- 8 Şubat 2020
- 1.177
- 1.190
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, 2 aşılama oldum. klomen kullanmıştım. çok ağrılı ve zor süreçti. 2nci aşılamadan 1 hafta sonra erken regl oldum hatta. ve hemen ertesi gün kan testi yaptırdım. doktor değiştirdim. kan testlerim tabi anormal çıktı tiroid yükseldi. amh testi doğru çıkar mı böyle stresli 2 ayın sonunda acaba? yoksa tekrarlarsam daha doğru sonuç alabilir miyim? gerçi şuan da tüp bebek tedavisindeyim. iğnelerin 4.günü.Üzüldüm. İnşallah hayırlısı böyledir.
Adet döneminizde her şey normalse hemen başlanabilir ama bizim hastalara söylediğimiz ( ekstra bi durum yoksa) 1 ay dinlenip öyle tekrar başlamak oluyordu. Çünkü en önemlisi psikoloji bu süreçte. En fazla da onun için bekletiyorduk
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. önce size danışayım, devam ederse kendi hemşiremi de arayacağımSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Evet hep en hayırlısını istedim Allahım nasip etmedi vardır bunda cok büyük bir hayır eminimÜzüldüm. İnşallah hayırlısı böyledir.
Adet döneminizde her şey normalse hemen başlanabilir ama bizim hastalara söylediğimiz ( ekstra bi durum yoksa) 1 ay dinlenip öyle tekrar başlamak oluyordu. Çünkü en önemlisi psikoloji bu süreçte. En fazla da onun için bekletiyorduk
Merhabaa, ben 5 mayısta 5.günembriyo transferi olmuştum, test tarihim 17 mayıstı, progestan kullanıyordum fitil kapsül, ama 14ünde regl oldum, progestan kullanırken regl olmazsın demişlerdi , neden acaba![]()
İnşallahEvet hep en hayırlısını istedim Allahım nasip etmedi vardır bunda cok büyük bir hayır eminimolsa cok sevinecektim elbette ama yıkılmadım doktoruma cok güveniyorum olacagina inanıyorum
dün ilaçlarımı bıraktım adet oldugumda gideceğim doktora rahmim normale dönmüş olur umarım hemen başlayabiliriz
Merhaba, 2 aşılama oldum. klomen kullanmıştım. çok ağrılı ve zor süreçti. 2nci aşılamadan 1 hafta sonra erken regl oldum hatta. ve hemen ertesi gün kan testi yaptırdım. doktor değiştirdim. kan testlerim tabi anormal çıktı tiroid yükseldi. amh testi doğru çıkar mı böyle stresli 2 ayın sonunda acaba? yoksa tekrarlarsam daha doğru sonuç alabilir miyim? gerçi şuan da tüp bebek tedavisindeyim. iğnelerin 4.günü.
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. önce size danışayım, devam ederse kendi hemşiremi de arayacağım
Pozitif gördüm şükür 5. Haftadayım. 10 gün sonra ilk randevum var. İlaçlar aynı devam ediliyor. Fitil 2 gündür ağrı yapıyor. İterken iğne batıyor gibi oluyor. Bazen oturunca da fitil koyduğum yer iğne gibi batıyor İçerisi çok doluymuş gibi şişmiş gibi hissediyorum. Günde 3 defa 2şer tane kullanıyorum. Normal mi acaba
merhaba
5 aydır rahim kalınlaşmadığı için transfer bekliyorum
estrofem 7,5 mm kadar kalınlaşıyo sonra geri düşüyo
geçen ay cilimara bant ekledik 7,8 mm oldu ama döngü günüm geldiği için geri tekrar düştü
bu ayda bantla başlicaktık ama piyasa da bulamıyoruz..
başka ne tedavi uyguladılar böyle hastalar denk geldi mi hiç
EvetMerhaba. Fitil progestan sanırım?
Maalesef onu kullandırmaya devam ederler. Önemli çünkü. Siz 1 tane 200 lük mü, 2 tane 100 lük mü kullanıyorsunuz?
2 tane 200 lük. 2 prolutex. 3 estrofem. Ekoprin. Fitilin Kalanı akan beyaz krem gibi halini görünce yutmak istemiyorumMaalesef onu kullandırmaya devam ederler. Önemli çünkü. Siz 1 tane 200 lük mü, 2 tane 100 lük mü kullanıyorsunuz?
Bir de progestan'ı ağızdan kullanıma geçip geçemeyeceğinizi sorun. Normalde zaten ağızdan alınan bi ilaç biliyosunuz
2 tane 200 lük. 2 prolutex. 3 estrofem. Ekoprin. Fitilin Kalanı akan beyaz krem gibi halini görünce yutmak istemiyorumiçerisi şiş gibi koyarken parmağımla hissediyoeum. Duvar gibi parmamağıma çarpıyor. Mecbur kullanıcam o zaman.
MerhabaMerhaba bende hemen bişey sorayım3x1 tane progestan kullanıyorum .ama genelde geç kalktığım için saatlerini hep ileriye kaydırıyorum ve çok dikkat etmiyorum.sizce sorun olur mu
Sordum mg için de doğru dedi. Tahriş oluyor o yüzden böyle oluyor kullanmaya devam dedi. Size de teşekkür ederim.2 tane 200' lük günde 1.200 mg ediyor doğru mu?
Biz sabah 200 (100+100) öğle 200 akşam 200 kullandırıyorduk. Her öğünde 200 200 200 yani. Günde 600 mg.
2 tane aynı anda 200 lük atıyorsanız yaşadıklarınız çok normal. İsterseniz bi hemşirenize sorar mısınız doğru mu kullanıyorum diye?
Sordum mg için de doğru dedi. Tahriş oluyor o yüzden böyle oluyor kullanmaya devam dedi. Size de teşekkür ederim.
Olmadım ama galiba olucam. Bugün opum vardı sadece 2 yumurta vardı onları aldılar. Sayı az olduğu için muhtemelen 2. gün yapıcaz denildi. Tutma ihtimali daha mı düşük oluyo acabaYada kızlar 2 ci gün transferi olan varmı![]()
Benim tek yumurtam oldu bu defa diğeri boş çıktı önemli olan sayi değil canım moral bozmak yok iki tane çıkmış ne güzelOlmadım ama galiba olucam. Bugün opum vardı sadece 2 yumurta vardı onları aldılar. Sayı az olduğu için muhtemelen 2. gün yapıcaz denildi. Tutma ihtimali daha mı düşük oluyo acaba