Tüp bebek için Erzurum’u mu seçmeliydim

Tüp bebekten sonra ameliyat olacak varikoselden.tüp tutsada tutmasada olacak çünkü ilaç artık etki etmiyo spermlere.bide kasık bölgesinde fıtık var çift taraflı.bütüb hastalıklar oraya toplanmış sanki çıldırmamak elde değil.sonra duruyorum buna şükür diyorum dünyada ne dertler var.derdi veren Rabbim dermanı da verir diyorum. En kısa zamanda bizde hamile kalırız inşallah 🙏
Tabiki canim allah kocalarimiza bizlere can sagligi versin gerisi olur. Rabbimin izniyle insallah rabbim baska dert vermesin canim bünyamin bey aşılama dedi sen mi tüp dedin peki

İlk kez gidicen galiba kaç yillik evlisin erzurumda misin
Evet bünyamin beye ilk defa gidecem. Temmuzda 1. Senem olacak erzuruma yakın yerdeyim. Dahaönce başka dr gittim tedavi olumsuz sonuçlandı. Bende adet düzensizliği var ve yumuşlar da büyüme çatlama olmuyo

Tabiki canim allah kocalarimiza bizlere can sagligi versin gerisi olur. Rabbimin izniyle insallah rabbim baska dert vermesin canim bünyamin bey aşılama dedi sen mi tüp dedin peki
Amin canım.evet istersen ilk aşılama deneyelim dedi tüp bebek olursa özel olarak 7.500 ödenecek dedi kararı ben verdim aslında Bünyamin bey öneride bulundu bende tamam dedim ilk aşılması tutmazsa tüpe geçeriz dedim ama eşim asker oldugu için izni kısıtlı 15 gün izin var onu da aşılamada kullanırsam tutmazsa tüp için izin alamayız buda beni bir sene geriye atar.o yüzden tüp yaptırmak istiyoruz.gitmeden arıcam Bünyamin beyin hemşirelerini bilgi alıcam tekrar

Amin canım.evet istersen ilk aşılama deneyelim dedi tüp bebek olursa özel olarak 7.500 ödenecek dedi kararı ben verdim aslında Bünyamin bey öneride bulundu bende tamam dedim ilk aşılması tutmazsa tüpe geçeriz dedim ama eşim asker oldugu için izni kısıtlı 15 gün izin var onu da aşılamada kullanırsam tutmazsa tüp için izin alamayız buda beni bir sene geriye atar.o yüzden tüp yaptırmak istiyoruz.gitmeden arıcam Bünyamin beyin hemşirelerini bilgi alıcam tekrar
Anladım canim rabbim hayirla sonuclandirsin inşallah olurrr

canim ne yaptin bende erzurumda tup bebek dusunuuorum ama labaratuarcok gelismemis dediler tuttumu senin tup
Şuan tüp bebek aşamasındayım canım. İğneleri kullanalı 4. Gün oluyo. Ben laboratuvarın son hastasıyım şans işte 😄😄 sonra tadilata girecek son sistem ekipmanlar gelecek ve yenilenecek. İnşallah tutar 😊 eğer düşünüyorsan tüp bebek eylülde düşün derim çünkü Bünyamin hoca izne çıkıcak eylülde gelecdk

Şuan tüp bebek aşamasındayım canım. İğneleri kullanalı 4. Gün oluyo. Ben laboratuvarın son hastasıyım şans işte 😄😄 sonra tadilata girecek son sistem ekipmanlar gelecek ve yenilenecek. İnşallah tutar 😊 eğer düşünüyorsan tüp bebek eylülde düşün derim çünkü Bünyamin hoca izne çıkıcak eylülde gelecdk
oylemi canim eminmisin eylulde okullar aciliyor ben ogretmenim imkansiz peki canim eminmisin ne zaman cikacak izne benim 8 agustos adet tarihim

oylemi canim eminmisin eylulde okullar aciliyor ben ogretmenim imkansiz peki canim eminmisin ne zaman cikacak izne benim 8 agustos adet tarihim
Eminim canım Bünyamin bey transferimde olmayacak çünkü kendisi bizzat söyledi.benim hatta yumurta toplama işlemi herşeyi Bünyamin bey yapacak transferimde burda olmayacağı için Atakan bey yapacak transferi eminim yani. Eylülde gel dedi hatta bana eşim asker oldugu için yurt dışı görevinden ötürü bu ay oldu

Canim insallah tutmusdur bebegin haziran yazmissin neden temmuza sarkti. Bu arada canim tek transfermi yapilacak ben bu ay gittim bunyamin hocaya kist var dedi ilac verdo birdahaki ay gel dedi😟
Canım transferim daha olmadı iğne aşamasındayım hatta biraz önce iki iğne yaptırıp geldim. Eğer embiryolar iyi olursa 2 adet koyacak kendi isteğimle. Bu arada 8 yumurtam oluşmuş 😊

Haziranda gittim canım benm ama bi sürü tahlil alındı temmuzda başlayalım dedi o yüzden bu aya bekledik. Geç olsun güç olmasın Rabbim kimseyi evlatla sınamasın zor bir süreç ama sonu güzel olacaksa değer her türlü acıya iğneye ilaca yeterki olsun Rabbim ol desin 😊 ben çok pozitif düşünüyorum inşallah olur. İlk denemem bu arada 😊

Canım transferim daha olmadı iğne aşamasındayım hatta biraz önce iki iğne yaptırıp geldim. Eğer embiryolar iyi olursa 2 adet koyacak kendi isteğimle. Bu arada 8 yumurtam oluşmuş 😊
kac yasindasin cnm . Canim sana zahmet peki ben il disindayim telefonlarida acmiyorlar. Sorabilirmisin hangi tarihlerde yok bunyamin hoca. Eger olmayacaksa ben trabzona yoneliyim

Canim bende iki tane istiyorum ama doktor bana tekrar yumurta takibi dedi sebebsiz infertilite ve benim yumurta takibi 6 ay yapildi bulundugum sehirde asilama yapildi surekli ilacta zararli kafam karisik

Canim bende iki tane istiyorum ama doktor bana tekrar yumurta takibi dedi sebebsiz infertilite ve benim yumurta takibi 6 ay yapildi bulundugum sehirde asilama yapildi surekli ilacta zararli kafam karisik
Aslında şöyle diyim bende çok tedavi gördüm klomen çatlatma iğnesi felan kullandım artık o kadar bıktım ki ilaçlardan tüp bebek için Erzurum A geldim. Bünyamin bey ilk aşılama dedi tamam dedim Iğdır A döndüm aşılama için gün beklerken bianda fikrim değişti tüp bebek istediğimi Dr uma söyledim.o da kabul etti. Bide bizde eşten kaynaklı oldugu için çok bekleme taraftarı değildim o yüzden başladım.evet ilaçlar çok ağır ama her ay ilaç kullanmaktansa bi kere kullanırım daha iyi. Çok uzun oldu hakkını helal et lütfen. İyi düşün taşın çünkü kolay bir tedavi oldugunu söylemek mümkün değil Rabbim yardımcın olsun insallah

kac yasindasin cnm . Canim sana zahmet peki ben il disindayim telefonlarida acmiyorlar. Sorabilirmisin hangi tarihlerde yok bunyamin hoca. Eger olmayacaksa ben trabzona yoneliyim
Pazartesi kontrolüm var gidince sorucam inşallah unutmam bana hatırlatır mısın çünkü ben beklerken buraya girip bakıyorum.ben 28 yaşındayım canım.hatta Dr tam istediğim hastasınız dedi inşallah tutar da bu kadar emek boşa gitmez.bana eylülde başla dedi hatta transferinide ben yapmak istiyorum dedi ama bizim zamanımız olmadıgı için transferi başka Prof yapacak

Aslında şöyle diyim bende çok tedavi gördüm klomen çatlatma iğnesi felan kullandım artık o kadar bıktım ki ilaçlardan tüp bebek için Erzurum A geldim. Bünyamin bey ilk aşılama dedi tamam dedim Iğdır A döndüm aşılama için gün beklerken bianda fikrim değişti tüp bebek istediğimi Dr uma söyledim.o da kabul etti. Bide bizde eşten kaynaklı oldugu için çok bekleme taraftarı değildim o yüzden başladım.evet ilaçlar çok ağır ama her ay ilaç kullanmaktansa bi kere kullanırım daha iyi. Çok uzun oldu hakkını helal et lütfen. İyi düşün taşın çünkü kolay bir tedavi oldugunu söylemek mümkün değil Rabbim yardımcın olsun insallah
Canim bunyamin hoca karari bana birakmadi biraksa bende tup derim asilama ile zaman kaybetmek istemiyorum daha once olmustum zten.ama bende eylulde gidemem sen fikrini degistirdigini tekrar eerzurumami geldin

X