- 8 Ocak 2020
- 295
- 534
- 23
- 31
- Konu Sahibi Sultan3434
-
benim sevgili kocam hastane ortamında vermek istemedi, düzen laboratuvarında verdik numuneyi, hatta bu hafta tekrarlanacak test. düzen'in sonuçlarını her yer kabul ediyormuş. iki testten bahsettiler orada da, biri spermiogram biri de bişey ama.. bakalım..
çok kinayeli sevgili kocam oldubenim sevgili kocam hastane ortamında vermek istemedi, düzen laboratuvarında verdik numuneyi, hatta bu hafta tekrarlanacak test. düzen'in sonuçlarını her yer kabul ediyormuş. iki testten bahsettiler orada da, biri spermiogram biri de bişey ama.. bakalım..
Merhaba canım sen randevuyu begüm habıma mı almıştın
Ayy hiç erkeğe de muayene olmadıminfertilitede belgin hanıma aldım ama erkek vardı kadın doğumda sultana gittim onun da yanında erkek vardı öğrencisi galiba
Ayy hiç erkeğe de muayene olmadımonlar da muayene ediyorlar mı
bir sorun isterseniz, bana zeynep kamil'de dışarıda da yaptırabilirsiniz sperm testlerini demişlerdi. ama dışarıdan aldığımız sonuçlarla yine zeynep kamil'deki üroloji bölümüne gitmemiz gerekiyor. biz bu cuma tekrarlanacak testten sonra bir kafamızı dinleyeceğiz, sonra ağustos'ta tekrar tırmalamaya başlayacağız bakalım: )Hangi hastane kabul ediyormus orayi marmara etmedi baska yerde yaptirmayi ve bize 2,5 ay sonraya randevu vermisti tabi pandemiye denk geldi bizde gitmedik coronadan korkup fakat ayni gun baska bir uroloji doktorundan randevu olanlara ayni haftaya sira vermistiler neye gore boyle bir siralama yaptilar anlayamadik
biz nelere katlanıyoruz, yoksa ben de istemez miyim tüm tahlillerimiz özelde olsun, tüm sorularım cevaplansın.çok kinayeli sevgili kocam oldubizde özel maltepe üni hastanesinde vermiştik ama orda bahsetmediler 2 test fln diye zeynep kamil de bişey demedi sonuca belki bizimde 2 test ama ben bir haber
eğer devlette tüp bebek yaptırcaksanız her gittiğinizde 2 günde 1 farklı doktorla karşılaşabilirsiniz kadın erkek farketmiyorAyy hiç erkeğe de muayene olmadımonlar da muayene ediyorlar mı
ahh ahh bende öyle diyorum ama yapcak bişi yok devlete mecburuzbiz nelere katlanıyoruz, yoksa ben de istemez miyim tüm tahlillerimiz özelde olsun, tüm sorularım cevaplansın.
Daha gitmedimAy sağol ya buldum canım infertiliteyiBegüm erkek mi ya ben bayan olsun istiyorumda dha rahat olurum diye sen hangi dr gitmiştin
yaaeğer devlette tüp bebek yaptırcaksanız her gittiğinizde 2 günde 1 farklı doktorla karşılaşabilirsiniz kadın erkek farketmiyorben bir kere muayene olurken yaklaşık 10 öğrenci gelmişti başıma durup izlemişlerdi
nları özelde verip sonucu versek yetmiyormu benim bar mesela elimdesmear ve kültür verdim ben muayene ediyorlar evet
eskiden kabul etmiyorlardı geçen gittiğimde kültür testini dışarda ver bize getir demişlerdi telefon no varsa arayıp sor istersen net bilgin olur :)Yaa
yaatahlilleri özelde yaptırsak kabul ediyorlar mı zaten benim tahlillerimde aorun yok eşimde azospermi var
O
nları özelde verip sonucu versek yetmiyormu benim bar mesela elimde
Sizde bişey yok eşinizde azospermi varsa da bu testleri istiyorlar mıeskiden kabul etmiyorlardı geçen gittiğimde kültür testini dışarda ver bize getir demişlerdi telefon no varsa arayıp sor istersen net bilgin olur :)
Tabi tabi rapor için belirli istekleri var yapılması gereken onları yaptırmak gerekiyor smear kültür adetin 21.günü progesteron için kan vs gibiSizde bişey yok eşinizde azospermi varsa da bu testleri istiyorlar mı
Ben üniversite hastanesinden rapor almıştım 5 günde çıktı. Bizde sorun erkek faktörü olduğu için 2 asilama şartı veya 3 yıl evlilik şartı aranamadı rapor kolay çıktı. Bu şartların aranmaması için sperm sayısının 5 milyondan az olması gerekiyor. Raporumu özel bir klinikte kullandımSelam herkese,
3 yıllık evliyim bebeğimiz olmadığı için temmuz ayında tüp bebek yaptıracağım. Devlet tüp bebekte destek veriyormuş. Destek alanlar yardımcı olabilir mi devlet tüp bebek için rapor hemen veriyor mu bir de devlet hastanelerinde herhangi bir kadın doğuma mk gitmem gerekiyor
Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?