- 14 Şubat 2020
- 77
- 54
- 18
- 35
- Konu Sahibi Sultan3434
-
sizdeki sorun neydi? birde transferden sonra hangi ilaçları verdiler ?
zeynep kamil cok kalabalikmis orda tanistigim.arkadaslar demisti, nedemek rica ederim Allah gonlune gore versin. hepinize mutlu haberi nasip etsn insllah, tabii zamani gelince..Teşekkür ederim canım dosyayı toplayıp oraya gideyim bari ben de Zeynep kamilde başlamıştım evraklara
P PureLove61 Valla sizin şansınızaymış umarım hep şansınız devam ederben zeynep kamilde yaptırdım transfer günü benim için resmen azap günüydü ve sonraki günlerde öyle çok afedersiniz ama idrarımı yapmak istemiyordum o derece canımı yakmışlardı zaten yeni yeni 2.yi denemeye karar verdim özeli düşünüyorum çünkü devlette bir kere daha oyalanamam maalesef pek vaktm yok
Neye istinaden rapor cikarildi? Laparoskopiyle ne yaptilar? Biraz detay verebilir misiniz?Hangi univ hastanesi bahsettgnz?
yaaa eevt zeynep.kamil.cok kotuymus orda tanistigim arkadaslar demisti . bende calisiodum o sirada ciddi anlamda asiri yorucu kolay degil coo yiprandim bende tabi bisuru surecten gecm.koly deildi, ama hic bi sekilde sira beklemedim veya doktorlar ilgisiz ukala deildi.. kardes gibi oldgm doktor arkadasim var ordan, surekli gorusuoruz okadr baskalarki yani ne bilym bende cok sasirdm.. ve tup bebek birimi sanki ozel bj hastane nasil.hijyen nasil bi temizlik anlatmakla.anlasilmaz zaten, hayirlisi olsun ins sonuc alirsiniz
Zeynep kamil zorlaştırıyo. Özelde tedavideyiz ve haftaya iğneye başlycam ortada rapor yok çok yoruldm bunaldm cidden. Geçen sene sakarya eah den almştm daha kolaydı ama orda covidden dolayı Bölüm kapatılmş. Rabbim imtihan ediyo sabretmek lazm ama bitik vaziyetteym moralim bozuk
Ben tıbbi genetik tromboli paneli fln bilmiyorum canım neki onlar? Tabi onlar bittikten sonra sistemik sağlık raporu var onu yapıcaksın dahiliye anestezi genel cerrahi psikiyatri fln bunlardan gün alıcan ama tüp bebek bölümü değilse bunlara gerek yok tabi sana ilk aşılama mı olucak canım?
Marmaraya çok yakınım ama zeynep kamil daha tecrübelidr erken çıkar dedim yanlmşmmarmarada da bu skntilarn zerresi yoo iste, sekreteri okadar iyiki bolumun , orda tanistigim coo arkadssm var grup kurduk tutup tutmamasi Allahn isi soncuta zamani var , ama ilgileri ailenden biri gibi yaninda olmalari , asiri cezbetti beni . maille raporu yolluolardi , gelip alanlar oluodu , surec asiri prof. ilerliodu, Allah razi olsun yani hic beklemedigim.seyler yasadim, arkadaslarimda benm gibi dusunuyo , Allah hepnzn gonlne gore versin.. insallah marmaraya yakin olan arkafaslar vardir da bi denerler . buyuk bi onyargiyla gittim bende :)
Tesekkur ederim..2 kez aşılama falan olmadan raporlu olmasi ilginc gelmsti de demk ki bu operasyonlardan sonra da oluyor..sagolunAdana baskent hastanesi. 2.rahim filmimden sonra doktor tuplerimin tikali oldugunu alinacagini soyledi. Kabul ettik. Laparoskobi esnasinda endometriozis odaklarimi temizlemisler sadece. Tupler acik cikmis. Doktorda bana 1 sene dogal dene olmassa gel raporlu tup bebek yapalim dedi. Bende gittim yaptirdik.
bizde sadece jel verdiler yolladılar özellerde iğne ilaç vs sizin kullandıklarınızı veriyorlar o yüzden de tutma şansı yüksek oluyor. diğer mesajdaki gibi maalesef zeynep kamilpco vardi , dostinex estrofem progestan , antibytk de vermslerdi isimleroni hatirlyamiorm
ya orası öyle bende biriyle tanıştım zeynep kamilde ilk bebeği 3 sene evvel tutmuş ikinciyi denemişti oda tutmuştu aynı gün transfer olmuştuk ama şans birazda rabbim ol derse oluyor tabi doktor hatalarıyla karşılaşmazsak maalesefYaa arkadaşlar herşey kader kısmet..benim okuldan bir öğretmen arkadaşım zeynep kamilde ilk tüp bebek tedavisinde hem de tek bir sperm ile (ki o da ikinci taramada çıkmış) evladına kavuştu..biz diğer arkadaşlar bahçecide, memorial da deneyip de tutmayanlar hiç orda vakit kaybetme dediğimiz halde..
Madem öyle biz de 4.tedavimizi zeynep kamilde deneyelim dedik geçen yaz..yok, koca bir sıfır..ki bir daha tüp bebek dener miyiz bilmiyorum ama ummadığın yerde umut olabilir..Allah yardımcınız olsun
bencede 8 yıllık evlilikte direk tüp bebeğe geçilmesi lazım ama şöyle pislikte yapabilirler sen önceden hamile kaldın ondan da aşılama yaparız diye. mesela ilk beni kadın doğum aşılamaya yolladı ben bir tüp bebeğe gidiyim dedim ordaki enis hoca fsh değerimi gördü senin aşılama değil direk tüp bebek yapman lazım demişti sonra tekrar sil baştan evrakları yenilemiştim eksikleri çıkartmıştım felan ekimde başlamıştım ben evraklara aralıkta bitmiştiben direkt tüp bebek yapmak istiyorum artık dedim 8 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor 3 yıl önce düşük yaptım... o yüzden bana bir şey demedi hemen evrakları topla adetin 2. günü gel falan süreci anlattı sadece aşılama ile vakit kaybedemem artık heralde bana tüp raporu çıkar artık....genetiğe ben kendim gittim pıhtılaşma veya kromozomsal bir sorun var mı baktırmak için bahçeci tüp bebek merkezi istiyor genetik testleri
bencede 8 yıllık evlilikte direk tüp bebeğe geçilmesi lazım ama şöyle pislikte yapabilirler sen önceden hamile kaldın ondan da aşılama yaparız diye. mesela ilk beni kadın doğum aşılamaya yolladı ben bir tüp bebeğe gidiyim dedim ordaki enis hoca fsh değerimi gördü senin aşılama değil direk tüp bebek yapman lazım demişti sonra tekrar sil baştan evrakları yenilemiştim eksikleri çıkartmıştım felan ekimde başlamıştım ben evraklara aralıkta bitmiştisen adetli gününde ilk tüp bebek bölümüne git ordaki doktorla görüş olmadı randevu alabiliyorsan randevu al geri çevirmesinler benim gibi bir aşılama bir tüp bebek bölümünde oyalanma canım
ins memnun kalirsinMarmaraya çok yakınım ama zeynep kamil daha tecrübelidr erken çıkar dedim yanlmşm
bizde sadece jel verdiler yolladılar özellerde iğne ilaç vs sizin kullandıklarınızı veriyorlar o yüzden de tutma şansı yüksek oluyor. diğer mesajdaki gibi maalesef zeynep kamilbu arada size oranın maliyeti ne oldu ? siz böyle anlattıkça kafam karışmadı değil yani ama ben mecidiyeköyde oturuyorum hergün pendiğe git gel zor olurmu bilmiyorum işte kafamda deli sorular
Benimde ilaçlar çok tuttu 2500 flndı gonal f 300den 375e çıkardılar 14 gün fln kullanmıştım hastaneyede 900 ödemiştim ama o zamn zeynep kamile eşim çalışmıyordu arabayla gidip geliyorduk şimdi tek gidip gelmem lazım malum işte var baya zor ve maliyetli olur benim için hepimiz için hakkımızda hayırlısı artık canımcok zor olur mecidiyekoydenigneler pahali , benm yavas yavas yumurtalarm buyutuldu 16 17 gunde, 3 4 kutu igne kullandm 600 700 tuttu glba sadce o , catlatma ignesi 190 di sanirim, onu kullandirmadlar sonradan, baska bi caTlatici verdiler , oda 200 falndi , tup bebege de 950 mi ne odedim . manevi acidan zordu cok ugrastm bende git gel.git gel surekli git gel , hic sira beklemiosn gun beklemiosn ama git geller yoruyodu
Benimde ilaçlar çok tuttu 2500 flndı gonal f 300den 375e çıkardılar 14 gün fln kullanmıştım hastaneyede 900 ödemiştim ama o zamn zeynep kamile eşim çalışmıyordu arabayla gidip geliyorduk şimdi tek gidip gelmem lazım malum işte var baya zor ve maliyetli olur benim için hepimiz için hakkımızda hayırlısı artık canım
Merhaba, ben de geçen hafta Zeynep Kamile gittim, tabi reglin 2-3 ya da 4. günü gitmemi söylediler. Bir sorum var, sperm testini dışarıda yaptırmak istiyoruz biz, siz 2 sperm testi demişsiniz ya, laboratuvara ne demeliyiz acaba, yani bu sperm testlerinin adı nedir: )Elimde olan belgeler rahim filmim eşimin 2 tane sperm testi ve benim hormon testlerim. Eşimin hormon testi yok
Merhaba, erkeğin vermesi gereken 3 sperm testinin adını biliyor musunuz? Biz daha yeni bu dünyaya giriyoruz da: ) Zeynep Kamil'den verilen kağıtta sadece "sperm testi" yazıyor, eşim hastanede değil de laboratuvarda yaptırmak istiyor. Laboratuvar da soruyor hangi sperm testlerini istediler diye..Önce gerekli testlerin yapılması lazım. Eşinizin 3 farklı sperm testi, sizin rahim filminiz, sizin ve eşinizin hormon testleri gerekli. Bu sonuçlarla bi devlet hastanesinde tüp bebek kuruluna gidersiniz, önce 2 iğneli aşılama yapılır rapor çıkması için, sonra tüp bebeğe geçilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?