Tüp bebek için devlet desteğinden yararlananlar

Sizden ne istedndiu yani bayan olarak birşey istenmedi mi sadece eşinizden mi istendi tahlil
Benim elimde güncel hormon ve kan tahlillerim vardı hsg filmim vardı onları sundum ekstra birşey istemediler kuzum. Eşiminde sperm testleri vardı sonuncusunun tarihi yeniydi ve güncel hormon testi vardı eşimden de ayrıca birşey istenmedi

Doktorun kim canim..

siz tüp bebek mi yaptırdınız zeynep kamilde

Merhaba.. Bu raporu özelde kullanabilir miyiz? Bi de ilaçlarda çok indirim oluyormuş diye duymuştum doğru mu?

Merhaba.. Bu raporu özelde kullanabilir miyiz? Bi de ilaçlarda çok indirim oluyormuş diye duymuştum doğru mu?
Ben özelde kullandım raporlu hasta ile çalışan özeller var oralarda kullanabilirsin tabiki. İlaçların %80 kadarını devlet karşılıyor yani mesela ben 4500 civarı para ödeyecekken 1900 tl ödedim ilaçlara

Ya bi arkadaşla konuştum Ne kadara yaptırdın tüp bebeği dedim . Toplam 30 bine mal oldu dedi. Bu kadar tutuyor mu

Memnun kaldınız mı doktorunuzdan. Bir de ne kadar tuttu toplam her şey

Ben fakültede yaptırdım. İstedikleri belgeleri götürdük, rahim filmi ve sperm testi yaptırdık.

Ya bi arkadaşla konuştum Ne kadara yaptırdın tüp bebeği dedim . Toplam 30 bine mal oldu dedi. Bu kadar tutuyor mu
Canım bu tamamen kişiye göre değişir benim gittiğim klinikte tedavi raporsuz 10.500 raporlu 7300 tl + ilaçlar var tabi buna rahim dinlendirme embriyo transferi falan eklenirse fiyat artıyor. Rahat bi 15.000 tl gözden çıkartman lazım öyle diyim ama. Herkesle aynı tutmaz ki tedavin.

Rahim dinlendirme tam olarak ne oluyor. Bir de zamanınız varsa Bu yaşadığınız tüp bebek sürecini baştan sona ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?

Rahim dinlendirme tam olarak ne oluyor. Bir de zamanınız varsa Bu yaşadığınız tüp bebek sürecini baştan sona ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?
Şimdi hastaneye gideceğim uzuncana yazamayacağım bu yüzden fakat gün içinde zaman bulunca yazmaya çalışırım olur mu?
Rahim dinlendirme opu işleminden sonra transfer için 1 yada 2 regl dönemi boyunca ara veriliyor. Bu sürede ilaç kullanılmadığı için ve yumurta büyütme aşamasındaki ilaçlar vücuttan atıldığı için daha verimli bir tedavi oluyor ayrıca bu sürede oluşan embriyo donduruluyor donmuş embriyonun tutunma şansı biraz daha yüksek

ben bu hatuna bitiyorum yaaaa sen sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini ya..
nasıl güzel yüreğin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…