- Konu Sahibi Sultan3434
-
Buldum kağıdı ama gönderemiyorumcanım şimdi randevu aldım enis özkayadan cuma gününe buldum..belgin hocayı infertilitede gitmiştim erkek doktor vardı ben bayan sanmıştım...iyi bir doktordu insanı konuşturuyor dinliyor falan ama o yok cumaya enis hoca da iyi demişsin ona buldum randevu daha önce gittin sanırım sen
heh yaptım pcyi açtm Anca oldu :)aaa tamam canım ben de dikkat ederek alayım cumaya alırım olmadı transfer yeni mi oldun canım?
21. Gün perşembe olmuyor mu ona göre kan vericen ya ? Ben mi yanlış saydımyok ben şubatta transfer oldum Doktor kanalı bulamadı transfer sırasında allah bilir naptı bilmiyorum işlem bitti dedi gitti yok yumurta kalitesinden bahsetti ne bişey saygısız doktor allah düşürmesin aynen canım o aşılama kağıdı ben bulup sana yollicam şimdi tüp bebek kağıdını
heh yaptım pcyi açtm Anca oldu :)
Eki Görüntüle 2657627
21. Gün perşembe olmuyor mu ona göre kan vericen ya ? Ben mi yanlış saydımyok ben şubatta transfer oldum Doktor kanalı bulamadı transfer sırasında allah bilir naptı bilmiyorum işlem bitti dedi gitti yok yumurta kalitesinden bahsetti ne bişey saygısız doktor allah düşürmesin aynen canım o aşılama kağıdı ben bulup sana yollicam şimdi tüp bebek kağıdını
ovulasyona bakmıyor onlar mesela adeti ayın 1inde oldun devam eden 21. güne kan vermen gerekicek. sağlık ocağını bilmiyorum valla pandemi diye kan bile almıyorlardı burdakiler şimdi naptılar bilmiyorum. eşimdem epikriz fln bilmiom valla randevu aldık kan verdi tahlil bide raporu yenilendi senin eşin gibi o kadar. mesela sebepsiz olanlara klomen fln istiyorlar senin eşinden dolayı olduğu için onlara gerek yok canım. ultrasonla bakılıcağı gün elif hocaya denk geldim şansıma (kuzum*canım*tatlım ) diye hitap ediyor dünde belgin hocaya randevu almıştım oda asil bir kadın zaten bazen asistanlar oluyor dün öyleydi bir sorun çıktı raporda saolsun hemen geldi yardıma belgin hocaCANIM OVULASYONA 7 EKLENİNCE BAKILIYOR DİYE BİLİYORDUM İLLA 21. GÜN OLACAK ÖYLE Mİ ORTALAMA OVULASYON14+7 YA 21 EDİYOR AMA BENİM OVULASYON 14 TE OLMUYOR NAPSAM ACAB BİLMİYORUM Kİ SAĞLIK OCAĞI YAPAR MI ACABA
Canım sen nezaman yaptırdın marmarada bende oraya gideceğim de bizdede azosperm sorunu var eşimdemarmarada da bu skntilarn zerresi yoo iste, sekreteri okadar iyiki bolumun , orda tanistigim coo arkadssm var grup kurduk tutup tutmamasi Allahn isi soncuta zamani var , ama ilgileri ailenden biri gibi yaninda olmalari , asiri cezbetti beni . maille raporu yolluolardi , gelip alanlar oluodu , surec asiri prof. ilerliodu, Allah razi olsun yani hic beklemedigim.seyler yasadim, arkadaslarimda benm gibi dusunuyo , Allah hepnzn gonlne gore versin.. insallah marmaraya yakin olan arkafaslar vardir da bi denerler . buyuk bi onyargiyla gittim bende :)
Birde hangi bölüme randevu alıyoruz ilk önce ben kadın soğuma eşim ürolağa mı alacak eşimin azosperm raporu var benimde hormon testleri smear vs var yani bende sorun yokta eşimde sperm sorunu varCanım sen nezaman yaptırdın marmarada bende oraya gideceğim de bizdede azosperm sorunu var eşimde
Eşiniz de hangi azospermi var?Birde hangi bölüme randevu alıyoruz ilk önce ben kadın soğuma eşim ürolağa mı alacak eşimin azosperm raporu var benimde hormon testleri smear vs var yani bende sorun yokta eşimde sperm sorunu var
infertiliteye alacaksiniz , kadin hastaliklari bolumunden infertilite polk. seciceksiniz. esiniz uroloji tabiBirde hangi bölüme randevu alıyoruz ilk önce ben kadın soğuma eşim ürolağa mı alacak eşimin azosperm raporu var benimde hormon testleri smear vs var yani bende sorun yokta eşimde sperm sorunu var
Bende de sorun yok da tüp bebek için rağprda acaba bayanda muayene oluyor mu diye dedim yoksa sonuçlarım var elimde. Azospermin neyden kaynaklı olduğunu nerden anladınız biz daha yolun çok başındayız 2sperm testi 1 hırmon testi yaptırsık şuana kadar sayı sıfır hormonlar normal çıktı. Simdi detaylı sperm testi ve genetik analizi yaptıracağızBirde hangi bölüme randevu alıyoruz ilk önce ben kadın soğuma eşim ürolağa mı alacak eşimin azosperm raporu var benimde hormon testleri smear vs var yani bende sorun yokta eşimde sperm sorunu var
10 günde çıkıyor sana barkod vermediler mi sonuç içinMerhaba hepinize. Dün Zeynep Kamil'e kan vermeye gittim, bir de vajinal ultrason. Doktor önce kan tahliline gönderdi, verdim geldim, sonra ultrasonla baktı, bakarken 40 yaşında olduğumu söyleyince "bu haftadan amh istemiş miydik - evet istemiştim tamam" filan diye aralarında konuştular.. Diğer sonuçlarım çıktı, internetten baktım fakat amh yok. Amh sonucu daha mı geç çıkıyor biliyor musunuz, kaç günde çıkıyor ya da? Baştan istememiş olabilirler mi? Zaten kan vermeye gıcık oluyorum ve zor izin alıyorum işten, umarım istemişlerdir: ) FSH'm 11.03 bu arada. 2 yıl önce başka bir hastanede baktırdığımda 11.74 idi. Bir de, muayene sırasında yumurta göremediklerini söylediler. Tabi ki moralimizi bozmuyoruz: )
Verdiler, tek barkod var elimde. Onunla da hastananin web sitesinden baktığımda dediğim gibi amh hariç kan testi sonuçlarını görüyorum. 10 gün cevabınız içimi rahatlattı ama, çok sağol: )10 günde çıkıyor sana barkod vermediler mi sonuç için
benim sevgili kocam hastane ortamında vermek istemedi, düzen laboratuvarında verdik numuneyi, hatta bu hafta tekrarlanacak test. düzen'in sonuçlarını her yer kabul ediyormuş. iki testten bahsettiler orada da, biri spermiogram biri de bişey ama.. bakalım..bizede onlar kağıt verdi biz özele gidip spermiogram testi dedik ama 3müş 2ymiş bilmiyoruz vallahastaneler kendi ayarlıyor galiba
önce bölümde kadın doğumu seçiyorsunuz, sonraki sayfada alt segmentler çıkıyor, infertilite diyeOyle bir bölüm yok acaba kadın doğuma alacağım da o mu sevk edecek
Üç gün sonra çıkmıştı aynı hastanede benim amh test sonucuMerhaba hepinize. Dün Zeynep Kamil'e kan vermeye gittim, bir de vajinal ultrason. Doktor önce kan tahliline gönderdi, verdim geldim, sonra ultrasonla baktı, bakarken 40 yaşında olduğumu söyleyince "bu haftadan amh istemiş miydik - evet istemiştim tamam" filan diye aralarında konuştular.. Diğer sonuçlarım çıktı, internetten baktım fakat amh yok. Amh sonucu daha mı geç çıkıyor biliyor musunuz, kaç günde çıkıyor ya da? Baştan istememiş olabilirler mi? Zaten kan vermeye gıcık oluyorum ve zor izin alıyorum işten, umarım istemişlerdir: ) FSH'm 11.03 bu arada. 2 yıl önce başka bir hastanede baktırdığımda 11.74 idi. Bir de, muayene sırasında yumurta göremediklerini söylediler. Tabi ki moralimizi bozmuyoruz: )
Merhaba canım sen randevuyu begüm habıma mı almıştınMERHABA HANGİ HASTANE ACABA BURASI?
Ay sağol ya buldum canım infertiliteyiönce bölümde kadın doğumu seçiyorsunuz, sonraki sayfada alt segmentler çıkıyor, infertilite diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?