- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Sultan3434
-
Benden bunların hiçbiri istenmediTabi tabi rapor için belirli istekleri var yapılması gereken onları yaptırmak gerekiyor smear kültür adetin 21.günü progesteron için kan vs gibi
Sizden ne istedndiu yani bayan olarak birşey istenmedi mi sadece eşinizden mi istendi tahlilBenden bunların hiçbiri istenmedi
Benim elimde güncel hormon ve kan tahlillerim vardı hsg filmim vardı onları sundum ekstra birşey istemediler kuzum. Eşiminde sperm testleri vardı sonuncusunun tarihi yeniydi ve güncel hormon testi vardı eşimden de ayrıca birşey istenmediSizden ne istedndiu yani bayan olarak birşey istenmedi mi sadece eşinizden mi istendi tahlil
Doktorun kim canim..Adana baskent hastanesi. 2.rahim filmimden sonra doktor tuplerimin tikali oldugunu alinacagini soyledi. Kabul ettik. Laparoskobi esnasinda endometriozis odaklarimi temizlemisler sadece. Tupler acik cikmis. Doktorda bana 1 sene dogal dene olmassa gel raporlu tup bebek yapalim dedi. Bende gittim yaptirdik.
Doktorun kim canim..
Aynı hastane mi zeynep kamil mi? Çünkü hastaneye göre değişiyor daBenden bunların hiçbiri istenmedi
Benim elimde güncel hormon ve kan tahlillerim vardı hsg filmim vardı onları sundum ekstra birşey istemediler kuzum. Eşiminde sperm testleri vardı sonuncusunun tarihi yeniydi ve güncel hormon testi vardı eşimden de ayrıca birşey istenmedi
Sizde bişey yok eşinizde azospermi varsa da bu testleri istiyorlar mı
canım ya tüp bebek için devlet desteğinde önceden hamile kalmış olmak sorun mu oluyor??? ben bir defa düşük yapmıştım..Aynı hastane mi zeynep kamil mi? Çünkü hastaneye göre değişiyor da
Merhaba.. Bu raporu özelde kullanabilir miyiz? Bi de ilaçlarda çok indirim oluyormuş diye duymuştum doğru mu?Ben üniversite hastanesinden rapor almıştım 5 günde çıktı. Bizde sorun erkek faktörü olduğu için 2 asilama şartı veya 3 yıl evlilik şartı aranamadı rapor kolay çıktı. Bu şartların aranmaması için sperm sayısının 5 milyondan az olması gerekiyor. Raporumu özel bir klinikte kullandım
Ben özelde kullandımMerhaba.. Bu raporu özelde kullanabilir miyiz? Bi de ilaçlarda çok indirim oluyormuş diye duymuştum doğru mu?
valla bana sormuşlardı kimyasal oldum demiştim bişey dememişlerdi ama sorun olur herhalde hiç bilmiyorum ki canım yalan söylesen kayıtlarda çıkarcanım ya tüp bebek için devlet desteğinde önceden hamile kalmış olmak sorun mu oluyor??? ben bir defa düşük yapmıştım..
Ya bi arkadaşla konuştum Ne kadara yaptırdın tüp bebeği dedim . Toplam 30 bine mal oldu dedi. Bu kadar tutuyor muBen özelde kullandımraporlu hasta ile çalışan özeller var oralarda kullanabilirsin tabiki. İlaçların %80 kadarını devlet karşılıyor yani mesela ben 4500 civarı para ödeyecekken 1900 tl ödedim ilaçlara
Memnun kaldınız mı doktorunuzdan. Bir de ne kadar tuttu toplam her şeyAdana baskent hastanesi. 2.rahim filmimden sonra doktor tuplerimin tikali oldugunu alinacagini soyledi. Kabul ettik. Laparoskobi esnasinda endometriozis odaklarimi temizlemisler sadece. Tupler acik cikmis. Doktorda bana 1 sene dogal dene olmassa gel raporlu tup bebek yapalim dedi. Bende gittim yaptirdik.
Ben fakültede yaptırdım. İstedikleri belgeleri götürdük, rahim filmi ve sperm testi yaptırdık.Selam herkese,
3 yıllık evliyim bebeğimiz olmadığı için temmuz ayında tüp bebek yaptıracağım. Devlet tüp bebekte destek veriyormuş. Destek alanlar yardımcı olabilir mi devlet tüp bebek için rapor hemen veriyor mu bir de devlet hastanelerinde herhangi bir kadın doğuma mk gitmem gerekiyor
Yardımcı olursanız sevinirim
Canım bu tamamen kişiye göre değişir benim gittiğim klinikte tedavi raporsuz 10.500 raporlu 7300 tl + ilaçlar var tabi buna rahim dinlendirme embriyo transferi falan eklenirse fiyat artıyor. Rahat bi 15.000 tl gözden çıkartman lazım öyle diyim ama. Herkesle aynı tutmaz ki tedavin.Ya bi arkadaşla konuştum Ne kadara yaptırdın tüp bebeği dedim . Toplam 30 bine mal oldu dedi. Bu kadar tutuyor mu
Rahim dinlendirme tam olarak ne oluyor. Bir de zamanınız varsa Bu yaşadığınız tüp bebek sürecini baştan sona ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?Canım bu tamamen kişiye göre değişir benim gittiğim klinikte tedavi raporsuz 10.500 raporlu 7300 tl + ilaçlar var tabi buna rahim dinlendirme embriyo transferi falan eklenirse fiyat artıyor. Rahat bi 15.000 tl gözden çıkartman lazım öyle diyim ama. Herkesle aynı tutmaz ki tedavin.
Şimdi hastaneye gideceğim uzuncana yazamayacağım bu yüzden fakat gün içinde zaman bulunca yazmaya çalışırım olur mu?Rahim dinlendirme tam olarak ne oluyor. Bir de zamanınız varsa Bu yaşadığınız tüp bebek sürecini baştan sona ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?
ben bu hatuna bitiyorum yaaaaŞimdi hastaneye gideceğim uzuncana yazamayacağım bu yüzden fakat gün içinde zaman bulunca yazmaya çalışırım olur mu?
Rahim dinlendirme opu işleminden sonra transfer için 1 yada 2 regl dönemi boyunca ara veriliyor. Bu sürede ilaç kullanılmadığı için ve yumurta büyütme aşamasındaki ilaçlar vücuttan atıldığı için daha verimli bir tedavi oluyor ayrıca bu sürede oluşan embriyo donduruluyor donmuş embriyonun tutunma şansı biraz daha yüksek
Bende sana bitiyorum canımın içiiiben bu hatuna bitiyorum yaaaasen sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini ya..
nasıl güzel yüreğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?