde inin. girişin solunda uzun koridor var koridorun sonunda tekrar sola dönün yanık tedavi bölümünün içinde asansörler var 3. kata çıkın tüp bebek merkezi orada. Bu kadar ayrıntılı anlattım çünkü biz ilk gittiğimizde 1 saat sürdü bulmamız.
Canım burda mısın Yakup hoca hangi hastanede acabaGecmis olsin canim dikkat et kendine benim yakup hoca yapti canim sorma gecikti baya sonra sonta taktilar o gecikince su an idrar yaparken oluyorum resmen bana dua et olurmi
Merhabalar, hamilesinizBenim gibi şehir dışından geliyorsan edinin perdonel kartını alıp indirimli olarak öğretmen evinde kalabilirsin bı bayan için çok güvenli yumurta toplamada eşin ordaolmali öncesinde raporicin kan verir ben tek kaldım 1 gün gel 1 gün gelme dedi yaklaşık yumurta takibinde1 hafta kaldım öğretmen evi hem merkezi hastaneye yakın cumhuriyet çarşısında eczaneler yakın gezmek istersen çarşı market herşey var insan sıkılıyor çünkü yemekleri çok iyi kapının önünden hastaneye minibüs geçiyor bide hastanenin içinde var orayida güzel diyolar adetin 2 yada 3gunu ordaolmalisin
mayıs ayında dondurulmuş transfer için gittim negatif oldu ama tekrar yine oraya gideceğim. yakup hoca var, adetinin 2-3. günü gitmen gerek. gittiğinde hemsireler yönlendiriyor. sorun olursa cevaplamaya çalışırımMerhabalar, hamilesinizhayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. Erzurum araştırma hastanesi hakkında hala bilgininiz var mı? Tedavi yapılıyor mu bu aralar, hangi doktorlar var, ilk ne zaman gitmek gerekiyor, tüp bebek yapılmadan önceki tahliller için orada yardımcı oluyorlar mı? Biraz da kendi tecrübenizi anlatır mısınız rica etsem Oraya gitmeyi düşünüyorum da .
Hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah ben de pazartesi günü tüp bebek için gideceğim bana süreci ve kendini anlatır mısın sorununuz neydi kaçıncı denemen gibikızlar moral olsun diye yazıyorum. oldu valla. hamileyim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
genel olarak endometriyozis dışında bir sorunumuz yoktu bizim o anlamda şanslıydım diyebilirim. eski yazılarımı okursan görürsün. öncelikli önemli konu doktoruna güvenmek bence. gerisi Allah'a kalmış. hamdolsun benim iki evladıma da yakup hoca sebep oldu. toplam 4 denenin 3 ü pozitif biri kimyasal biri 3 yaşında ( maşallahlarınızı alırım teyzeleri) biri de 16 haftasında inşallah sağlıkla katılır aramıza... rabbim tez zamanda senin de müjdeni duymak nasip etsin.Hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah ben de pazartesi günü tüp bebek için gideceğim bana süreci ve kendini anlatır mısın sorununuz neydi kaçıncı denemen gibi
Korkacak bir şey yok tatlım. Herkesin tedavisi kendine özgü oluyor. Hatta benim 4 tedavimin 4 ü de farklı oldu. O kısmına takılma. Doktorun senin için en iyisini seçecektir. Sen talimatları harfiyen yapmaya çalış. Takdir Allah’tan. Adetin 2-3 günü sabah hastaneye giderek başlıyor süreç. Yumurtaların, rahmin, hormonların durumuna göre doktorun tedavi planlıyor. En kısa protokol 15-20 gün sürüyor hemen başlarsa. Rahim dinlendirme yumurta dondurma histeroskopi, laparaskopi gibi müdahale planlanıyorsa süreç bayağı uzayabiliyor. Benim ilk gidişim 2017 Temmuz 2019 Ocak’ta evladımı kucağıma aldım çok şükür. Sabırlı olmak lazım , herşeyden önce...Bende Yakup kumtepede görüyorum tedaviye bu ayın sonunda baslancak tüp bebek tedavisine ama korkuyorum süreç nasl oluyor yumurtalar toplandıktan sonra ağrılar oluyormu ,transfer kaçıncı gün oluyor bilmiyorum ama bilgi almak istiyorum sizden
Tşk ederim sizlerde olmasanız daha çok korkacam ama şimdi sizlerden pozitif enerji alınca daha mutlu oluyorum Allah analı babalı büyütsün darısı bana inşallahKorkacak bir şey yok tatlım. Herkesin tedavisi kendine özgü oluyor. Hatta benim 4 tedavimin 4 ü de farklı oldu. O kısmına takılma. Doktorun senin için en iyisini seçecektir. Sen talimatları harfiyen yapmaya çalış. Takdir Allah’tan. Adetin 2-3 günü sabah hastaneye giderek başlıyor süreç. Yumurtaların, rahmin, hormonların durumuna göre doktorun tedavi planlıyor. En kısa protokol 15-20 gün sürüyor hemen başlarsa. Rahim dinlendirme yumurta dondurma histeroskopi, laparaskopi gibi müdahale planlanıyorsa süreç bayağı uzayabiliyor. Benim ilk gidişim 2017 Temmuz 2019 Ocak’ta evladımı kucağıma aldım çok şükür. Sabırlı olmak lazım , herşeyden önce...
Amin en yakın zamanda inşallahTşk ederim sizlerde olmasanız daha çok korkacam ama şimdi sizlerden pozitif enerji alınca daha mutlu oluyorum Allah analı babalı büyütsün darısı bana inşallah