Tüp bebek için devlet desteğinden yararlananlar

Hangi hastane kabul ediyormus orayi marmara etmedi baska yerde yaptirmayi ve bize 2,5 ay sonraya randevu vermisti tabi pandemiye denk geldi bizde gitmedik coronadan korkup fakat ayni gun baska bir uroloji doktorundan randevu olanlara ayni haftaya sira vermistiler neye gore boyle bir siralama yaptilar anlayamadik

çok kinayeli sevgili kocam oldu bizde özel maltepe üni hastanesinde vermiştik ama orda bahsetmediler 2 test fln diye zeynep kamil de bişey demedi sonuca belki bizimde 2 test ama ben bir haber

bir sorun isterseniz, bana zeynep kamil'de dışarıda da yaptırabilirsiniz sperm testlerini demişlerdi. ama dışarıdan aldığımız sonuçlarla yine zeynep kamil'deki üroloji bölümüne gitmemiz gerekiyor. biz bu cuma tekrarlanacak testten sonra bir kafamızı dinleyeceğiz, sonra ağustos'ta tekrar tırmalamaya başlayacağız bakalım: )

çok kinayeli sevgili kocam oldu bizde özel maltepe üni hastanesinde vermiştik ama orda bahsetmediler 2 test fln diye zeynep kamil de bişey demedi sonuca belki bizimde 2 test ama ben bir haber
biz nelere katlanıyoruz, yoksa ben de istemez miyim tüm tahlillerimiz özelde olsun, tüm sorularım cevaplansın.

Bende araştırma hastanesinden iki yıllık evliyken almıştım hemde. Erkek kaynaklı 5m altında sperm olunca bir ay içinde çıktı rapor. Hiç aşılama deneyimi de yoktu mesela avantaj oldu bize ama orda 40 yaşında birine illa aşılama raporu çıkardıklarını gördüm. 5 yıl sgklı olma şartı var bide tabi. Bizim hastanede işlem yapılmıyordu mecbur özele geçtim ben

Yaa
yaa tahlilleri özelde yaptırsak kabul ediyorlar mı zaten benim tahlillerimde aorun yok eşimde azospermi var

canım zeynep kamil kabul ediyor başka yerde tedavi olmaya da rapor veriyor oradan alıp bahçecide tedavi olan çok var ben sormuştum nerelerden rapor alabilirim diye burayı önermişlerdi

Arkadaşlar aranızda eşinin sperm testinde "Ortalama her mikroskop sahasinda 1-2 adet sperm hucresi goruldu" sonucuyla karşılaşan var mı? Yoğunluk ve sayı yeterli olmadığı için morfolojiye bakılamamış.
Bir de, İstanbul'da iyi bir ürolog arıyoruz bu durumlara ve genel olarak erkek infertilitesine hakim..

Ben üniversite hastanesinden rapor almıştım 5 günde çıktı. Bizde sorun erkek faktörü olduğu için 2 asilama şartı veya 3 yıl evlilik şartı aranamadı rapor kolay çıktı. Bu şartların aranmaması için sperm sayısının 5 milyondan az olması gerekiyor. Raporumu özel bir klinikte kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…