- Konu Sahibi Sultan3434
-
bizede onlar kağıt verdi biz özele gidip spermiogram testi dedik ama 3müş 2ymiş bilmiyoruz vallaMerhaba, erkeğin vermesi gereken 3 sperm testinin adını biliyor musunuz? Biz daha yeni bu dünyaya giriyoruz da: ) Zeynep Kamil'den verilen kağıtta sadece "sperm testi" yazıyor, eşim hastanede değil de laboratuvarda yaptırmak istiyor. Laboratuvar da soruyor hangi sperm testlerini istediler diye..
bizede onlar kağıt verdi biz özele gidip spermiogram testi dedik ama 3müş 2ymiş bilmiyoruz vallahastaneler kendi ayarlıyor galiba
Spermiyogram testi varsa götürsün doktor görsün birde ekstra kan testi yaptırır zaten o sonuca göre eşinize de rapor çıkıyorMerhaba benim eşim de ürolojiye gidecek bu hafta daha bi hafta önce kendimiz yaptırmıştık aslında test onu ve öncekileri de götürecek yine de test istiyorlar mı??
Spermiyogram testi varsa götürsün doktor görsün birde ekstra kan testi yaptırır zaten o sonuca göre eşinize de rapor çıkıyor
Valla eşim14.30 gibi kan verdi zaten son saat oydu ama sadece su içmişti o saate kadar açıkça açlığı pek bilmiyorum ama sanmıyorumdapeki kan testi için aç mı gidilecek biliyor musunuz?
Valla eşim14.30 gibi kan verdi zaten son saat oydu ama sadece su içmişti o saate kadar açıkça açlığı pek bilmiyorum ama sanmıyorumda
Spermiyogram testi varsa götürsün doktor görsün birde ekstra kan testi yaptırır zaten o sonuca göre eşinize de rapor çıkıyor
günaydın canım senin eşindemiydi sorun ? o raporu verdiyse seninde eksikleri tamamlaman lazım sen herhangi bir şey çıkarmışmıydın ?günaydın canım eşim dün ürolojiye gitmişti doktor rapor vermiş bu raporla tüp bebek raporu hemen çıkar mı sence?
günaydın canım senin eşindemiydi sorun ? o raporu verdiyse seninde eksikleri tamamlaman lazım sen herhangi bir şey çıkarmışmıydın ?
birde adettin 21. günde progesteron bakılıcak. o verdikleri kağıtta sistemik sağlık raporu diye birşey yazıyormu?ben smear ve kültür verdim dün hsg vardı zaten amh baktırdım bir de smear da 20 gün sonra çıkacakmış.. bir de adetle hormonlara bakacaklardı benim..
birde adettin 21. günde progesteron bakılıcak. o verdikleri kağıtta sistemik sağlık raporu diye birşey yazıyormu?
o zaman sana verilen kağıt aşılamadan olan çünkü aşılama ve tüp bebek bölümü ekstra tahliller istiyor. çoğunluk kendilerinden tahlil istiyorlar ama belki pandemiyle birlikle bazı kuralları değişmiş onuda esnetebilirler ama yinede sormak lazım canım. şuan adetin kaçıncı günündesin geçtiğimiz adetin ? eğer 21 günü geçmediysen yaptırabilirsin illa gelecek adetini beklemene gerek yok canım birde sistemik sağlık raporunu çıkarmaya bak çünkü 4 yerden alıcan onay ve günde ancak 2 doktordan randevu alabiliyorsun :)yok canım yazmıyor. Tüp bebek önerilmiş uygundur yazıyor. peki ben hormon testlerinden sonra araya bayram girecek eşim yıllık izne ayrılacak pregesteronda burada olmayacağım.. gittiğim yerde yaptırsam kabul ederler dimi?
o zaman sana verilen kağıt aşılamadan olan çünkü aşılama ve tüp bebek bölümü ekstra tahliller istiyor. çoğunluk kendilerinden tahlil istiyorlar ama belki pandemiyle birlikle bazı kuralları değişmiş onuda esnetebilirler ama yinede sormak lazım canım. şuan adetin kaçıncı günündesin geçtiğimiz adetin ? eğer 21 günü geçmediysen yaptırabilirsin illa gelecek adetini beklemene gerek yok canım birde sistemik sağlık raporunu çıkarmaya bak çünkü 4 yerden alıcan onay ve günde ancak 2 doktordan randevu alabiliyorsun :)
bende ilk o durumdaydım bir infertilite bir tüp bebek zamanım geçti karıştırdım hep tahlilleri. eğer eşine doktor tüp bebek yapılıcak raporu verdiyse senin orasıyla iletişime geçmen lazım. 21.güne burda değilmisin ki hastaneye gidip yaptırsan hem görüşmüş olursun. evet yanlış olmuş eğer tüp bebek yaptırıcaksan direk oraya gidiyosun aşılama verilen evrak gibi daha uzun bir kağıt veriyorlar sana onları yap sonra gel sağlık kuruluna dosyanı götür diyorlaronu infertilite çıkarmaz mı hormon testi verirken sorayım bari 15. günündeyim adetin ovulasyon takibi yapıyorum bu ay henüz olgunlaşma pik görmedim evet bu ay pregesteron testi yaptırayım diyorum sağlık ocağı yapar mı acaba?? tüp bebek başka hangi tahlilleri istiyor ki?? ben direkt infertiliteye gittim acaba yanlış mı gittim direkt tüp bebeğe mi gidecektim ki?? ben zannettim ki tüp bebek polikliniğine raporu olanlar tüp yaptırmak için gidiyor. Yanlış biliyorum galiba
bende ilk o durumdaydım bir infertilite bir tüp bebek zamanım geçti karıştırdım hep tahlilleri. eğer eşine doktor tüp bebek yapılıcak raporu verdiyse senin orasıyla iletişime geçmen lazım. 21.güne burda değilmisin ki hastaneye gidip yaptırsan hem görüşmüş olursun. evet yanlış olmuş eğer tüp bebek yaptırıcaksan direk oraya gidiyosun aşılama verilen evrak gibi daha uzun bir kağıt veriyorlar sana onları yap sonra gel sağlık kuruluna dosyanı götür diyorlar
Ben baktım senin 21.gün haftaya perşembe galiba kadın doktora denk gelirsin oda iyi biridir ama benim orda favori 3 doktorum var belgin hoca enis hoca ve elif hoca ki o dünya tatlısıilhan beye gelirse benm transferimi yanlış yaptı ve çok suratsız ters bir doktor soru sormaya insan çekiniyor yada bana öyle tavırları denk geldi bilemem tabi
CANIM BANA İNFERTİLİTE BU KAĞIDI VERMİŞTİ BU AŞILAMA MI OLUYOR ŞİMDİ TÜP BEBEK KAĞIDI FARKLI DİMİBen baktım senin 21.gün haftaya perşembe galiba kadın doktora denk gelirsin oda iyi biridir ama benim orda favori 3 doktorum var belgin hoca enis hoca ve elif hoca ki o dünya tatlısıilhan beye gelirse benm transferimi yanlış yaptı ve çok suratsız ters bir doktor soru sormaya insan çekiniyor yada bana öyle tavırları denk geldi bilemem tabi
21. Gün perşembe olmuyor mu ona göre kan vericen ya ? Ben mi yanlış saydımaaa tamam canım ben de dikkat ederek alayım cumaya alırım olmadı transfer yeni mi oldun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?