Tüp bebek için Erzurum’u mu seçmeliydim

Herşeyde var bir hayır neden öyle düşünüyorsun ki geç olsun güç olmasın. Hem laboratuvar yenilenecek Erzurum da bu daha iyi bişey bence. Yakup hoca İngiltere ye gitmiş kasımda anca gelir Bünyamin hoca Eylül 1 de gelecek. Saatler sonra çıkan çizgiler ahhh canım ben neler çektim bu çizgilerden ama hepsi fıs çıktı adet oldum sonunda. Belki bi umut ama çokta umutlanma canım :KK43:
Labaratuvar yenilenecek bilgisini nerden aldınız benide eylülde çağırdı gel diye rapor çıkaramadık daha evraklar hazir

Bünyamin beyde tıp bebek yaptıranlar süreç nasıl anlatırmısınız bende eylülde başlıcam detaylı anlatırsanız sevinirim

Labaratuvar yenilenecek bilgisini nerden aldınız benide eylülde çağırdı gel diye rapor çıkaramadık daha evraklar hazir
Bünyamin hocanın bizzat ağzından duydum canım kendisi söyledi. Zaten kaç ay sürecek ki yenilenme bi ay sürüyo eylüle denk geliyo o da

bende eylulde yaptircam cnm tup bebk bunyamin hocadan
Beraber haberleşelim burdan olurmu aset olmadan önce eşimi gondericem rapor için tahminen eylül 20 si gibi adet olucam adetin 2 günü başlayalım dedi doktor bey ama süreç detayını bilmiyorum neler dikkat edicem bilmiyorum

Beraber haberleşelim burdan olurmu aset olmadan önce eşimi gondericem rapor için tahminen eylül 20 si gibi adet olucam adetin 2 günü başlayalım dedi doktor bey ama süreç detayını bilmiyorum neler dikkat edicem bilmiyorum
olur canim ben doktordan daha talep etmedim tup bebek istedigimi belki kabul etmez bilmiuorum ama eylul 15 gibi de ben hasta olurum onceden gidip konuscam kabul ederse baslicam tup bebege ama laboratuar yenileniyormus insallah sorun olmaz benim bir oglum var zaten bana rapor cikmaz zaten

Kızlar rapor alan varmi 1 eylülde açılacaktı açıldımı ben adetimi bekliyorum eylül sonu olur muhtemelen

Kızlar rapor alan varmi 1 eylülde açılacaktı açıldımı ben adetimi bekliyorum eylül sonu olur muhtemelen
Canim adette gidersen bir sonraki aya kalabilir bebek calismasi benim adetim 13 eylul hem iki gun evvel hemde dun gittim gerekli tahliller hem bana hem esime yapildi adetin ikinci gunu tekrar gidicem

X