Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin. hımm orayı biliyorum arkadaş zayıflamak için gitmişti. testler acıbademde yapılmıyormu bende pazartesi gidecem dikişleri aldıracam bide testleri söyleyecem bende çok şükür iyiyim ama sık sık başım dönüyor bide ara ra bulantım var hayırlısı artık katlanacaz

ben hiçbirşey yapamıyorum maşallah iştahım yerinde biraz toparlanıym olmazsa 1 aylığına spora gidecem artık ne verirsem o kar:) ayy o anlayışa da çok kızıyorumm zorunlu alışıyoruz ne yapalım elimizden birşey gelmiyoo dün ben eşime kızdım dedim dr. söyleyelim tedaviyi sana yapsın senin göbüşe koysun kolay mı zor mu alt tarfı para veriyorlar bide meni onuda tv karşısında ya biz her aşaması ayrı zor ...

canım dün bi sabah programında söylüyodu bu çaylar özellikle sinamekili olanlar (yoksa rezenemiydi) çok zararlıymış. osman müftü oğlu söylüyodu

canımm peki arkadaşın memnun kalmışmıydııı?
canım bana da biliyosun bizim dr verdi testleri.pıhtıılaşmayı devlet hastanesinde kromozom analizini de genart diye bi yer var orda yaprtır dedi.acıbademde yapılıo falan demedi.bizde fakülteye gittik hepsi burda yapılıo deyince ok dedik.bakalım.
ohh hadi maşallah iyilşme sürecindesin demek çook sevindim.sıkıntılarında biran önce bitsin canısı inş.

canım dün bi sabah programında söylüyodu bu çaylar özellikle sinamekili olanlar (yoksa rezenemiydi) çok zararlıymış. osman müftü oğlu söylüyodu

canım rezene hazım için ama sinameki normalde de dikkatli kullanılması gereken bir bitki normalde ben çeşit çeşit bitki çayı içerim amatedavide gonal f le bırakıyorum çünkü bazıları hormonları etkiliyor. bide hamileyken içmek doğru değil bence bazıları olumsuz etkiliyor, en azından ilk beş ay uzak durulmalı . ayrıca hamile ve hamile kalmak isteyenlerin maydanoz dereotu tere ve fazzla soğandan uzak durması lazımm

evet canım zayıfladı zaten o katta eşimin arkadaşlarınında bürosu var . saol canım inşallah herşey yolunda gider. öyle olursa ve kırmızılar gecikmezse bende mart sonu gibi başlayabilirimm. bide senin dondurulmuş embriyon var mı

hadi bakalım tatlısı hayırlısı olsun.dondurulmuşum yok be canımmm.keşke olsaydı.6.güne kadar iyi olursa ararız dediler ama aramadılar .dedimki demekki iyi değil durumları.senin var mı?

hadi bakalım tatlısı hayırlısı olsun.dondurulmuşum yok be canımmm.keşke olsaydı.6.güne kadar iyi olursa ararız dediler ama aramadılar .dedimki demekki iyi değil durumları.senin var mı?

benimde yok canım ama senin embriyolar çok iyi diye hatırlıyordum dondurulmaması aklımda soru işareti oluşturdu onun için sordumm

sadece hamilelikte eğil normalde de zararlıymış adam anlattı ama o ara işim vardı dinleyemedim. ben zaten hamile kalınca hepsinden uzak duruyom ne olur ne olmaz diye..

akasya1978

nasılsın canım? benim oğlum oluyor. Pazartesi günü 2'li tarama için ultrasona girdim. ense kalınlığı sınırda çıktı. dün kan verdim. bugün sonucumu aldım. yarın doktora göstereceğim. Moralim çok bozuk. Umarım herşey güzel olur. Dualarınızı eksik etmeyin.. ((

sadece hamilelikte eğil normalde de zararlıymış adam anlattı ama o ara işim vardı dinleyemedim. ben zaten hamile kalınca hepsinden uzak duruyom ne olur ne olmaz diye..

o sinamekidir canım uzun süreli yada yüksek miktarda içildiğinde bağırsağın yapısını bozuyor. en iyisini yapıyorsun allahın izni ile bebişini al kucağına zayıflarsın önce biraz emzirerek verirsin sonrada peşinden koşarak tığ gibi olursunn

sen akasya ya yazmışsın ama neyse .... tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al topikcanımızı. hiç moralini bozma tüp bebekte bu tip şeyler pek gözükmez. inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın dualarımız seninle...

Sağol canım Allah razı olsun.......

dualarımız seninle ve bebeğinle canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım niye bozuyosun hemen moralini 2li test kesin bi sonuç değilki sadece olasılık hesabı... bende pazartesi yaptırdım ölçümlere normal dedi kanda verdim ama bana bi haftda anca çıkar dediler. ama cinsiyetle ilgili bişey demedi benim dr. senin sonuçlarında gayet iyi çıkıcak hem kendini hemde oğluşunu üzme boşuna....

bizim leyliko yla bekleme sürecimiz beraberdi test günümüzde aynıydı şuan iikimizde 12+0 ız belki aynı gün doğururuz:))))))))) yakınlığımız ordan geliyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…